• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Erba my to jak zwykle co miesiąc jedziemy na tym samym wózku :tak::-D:-D

ja @ mam dostać najprawdopodobniej 04 maja :tak: chyba że znowu zrobi psikusa :baffled::wściekła/y:

a od przyszłego cyklu jadę z clo :tak:;-):-)

kolorowych snow

wzajemnie :)
pa

Erba my to jak zwykle co miesiąc jedziemy na tym samym wózku :tak::-D:-D

ja @ mam dostać najprawdopodobniej 04 maja :tak: chyba że znowu zrobi psikusa :baffled::wściekła/y:

a od przyszłego cyklu jadę z clo :tak:;-):-)
o ja na 05 przyjmujac cykl 28 dniowy , u mnie to sie po clo wszystko rozregulowalo raz bylo 35 raz 34 a teraz 31
ja zakonczylam branie clo bo juz 4 cykle bralam , zobaczmy co bedzie dalej , od wtorku jak wspominalam lutka i jak nie przylezie to 06 na wizyte , zobaczymy co bedzie

oki teraz to juz naprwde zmykam :)
baj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie nadrabiam,bo nie mam czasu,przepraszam...
Zuzia niedawno zwymiotowała od tego kaszlu. :-( Zaraz idę Ją umyć i idziemy do łóżeczka.

Zadzwoniłam do przychodni - Pani doktor kazała przyjść na 16:10,więc pojechałyśmy taxówką.
No i Zuzia ma w obydwóch uszkach zapalenie,do tego strasznie zawalone gardło. Lekarka powiedziała,że jakbyśmy dopiero jutro się dostały,to już bankowo z zapaleniem oskrzeli! :szok: I na dodatek byśmy nie spali,bo Zuzia by jękusiała z powodu uszu. :baffled: Czujecie? W ciągu jednej nocy siadły Zuzi uszka i gardło,a w ciągu drugiej jeszcze mogły siąść oskrzela! :szok:
Młodzinka dostała antybiotyk i krople do uszu. Ach,szkoda mi Jej niesamowicie. :-(

Tak bardzo chciała iść na podwórko,mimo,że ledwo wyszła z taxówki... :-(
A w domku się popłakała... Pytam się czemu,a Ona mi na to,dlatego,że jest chora... :-(

Zmykam Dziewczynki. Jak mi Córcia szybko zaśnie,to jeszcze do Was zaglądnę,bo G. będzie po 20tej.
Bidulka malutka tak się musi męczyć:-( zdrówka dużo dla niej i duzo siły dla mamusi bo jak dziecko chore to mama zazwyczaj wieczorem pada na twarz ze zmęczenia.
buziaki dla Was dziewczynki

no jasne ja przyniose swojskie winko malinowe hihihi

ten 1 byl za szybko nie pitol @ nieprzyjdzie a test bedzie pozytywny

no widzisz ja kosmetykow w przyszlym tygodniu bede szukac i po poniedzialku dostane juz do domu rozek z allegro za 1 zl hehehehe i ciuszki kompletuje jedna porcje dostana juz w sobote ale mnie tez ciesza te poszukiwania bo przynajmniej mam czym s zajete myslei poszukiwaniami, rybnkami i nauka gry na gitarze :-D fajnie ze zostalas chrzestna ja bymtez nieodmowila ale tam napewno niebede bo mieszkaja dosc daleko jakies 30-40km ode mnie a po za tym napewno kogos juz maja wybranego

no ja czekam do srody albo piatku na rezulaty hihihi wiec juz niedlugo niecaly tydzien

ja w ciazy przytylam 27 kg :-( bo mnie tescie futrowali i mezu slodkosci z pracy przynosil ale w drugiej juz tak sie niedam i bede uwazac

kochana spokojnie nic napewno fasolce niebedzie

teraz juz bedzie lepiej z dnia na dzien

a ja kochane juz szalu dostaje z tym jajnikiem co chwile boli jak cholera i mnie juz denerwoje czasem prawy zakluje ale ten lewy to daje mi dzis ostro popalic i zaczal mnie krzyz bolec jakby mnie owialo holera co sie ze mna dzieje sypie sie juz ze starosci czy jak????
w tej ciązy juz będziesz wiedziała co i jak i sama będziesz kontrolowała wagę także nic się nie bój:tak:
i dzięki za wsparcie Zabciu nasza:tak:

U mnie dziewczynki nic nowego, siorka była u lekarza i lekarka mówi, że gózek może byc od hormonów i dostała skierowanie do poradni piersi, ale sie uspokoiła!!!
Ja piję ziółka i mocno wierzę w ich moc!!!
Nie idę narazie na inseminację bo w martwym punkcie utkwiła sprawa mojej pracy i oddaje sprawy naturze a moze po ziółkach się uda!!! Ale jezeli za 3 m-ce nie będzie efektów to ide na inseminację!!!
witaj Robin, miło że wpadłaś:-) trzymam za Ciebie kciuki w dalszym ciągu i nawet się zastanawiałam gdzie się podziewasz.

ja jem dużo, ale np pochlaniam duże ilości jogurtów potrafie zjeść 5-6 dziennie :P tak to zajadam się owocami a takie normalne to jem śniadania i obiady a czasami zjem i kolacje. Tkże mam nadzieje, ze u mnie bedzie max 10-11 kg na +

dokładnie na razie jestem jogurtowy potwór :P nie wiem czy to dobrze musiałabym się lekarki zapytać czy taka duża ilość jogurtów nie zaszkodzi. Co o tym myślicie??

Słońce nie możesz tak myślec, ja brałam antybiotyk będąc w ciąży a nie wiedziałam na początku o tym więc się nie denerwuj porozmawiaj o tym z lekarzem .

dobrze, ze lekarka przyjęła ucałuj Zuzię niech maluszek wam zdrowieje

ja już mówię dobranoc dziewczynki bo padam a jeszcze musze włosy zafarbować :P
dzięki skarbie za słowa otuchy:tak:
co do jogurtów myślę,że nic złego się nie stanie.widocznie Twój organizm bardzo teraz tego potrzebuje.ja w ciąży z Julką bardzo długi czas jadłam biały ser i lekarz właśnie tak mi powiedział,że dzidzi mi zabiera wiele rzeczy i organizm potrzebuje żeby te niedobory uzupełniać.podjerzewam,że w tym momencie chodziło wykrztałcanie się kości, kręgosłupa.fajnie,ze organizm tak z nami gada;-)

No i proszę Lenka w ciąży!!! Gratulacje!!! Jak to się stało miała jakies przeczucia!!!
dziękuję kochana:*
Byłam chora więc total odpuściłam, bo antybiotyk i ogólnie sampoczucie do bani i przytulanka były do chyba 18 dc a miały być do końca i to też nie były codziennie.ale już wiem, kiedy zaszłam.naprawdę to była cudowna noc i musiało to być wtedy:-D

Witam się.

Lena GRATULACJE

Agutko, Kinga dużo zdrówka dla Waszych Bąbelków.

Aga, a Ty podajesz Zuzi probiotyk razem lub zaraz po antybiotku? Bo mnie kiedyś zaprzyjaźniona farmaceutka powiedziała, żeby probiotyk zażywać przynajmniej godzinę przed lub po antybiotyku, a potem lekarz to potwierdził.
ślicznie dziękuję:tak:
Rybko jak Ty się czujesz?

no mam nadzieje ze tosia i ja :-D hihihii

pewnie ,że TAK!!!:)
trzymam kciuki za Was obydwie.oby Wasze testy niedzielne wyszły pozytywne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry