reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Morfologie mialam 6 dpo, wiec za wczesnie na bete i progesteron pewnie tez. Na bete sie nie wybieram, bo po pierwsze jest dlugi weekend, a we wtorek juz sie pewnie wszystko wyjasni. Po drugie boje sie, ze wyjdzie negatywna i bedzie mi wstyd i zal wyrzuconej kasy w bloto. A po trzecie to dodatkowy stres - przyrosnie, czy nie przyrosnie;-)
A Ty sie na bete wybierasz?

Nie, czekam cierpliwie na wolę nieba, staram się wyluzować, choć to trudne jak się chciało być młodą mamą. Zegar tyka, a staranka nie przynoszą efektów, już nawet nie liczę cyklów, żeby się nie przybijać!!!

Ostatnia edycja:
reklama
uciekam dziewczyny oczka sie same zamykaja
Robin udanej zabawy no i trzymam mocno &&&&&&
Macku udanego wyjazdu i pieknej pogody no i tez trzymam &&&&
Lopop a my do juterka za ciebie rowniez &&&&&
mam nadzieje ze majowkowa pogoda dopisze

dobrej nocy
buziaki papatki :)

Ostatnia edycja:
uciekam dziewczyny oczka sie same zamykaja
Robin udanej zabawy no i trzymam mocno &&&&&&
Macku udanego wyjazdu i pieknej pogody
Lopop a my do juterka
mam nadzieje ze majowkowa pogoda dopisze

dobrej nocy
buziaki papatki :)

Dobranoc Erba!!! Do napisania wkrótce!!!
Też bym chętnie poszła juz spać bo miałam pracowity dzień, a ty nocka w pracy nie za wesoło:no::no::no::-D

Nie, czekam cierpliwie na wolę nieba, staram się wyluzować, choć to trudne jak się chciało być młodą mamą. Zegar tyka, a staranka nie przynoszą efektów, już nawet nie liczę cyków, żeby się nie przybijać!!!
Tez sie staram wyluzowac, ale kiepsko mi to idzie;-)
Musze Cie juz opuscic, bo rano nie wstane...

Oczywiscie caly czas trzymam kciuki! I jak tylko sie czegos dowiesz - pisz! Najlepiej na priva, bo jak mnie nie bedzie kilka dni to pewnie nie bede w stanie nadrobic...;-)
Papa!!!

Ja tez dzisiaj bylam w aptece i zamierzalam kupic... Ale babka przede mna dlugo wymyslala i zrobila sie dlugasna kolejka i tak jakos mnie odwaga opuscila. ;-)Obecnie mam w domu tylko paskowy z allego, ktory pewnie nie jest zbyt czuly, wiec przed terminem @ nie ma sensu go robic...:tak:
Sorki, że się wtrącę, ale ja właśnie takim paskowym z allegro jeszcze przed terminem wykryłam ciąże, dopiero potem kupiłam żółtego bobo testa tak dla potwierdzenia.

Tez sie staram wyluzowac, ale kiepsko mi to idzie;-)
Musze Cie juz opuscic, bo rano nie wstane...

Oczywiscie caly czas trzymam kciuki! I jak tylko sie czegos dowiesz - pisz! Najlepiej na priva, bo jak mnie nie bedzie kilka dni to pewnie nie bede w stanie nadrobic...;-)
Papa!!!

Napisz mi jeszcze gdzie się wybierasz, no na wyjeździe może uda Ci się nie myśleć!!! Trzymaj się cieplutko i oby to jednak była wyprawa z fasolką!!!

Sorki, że się wtrącę, ale ja właśnie takim paskowym z allegro jeszcze przed terminem wykryłam ciąże, dopiero potem kupiłam żółtego bobo testa tak dla potwierdzenia.

Hej Rybko jak tam brzuszek, rośnie???

I gdzie się teraz udzielasz, bo tu chyba rzadziej zaglądasz???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rośnie, rośnie. Dzisiaj byłam u ginka i podglądnęłam sobie swojego szkrabika. Jestem już spokojna, bo miałam stresika czy wsio O.K. przez nerwy i stres jaki zgotowała mi ostatnio teściowa.

Ach te wredniaste teściowe!!! Nie oszczędza Cię nawet w ciąży!!! Na kiedy masz termin? Bo juz się pogubiłam tylu dziewczynom udało się zafasolkować szczęśliwie!!! A my jak, co miesiąc mamy nadzieję, że do Was dołączymy!!!

Ostatnia edycja:
Robin, ja zaglądam tu codziennie, ale nie piszę bo nie mam o czym. I w zasadzie to tylko na staraczkach czasami coś skrobnę, próbowałam na październiku popisać ale jakoś nie umiem się tam wkręcić.

reklama
Robin, ja zaglądam tu codziennie, ale nie piszę bo nie mam o czym. I w zasadzie to tylko na staraczkach czasami coś skrobnę, próbowałam na październiku popisać ale jakoś nie umiem się tam wkręcić.

Cofnij się do poprzedniej strony bo tam napisałam do Ciebie... Jak pozachodzimy to stworzymy jakis wąteczek dla znajomych z tego wątku, fajnie że jesteś z nami!!!

Oki Rybko, ja już też kończę siedzenie przy kompie, bo jutro nie dam rady na tym weselu. Życzę Ci dużo zdrówka i dla Twojego maleństwa i oby Cię omijały stresy!!! Dobrej nocki!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry