Svensonka
Fanka BB :)
witam sie
zobaczysz też sie uda ja przez 2 lata ciężko sie starałam a jak odpuściłam sie udąło. Trzymam kciuki
A to moja dzidzia 7cm 12 tydzien
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam sie
zobaczysz też sie uda ja przez 2 lata ciężko sie starałam a jak odpuściłam sie udąło. Trzymam kciuki
cześć kochane
widze,ze ten miesiac to miesiac pod znakiem spóźniającej sie @też co o tym wiem... 35 dc to dla mnie stanowczo za długo i też mi się wydaje,ze odpuszczenie sobie psychiczne moze dziłąć cuda, choś pewnie nie am reguły na to ...
cześć nanusia ...co u Ciebie?
u Lenki zobacz jaki piękny suwaczek![]()
dziękuję bardzoU mnie bez zmian czyli nadal fasolki brak i już nawet nie liczę na zmianę w tej materii. Nie przejmuję się już tym i mówienie o moim problemie też już nie sprawia mi problemu ani przykrości. Wyluzowałam, co ma być to będzie, dlatego też od dłuższego czasu tu nie zaglądałam. A dziś weszłam tylko z ciekawości.
Lena gratuluję fasolki.![]()
dziekuje bardzogrtuluję cudna dzidzia![]()
raczej spokojnie, na szczęście żadnych wuiększych nudnosci i mdłosci nie mam, żadnych smaków...jem jakoś mniej przez to schudłam...senność w ciagu dnia i bezsennosć w nocy to dominujące objawy...nieraz kłuje w podbrzuszu, ale to normalne ...jutro ide do gina i zobaczę maluszkaOlkale a ty jak się czujesz? Jakieś dolegliwości Cię męczą?Zdrówka życzę
gratuluję, fajna dzidzia![]()
raczej spokojnie, na szczęście żadnych wuiększych nudnosci i mdłosci nie mam, żadnych smaków...jem jakoś mniej przez to schudłam...senność w ciagu dnia i bezsennosć w nocy to dominujące objawy...nieraz kłuje w podbrzuszu, ale to normalne ...jutro ide do gina i zobaczę maluszka
cieszę się nanusia,ze radzisz sobie z mówieniem o Waszym problemie...to w końcu choroba jak każda inna, dasię leczyc...myslicie coś o inseminacji? Pisałąm Tobie już kiedys o tej znajomej 7 lat się bezskutecznie starli, za pierwszym razem zaskoczyła...dziś ma 3 dzieciaków...
Svensonka jakie duze Twoje maleństwo...kiedy to zleciało 12 tc...szok...