• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
batonik moje kciuki się przydały
już nic nie wiem też teraz mam bobosexik żeby przywołać @

ja też wjadę:)

może powinnaś się z ginem skontaktować i powiedzieć że :wściekła/y:@ się spóźnia, bo to szkoda żeby rozregulowała cykl i robi przy tym nadzieję :sorry2:

kciuki się przydały b.dziękuję, pęcholka nie było więc pękł i to chyba dzisiaj, a płyn w zatoce douglasa był :rofl2::rofl2::rofl2: co świadczy o owu :rofl2::rofl2: teraz żeby tylko żołnierzyki dały radę

zmykam bo R wyciąga mnie na rowerek

buźka do potem

może powinnaś się z ginem skontaktować i powiedzieć że :wściekła/y:@ się spóźnia, bo to szkoda żeby rozregulowała cykl i robi przy tym nadzieję :sorry2:

kciuki się przydały b.dziękuję, pęcholka nie było więc pękł i to chyba dzisiaj, a płyn w zatoce douglasa był :rofl2::rofl2::rofl2: co świadczy o owu :rofl2::rofl2: teraz żeby tylko żołnierzyki dały radę
po sexiku nogi w górę niech dobrze armia leci:-p
mój ginek na urlopie jest będzie dopiero w poniedziałek, a myślę że przyjdzie sobie @ we wtorek i to był jej taki jednorazowy wyskok - tak wiesz, żeby za dobrze nie było:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry