Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)mam do Was pytanie i prośbę zarazem
będziecie jutro trzymały za mnie kciuki żeby okazało się na usg że pęcholek pękabo mam (delikatnie mówiąc) strreeeesssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa
&&&&&&&&&&&& zaciśniętemam do Was pytanie i prośbę zarazem
będziecie jutro trzymały za mnie kciuki żeby okazało się na usg że pęcholek pękabo mam (delikatnie mówiąc) strreeeesssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa
ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)
ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)

rzeczywiście widać stresa masz ogromnego skoro aż 3 wiadomości od Ciebie wyskoczyły:-):-)na pewno dam znać bo dopiero po 8:00 się dowiem na którą, bo jadę do niego na dyżur w szpitalu
:-)zawsze można na Was liczyć:-) dziękuję![]()
&&&&&&&&&&&& zaciśnięte
znalazłam internetową aptekę i 1 ampułka pregnylu kosztuje 20zł ale już niedostępna:-(
zabko nie dziwię Ci się

jestem w szoku 

rzeczywiście widać stresa masz ogromnego skoro aż 3 wiadomości od Ciebie wyskoczyły:-):-)
;-)
tylko w tej internetowej zawsze masz trochę mniej do zapłaty no ale nie ważne bo pregnylu nie mają a ovitrelle nie znajduje jak nie ma w hurtowni to nawet w necie będzie sukces żeby dostać
jestem w szoku
lekarz mówił że Ovitrelle jest droższy niż pregnyl ale nie że jest aż taka różnica![]()