w tym samym momencie posta wpisało ale działamy nawet na tych samych falach:-)
mowilam ze cos w tym jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w tym samym momencie posta wpisało ale działamy nawet na tych samych falach:-)
&&&&&&&&&&& czekamy za dobre wieściMaćku przeczekajmy termin co???
Lopop litości to nie były smieci, ale dopiero dzis przeczytałam bo nie mam jeszcze neta w domu
Ja się troszkę boję ze nic z tego bo wczoraj miałam doła ( obiaw@) i cały dzien chodziłam w pizamie i z newów ąż mnie trzęsło i wszystko wyprowadzało mnie z równowagi, a dzis wstałam w dobrym nastroju i przerzuciłam dom do góry nogami- sprzątałam ( to może byc u mnie tez obiaw @) jutro dzień prawdy
a i piersi jakby już nie tak spuchnięte???
to milej nocki i milych przytulasków&&&&&&&&&&& czekamy za dobre wieści
zmykam bo męzulek coś stęskniony czyżby miał ochotę na przytulanki
dobranoc do jutra ja zajrzę rano ok. 8 papatki
&&&&&&&&&&& czekamy za dobre wieści
zmykam bo męzulek coś stęskniony czyżby miał ochotę na przytulanki
dobranoc do jutra ja zajrzę rano ok. 8 papatki
to milej nocki i milych przytulasków
papapa do juterka
już się naprawdę żegnam coś nie mogę was opuścić![]()
NIe wiem, czy doczytalas, ale we wtorek robilam sobie morfologie krwi i wyszlo mi, ze mam podwyzszone leukocyty (mam 9,2 a norma do 10; w grudniu mialam 6,2), a moze to byc spowodowane przez ciaze (tylko nie wiem, czy tak wczesnaMaćku, a jak Twoje obiawy???
). I to moja najwieksza wkretka.;-) Na inne objawy, typu bol cycow i podbrzusza nie zwracam wiekszej uwagi, bo sa raczej subiektywne i moga zwiastowac @;-)NIe wiem, czy doczytalas, ale we wtorek robilam sobie morfologie krwi i wyszlo mi, ze mam podwyzszone leukocyty (mam 9,2 a norma do 10; w grudniu mialam 6,2), a moze to byc spowodowane przez ciaze (tylko nie wiem, czy tak wczesna). I to moja najwieksza wkretka.;-) Na inne objawy, typu bol cycow i podbrzusza nie zwracam wiekszej uwagi, bo sa raczej subiektywne i moga zwiastowac @;-)
Morfologie mialam 6 dpo, wiec za wczesnie na bete i progesteron pewnie tez. Na bete sie nie wybieram, bo po pierwsze jest dlugi weekend, a we wtorek juz sie pewnie wszystko wyjasni. Po drugie boje sie, ze wyjdzie negatywna i bedzie mi wstyd i zal wyrzuconej kasy w bloto. A po trzecie to dodatkowy stres - przyrosnie, czy nie przyrosnie;-)A kiedy mozna iść na betkę? Nie robiłaś sobie progesteronu- może tez by Ci coś powiedział!!! Ciekawa jestem kiedy wreszcie zobaczymy te dwie krechy!!!