reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

lopop to my pewnie mniej wiecej w przybliżonym czasie dostaniemy @
:sorry2:

u mnie dziś też seksikowy wieczór:-p:-) ale nie licze że mi @ przyciągnie bo to na mnie nie działa

reklama
ale ja sie nie nakręcam na fasolkę wiem że przyjdzie @ i już mam humory niestety :-( i wszystko mnie boli a plecy to już wogóle :-(
Tosiuniu mnie chodziło o to,żebys się nie nakręcała na @:-) bo naprawdę objawy o niczym nie świadczą.i po co skarbie dziś był ten test?za wcześnie.i nie czekaj na @. przykro mi tylko,że Cię tak boli kochana:*

Lenka,trzymam kciuki za wysoką betkę! :tak:

Myszka,smacznego. ;-)

Batonik,eeeeextra! :-)

Tosiu Kochana,główka do góry - przynajmniej się postaraj. :tak:
Co myślisz o tym,że może Twój organizm musi się przyzwyczaić do tego,że jest "przeczyszczony" i jak faktycznie nie w tym cyklu,to w ciągu 2ch następnych się uda? Może to jakoś pozwoli Ci pozytywniej spojrzeć na to wszystko... Kurcze...

Agutka, Myszka, Tosia, Kinga dziękuję za kciuki:-) jak kogoś pominęłam bardzo przepraszam i również dziękuję.

Niestety wyniki będą późno w nocy w internecie a jutro rano w lab.
Oczywiście będę spać z komputerem:-D

Batonik widzę,że wszystko idzie zgodnie z planem.trzymam kciuki teraz za fasolkę,zeby się pięknie zagnieździła tam gdzie trzeba i była zdrowa:tak:

reklama
cześć kochane :)
widze,ze ten miesiac to miesiac pod znakiem spóźniającej sie @ :( też co o tym wiem... 35 dc to dla mnie stanowczo za długo i też mi się wydaje,ze odpuszczenie sobie psychiczne moze dziłąć cuda, choś pewnie nie am reguły na to ...

cześć nanusia ...co u Ciebie?

u Lenki zobacz jaki piękny suwaczek ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry