reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja też dołączam do Ciebie Żabko

:zawstydzona/y:mam do Was pytanie i prośbę zarazem :zawstydzona/y:

będziecie jutro trzymały za mnie kciuki żeby okazało się na usg że pęcholek pęka :sorry2: bo mam (delikatnie mówiąc) strreeeesssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny ja juz dzis wymiekam od 4 jestem na nogach i od popoludnia caly czas nos w kompie i kurcze wiekszosc rzeczy ktore ktos chce oddac jest w slaskim wojewodztwie i innych i chca tylko odbior osobisty ale napislam jeszcze do 2 czy 3 babek i czekam na odpowiedz ale dzis juz chyba dam sobie spokoj i poloze sie wreszcie spac bo padam i juz mam dzis dosc tego ekranu

będziecie jutro trzymały za mnie kciuki żeby okazało się na usg że pęcholek pęka :sorry2: bo mam (delikatnie mówiąc) strreeeesssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa
ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)

&&&&&&&&&&&& zaciśnięte
znalazłam internetową aptekę i 1 ampułka pregnylu kosztuje 20zł ale już niedostępna:-(
zabko nie dziwię Ci się

ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)

na pewno dam znać bo dopiero po 8:00 się dowiem na którą, bo jadę do niego na dyżur w szpitalu

na pewno dam znać bo dopiero po 8:00 się dowiem na którą, bo jadę do niego na dyżur w szpitalu:tak:

:-)zawsze można na Was liczyć:-)

na pewno dam znać bo dopiero po 8:00 się dowiem na którą, bo jadę do niego na dyżur w szpitalu:tak:

:-)zawsze można na Was liczyć:-) dziękuję:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry