Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobranocok kochane ja ide spac bo padam na kompa dobranoc
tylko w tej internetowej zawsze masz trochę mniej do zapłaty no ale nie ważne bo pregnylu nie mają a ovitrelle nie znajduje jak nie ma w hurtowni to nawet w necie będzie sukces żeby dostać

u mnie w aptece mówiłi że nawet na dzień dzisiejszy problem bo w hurtowni nie mająwiesz w sumie problemu nie ma bo niektóre apteki u nas mogą ściągnąć ten zastrzyk na za 2 dni więc gdybym miała więcej czasu na jego wzięcie to bym dostała tylko w porównaniu z pregnylem to poraża cena![]()
bo ja chodziłam kiedyś na monitoring a teraz byłam przy owu u pani g a potem zarejestrowałam się do szubina i owu było widać po jajniku na usg które mi zrobił to tak ładnie napisał na wydruku prawy jajnik widoczny, prawidłowy, stan po owulacji. Lewy jajnik widoczny, prawidłowy. Po owu widzisz takie... nie wiem jak obrazowo ci to wytłumaczyć poproś o pokazanie bo mi każdy ginek pokazywał zawsze pęcherzyk i i jajnik po pęknięciu- to tak na usg pięknie widać ten jajnik z którego było owu taki czysty jakby powiększony - aj najlepiej poproś o pokazanieLopop a Ty miałaś monitoring po owu? co lekarz mówił? skąd wie że była owu i co o tym świadczy że była? bo ja jestem zielona w tej kwestii![]()
u mnie w aptece mówiłi że nawet na dzień dzisiejszy problem bo w hurtowni nie mają
bo ja chodziłam kiedyś na monitoring a teraz byłam przy owu u pani g a potem zarejestrowałam się do szubina i owu było widać po jajniku na usg które mi zrobił to tak ładnie napisał na wydruku prawy jajnik widoczny, prawidłowy, stan po owulacji. Lewy jajnik widoczny, prawidłowy. Po owu widzisz takie... nie wiem jak obrazowo ci to wytłumaczyć poproś o pokazanie bo mi każdy ginek pokazywał zawsze pęcherzyk i i jajnik po pęknięciu- to tak na usg pięknie widać ten jajnik z którego było owu taki czysty jakby powiększony - aj najlepiej poproś o pokazanie
Tak. U mnie na ostatnim usg pecherzyk byl taki sflaczaly i gin powiedzial, ze owulka wlasnie trwa/bedzie za chwilke.a czy po owu pęcherzyk nadal jest? czy jest mniejszy czy co? no bo teoretycznie pęcherzyk uwalnia komórkę i powinien być mniejszy, taki pusty no nie?? nie wiem czy dobrze rozumiem mechanizm działania
Tak. U mnie na ostatnim usg pecherzyk byl taki sflaczaly i gin powiedzial, ze owulka wlasnie trwa/bedzie za chwilke.
Chyba sie zmniejsza, bez wzgledu na to, czy owu byla czy tez nie. Ja tak mialam, ze owu nie bylo, badz byla nieprawidowa, a pecherzyki zniklay, bo nigdy zadna torbiel mi sie nie utworzyla.witaj Maćku
zastanawiam się nad tym faktem, bo jak byłam poprzednio na usg 5 dni po owu to lekarz powiedział że ten pęcherzyk który obserwowaliśmy wyraźnie się zmniejszył i dlatego nie wiem czy jak jest owu to on się zmniejsza bo wypuszcza komórkę czy nawet jak nie było wou to on się zmniejsza