B
bunia87
Gość
sniadanko a ja juz obiadek gotuje hihihihihi
ja obiadek mam z wczoraj :-) taka cwana jestem
hej mysza :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sniadanko a ja juz obiadek gotuje hihihihihi
Ja już po śniadanku ale coś mnie nosi...mam na coś ochotę tylko nie wiem na co.
hej dziewczyny, a ja przy śniadanku witam sięHej bunia :-)
Ja już po śniadanku ale coś mnie nosi...mam na coś ochotę tylko nie wiem na co.
hej dziewczyny, a ja przy śniadanku witam sięjakoś rozleniwilam sie ostatnio...no ale co się dziwic, jak nie spię 2-3 h w nocy to z rana odsypiam
ide poczytać, bo jestem ciekawa co się wydarzyło![]()
już zjadłam. zrobiłam sobie 3 małe kanapeczki. 1- z żółtym serem i majonezem, 2- z cammembertem, 3- z wiejską wędzoną kiełbaska i musztardą
:-)
wiem, dziwnie jem ;-)
hej dziewczyny, a ja przy śniadanku witam sięjakoś rozleniwilam sie ostatnio...no ale co się dziwic, jak nie spię 2-3 h w nocy to z rana odsypiam
ide poczytać, bo jestem ciekawa co się wydarzyło![]()
no ciekawa jestem co i jak...bo już jesteś po badaniuwitaj Maćku
zastanawiam się nad tym faktem, bo jak byłam poprzednio na usg 5 dni po owu to lekarz powiedział że ten pęcherzyk który obserwowaliśmy wyraźnie się zmniejszył i dlatego nie wiem czy jak jest owu to on się zmniejsza bo wypuszcza komórkę czy nawet jak nie było wou to on się zmniejsza
z tego co wiem to owu okreslaja po płynie w zatoce daglasa...tak jak pisała maćku...nie wiem czy pęchol się zmiejsza?nie przepraszaj kochana w końcu jesteśmy po to żebyś troszkę mogła się rozładowaćzawsze o każdej porze
TULAM wirtualnie;-)
a mnie dziś bardzo boli podbrzusze, jestem taka wzdęta i jajnik napierdziela, temp.36,1 więc owu chyba nie było być może dzisiaj będzie, idę się szykować do ginka bo mam być po 9
proszę trzymajcie mocno kciuki &&&&&& za mojego pęcherzyka
lecę do później
no ja jako fanka ćwiczeń trzymam kciukasy za wytrwałosć :-)oby nie trzeba zachowac zdrowy rozsadej ;-p a jak tak tesknie za moim malzem ze szkoda gadac
no ja wlasnie skonczylam pierwszy dzien cwiczonek na brzuch ja nie wiem ja dotrwam do konca hehehe ponizej link jak chcecie wiedziec co to ta 6 weidera
http://www.sfx.pl/Aerobiczna-6-Weidera.gifciekawe czy brzuch bede jutro czula hehe w weekend to pewno pies mnie bedzie ciagnal hahaha
no12 czerwca ide na wesele trzeba jakos wygladac hehehe
![]()
a poza tym robie to dla siebie aby sie dobrze czuc za rok 30 latek stuknie to wtedy trudniej mi bedzie zrzucic kilogramy wiec zawzielam sie teraz po weekendzie majowym wrqacam na fitness i basen... bo teraz jak ta dietka to wole na razie brzuszki powinnam jeszcze rowerek stacjonarny( ale to moze jutro pojade)
wiesz motywuje mnie i moje zdrowie i wyglad i przede wszystkim dzidzia
aaa i co jeszcz Becia robi: i jeszcze pije czerwona herbate pogromca tluszczu ( a kysz tluszczu przebrzydłyhehehe )
no dziewczynki a powera mam takiego ze non stop sprzatam, mimo ze nie mam juz co... gdyby nie swieta niedawno to pewno bym okna umyla hehehe... juz nie mam co prac
a tu cwiczonka jeszcze fajniej opisane:
Aerobiczna 6 Weidera - szczegółówy opis ćwiczeń
fajnie bo nie potrzeba zadnych przyrzadów tylko nasze cialo![]()
Super gratulacjej
ja dzisiaj także po wizycie maluch zdrowy uklada sie juz powolutku do porodu no i na 100% facet dzisiaj świecił jajeczkami
dostałam skierowanie na glukoze+mocz+morfologię. Miodzio![]()

oj Mysza ja miewałam kłopoty ze snem juz wczesniej...próbowałam już wszystkiego....po prosty taki objaw ciaży, część kobiet tak przechodziKochana a popijasz może meliskę ? Jak masz kłopoty ze snem to polecam.
ogólnie dobrzeto życzę smacznego ;-)
jak się czujesz, ciężaroweczko? ;-)
ogólnie dobrzena szczęście mdłości i nudnosci, zachcianki i nadmierny apetyt mnie nie dotyczą...poza tym standard: sennosć, nerwowość, szybki męczenie i super szczesliwość w serduchu
![]()