reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Maćku przeczekajmy termin co???

Lopop litości to nie były smieci, ale dopiero dzis przeczytałam bo nie mam jeszcze neta w domu

Ja się troszkę boję ze nic z tego bo wczoraj miałam doła ( obiaw@) i cały dzien chodziłam w pizamie i z newów ąż mnie trzęsło i wszystko wyprowadzało mnie z równowagi, a dzis wstałam w dobrym nastroju i przerzuciłam dom do góry nogami- sprzątałam ( to może byc u mnie tez obiaw @) jutro dzień prawdy
a i piersi jakby już nie tak spuchnięte???
&&&&&&&&&&& czekamy za dobre wieści
zmykam bo męzulek coś stęskniony czyżby miał ochotę na przytulanki
dobranoc do jutra ja zajrzę rano ok. 8 papatki

&&&&&&&&&&& czekamy za dobre wieści
zmykam bo męzulek coś stęskniony czyżby miał ochotę na przytulanki
dobranoc do jutra ja zajrzę rano ok. 8 papatki

Ja jutro idę na wesele po nocy w pracy będzie jazda !!! Napisz mi na priv jaki Ci duży pęcherzyk urusł oki bo nie wiem czy znajdę nadrabiając!!!

to milej nocki i milych przytulasków
papapa do juterka

Gratuluję sukcesów Twojej córci!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maćku, a jak Twoje obiawy???
NIe wiem, czy doczytalas, ale we wtorek robilam sobie morfologie krwi i wyszlo mi, ze mam podwyzszone leukocyty (mam 9,2 a norma do 10; w grudniu mialam 6,2), a moze to byc spowodowane przez ciaze (tylko nie wiem, czy tak wczesna:-D). I to moja najwieksza wkretka.;-) Na inne objawy, typu bol cycow i podbrzusza nie zwracam wiekszej uwagi, bo sa raczej subiektywne i moga zwiastowac @;-)

NIe wiem, czy doczytalas, ale we wtorek robilam sobie morfologie krwi i wyszlo mi, ze mam podwyzszone leukocyty (mam 9,2 a norma do 10; w grudniu mialam 6,2), a moze to byc spowodowane przez ciaze (tylko nie wiem, czy tak wczesna:-D). I to moja najwieksza wkretka.;-) Na inne objawy, typu bol cycow i podbrzusza nie zwracam wiekszej uwagi, bo sa raczej subiektywne i moga zwiastowac @;-)

A kiedy mozna iść na betkę? Nie robiłaś sobie progesteronu- może tez by Ci coś powiedział!!! Ciekawa jestem kiedy wreszcie zobaczymy te dwie krechy!!!

Matko, już bym chciała żeby było pojutrze. Ta niepewność jest frustrująca!!!
Zwłaszcza gdy się ma nadzieję....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A kiedy mozna iść na betkę? Nie robiłaś sobie progesteronu- może tez by Ci coś powiedział!!! Ciekawa jestem kiedy wreszcie zobaczymy te dwie krechy!!!
Morfologie mialam 6 dpo, wiec za wczesnie na bete i progesteron pewnie tez. Na bete sie nie wybieram, bo po pierwsze jest dlugi weekend, a we wtorek juz sie pewnie wszystko wyjasni. Po drugie boje sie, ze wyjdzie negatywna i bedzie mi wstyd i zal wyrzuconej kasy w bloto. A po trzecie to dodatkowy stres - przyrosnie, czy nie przyrosnie;-)
A Ty sie na bete wybierasz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry