Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) ciekawe jak wysoka ci wyjdzieWitam dziewczynki:-)
Ja jeszcze przed betką.jakdę dopiero po 12.
)
i pęcholka nie ma,a ja mówię mu że dziś miałam taką niską temp rano bo 36,1 co nie świadczy że była bo powinna być wyższa ale on powiedział że owu najprawdopodobniej była dziś rano i dopiero temp skoczy i jutro będę z rana widziała
kazał być dobrej myśli i pytał czy dobrze czas spożytkowaliśmy
i od dziś przez 10 dni duphaston i uszy do góry
, ale ja tam jeszcze dziś bobosexa sobie na rozluźnienie atmosfery zafunduje
;-)trzymam mocno kciuki!!!:-)jestem kochane;-)
kciuki chyba pomogły bo ginek powiedział że jest niewielka ilość płynu w zatoce douglasai pęcholka nie ma,a ja mówię mu że dziś miałam taką niską temp rano bo 36,1 co nie świadczy że była bo powinna być wyższa ale on powiedział że owu najprawdopodobniej była dziś rano i dopiero temp skoczy i jutro będę z rana widziała
kazał być dobrej myśli i pytał czy dobrze czas spożytkowaliśmy
i od dziś przez 10 dni duphaston i uszy do góry
, ale ja tam jeszcze dziś bobosexa sobie na rozluźnienie atmosfery zafunduje
;-)

trzymam mocno kciuki!!!))
dużo razy serduszkowaliscie?

a tak na serio to już zaczęliśmy od piątku codziennie i chyba jeszcze dziś przydybam mojego R jak tylko wróci za 2 h 

nom w sumie to my się boboseximy na okrągłoa tak na serio to już zaczęliśmy od piątku codziennie i chyba jeszcze dziś przydybam mojego R jak tylko wróci za 2 h
![]()
hehe nieźle
;-):-):-):-) tylko profilaktycznie straciłabym 162 zł
ale ginek powiedział że jak się nie uda w tym cyklu to przyszły zaczynam z clo i jednak zastosujemy ten zastrzyk
tylko mam trochę czasu żeby go z warszawy ściągnęli 

witam Agutka!! :-)
co u ciebie? kiedy zaczynacie działać![]()