reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosia,trzymam kciuki,żeby @ się nie spóźniła,jeśli ma się pojawić. Najgorsze to właśnie jej spóźnianie. :wściekła/y: :no:

A mnie naszła chęć na ciasto drożdżowe z rodzynkami,kruszonką i lukrem. :-D :-p
Właśnie poprosiłam G. ,żeby zszedł na chwilę z budowy i podskoczył mi po drożdże do sklepu i zaraz będziemy z Zuzią działać w kuchni. :-)

reklama
to fakt chyba z tą owulką, albo miałam mega stresa (też) ale od rana tak mnie nap**** lewy jajnik że szok:szok: i byłam taka wzdęta więc owu mogła być rano a temp miała dziś najniższą wartość z dotychczasowych 36,1 bo mierzę o 5:30, oby jutro była wyższa

Tośka oby Twoja wredna :wściekła/y::wściekła/y: @ nie robiła psikusów bo wiem co to znaczy mi też w poprzednim zrobiła :wściekła/y::wściekła/y:

mi w poprzedni cyklu spoznila sie 7 dni mam nadzieje ze w tym chociaz w terminie przylezie

ja teraz juz sie nastawilam na 35 dni i czekam do niedzieli bo wg testów owulka była pozno

może poprostu tak bardzo chcemy byc w ciazy ze nasz organizm podswiadomie wariuje :)

u nas nie ma presji ani stresu ani parcia nic z tych rzeczy.
Chcę drugiego dziecka ale to nie jest teraz dla mnie najważniejsze. bedzie to bedzie nie to nie. mam już jedno dziecko wiec i tak jestem szcześciarą:)
Mi to raczej po porodzie tak się popierdzieliło w cyklach bo kiedyś miałam zawsze regularnie.
Coż takie życie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry