Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nio mam nadzieję skarbie,ze jest w porząsiu i już nie będę mysleć o tych testach, tylko jutro na betkę i będzie czarno na białym
Teraz czekam na Twoją fasolkęhalo fasolinko jesteś już w Tosinym brzuszku?
![]()
będzie wyskakiwał dzieciaczek za dzieciaczkiemAle będzie w grudnu wysyp dzieciaczków... :-) nie nadąrzymy z tymi wieściami z porodówek.
kochana ale mnie teraz uszczęśliwiłaś! ja tak po cichu liczę na synkaLENA R-piekny nowy suwaczek i musi byc wsztstko dobrze!!!ja napisze Ci tak-oczywisci jak my wszystkie robilam po 2 testy jak sie okazalo,ze jestem w ciazy i jak bylam z corka to od razu 2 grube kreski i na 1 i na 2 tescie a z synem to i 1 i 2gi test wyszedl o wiela bledszy a podobno mowi sie ze przy chlopcach hormony wolnie ida w gore czy cos wiec skoro u Ciebie kreseczka blada(ale JEST!!!!)to moze rosnie tam maly mężczyzna![]()
marsz po tabletki MyszkoKurde tak się dzisiaj zagadałam na forum że zapomniałam sobie o godz.8 wziąść tabletki...
Wiadomośc z brzuszka - niestety jeszcze mnie tam nie ma :-(
będzie wyskakiwał dzieciaczek za dzieciaczkiem
kochana ale mnie teraz uszczęśliwiłaś! ja tak po cichu liczę na synkadziękuję za wsparcie:* widzę,że nie tylko mnie te testy tak napędzały stracha, tylko większość naszych dziewczynek miała z nimi jakieś przygody.
marsz po tabletki Myszkonie dziwię się kochana,ze się zapomniałaś bo ja tutaj zapominam o całym świecie
Tosiuniu a Ty już to wiesz,że nie ma?jest @ czy co się dzieje?