Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i do dzisiaj mi nie przeszło 
tylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam 
idę jutro na usg 
Hej dziewczynywitam sie
ja tez chce takiego boćka , choc po wczorajszej wizycie to kiepsko to widze
Myszko ty bierzerz luteinę ??????
Witam laseczki ;-)
ja wczoraj miałam okropnegoi do dzisiaj mi nie przeszło
cały Toruń wczoraj zjeździłam i obdzwoniłam w poszukiwaniu zastrzyku co mi ginek przepisał i nie ma nigdzietylko na zamówienie z Warszawy i pewnie w tym cyklu lipa a przez to że receptę dostałam w niedzielę to nie mogłam go zamówić bo wczoraj był ostateczny termin żebym go wzięła i go nie wzięłam
idę jutro na usg
![]()
nie rycz" jedziemy bądź co bądź na tym samym wózku;-) pamiętaj
wykupię sobie ten zastrzyk wcześniej i będę miała na następny cykl bo pewnie się przyda
znając moje szczęście;-) a kosztuje bagatela 162 zł 
"nie rycz małanie rycz" jedziemy bądź co bądź na tym samym wózku;-) pamiętaj
wykupię sobie ten zastrzyk wcześniej i będę miała na następny cykl bo pewnie się przyda
znając moje szczęście;-) a kosztuje bagatela 162 zł
![]()
:-) rozumiem że obie zachodzimy w nastepnym cyklu ??
i mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej 

no na to wychodzii mam dla Ciebie propozycję właśnie wymyśliłam, jeśli jedna z nas zafasolkuje wcześniej to wsiada w auto i przyjeżdża z wielkim szampanem do drugiej
![]()

A jak zajdziecie w tym cyklu to przjeżdżacie do mnie na koktaj owocowy :-) bo szampan już niedozwolony![]()