reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć z kawusią kto jest na posterunku?

och erba uciekłaś mi a ja zaparzałam sobie kawkę i naczynka myłam po śniadaniu
och szkoda że się minęłyśmy:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lopop leci do przodu...w zależności do czego porównan to raz szybciej a raz wolniej ;-)

Właśnie sobie przypomniałam że mam pita nie rozliczonego :szok::szok::szok: nie mam żadnych odpisów więc to tylko taki zwykły pit...mam nadzieje że znajdę biuro rach, które mi to szybko zrobi.
Czy myślicie że dałabym radę sama ? Bo to pewnie tylko przepisanie informacji z pit11 ? Rozliczam się sama. Ma ktoś doświadczenie w pitach ?

ja zawsze lepiej czulam wszystko w prawym ale teraz owu byla z lewego wiec moze ten miesiac bedzie szczesliwy dla lewojajowcow owulacyjnych hahahaha

no ja myślę :-D ja też jestem w tym cyklu lewo-jajnikowa

hej kochane wpadlam tylko na chwile zeby wam napisac bo czekam az maz z pracy wroci co mnie na rynek zawiezie noi tak kurde cala sie trzese i z emocji moje jelita domogaja sie wyproznienia ale najpierw wam napisze bo w smsie do myszki pewnie by sie niezmiescilo no i tak zrobilam test ale pisalo ze wynik odczytac po 3 minutach i niebrac pod uwage wyniku po ponad 10 minutach noi spojrzalam po 3 minutach i nic 1 kreska ale po 5-6 minutavh pojawil sie cien waskiej kreseczki no i kurcze niewiem co jest grane bo to sie pokazalo po ponad 3 minutach ale nie po ponad 10 :baffled::eek:
tak wiec prosze trzymac kciuki dalej bo w niedziele albo w poniedzialek powtrorze test :tak:

no to ja trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& przyszła wiosna to się fasolki sypią. niedługo trzeba będzie zmienić nazwę wątku na "te co chciały i są zafasolkowane 2010" :-)

lopop leci do przodu...w zależności do czego porównan to raz szybciej a raz wolniej ;-)

Właśnie sobie przypomniałam że mam pita nie rozliczonego :szok::szok::szok: nie mam żadnych odpisów więc to tylko taki zwykły pit...mam nadzieje że znajdę biuro rach, które mi to szybko zrobi.
Czy myślicie że dałabym radę sama ? Bo to pewnie tylko przepisanie informacji z pit11 ? Rozliczam się sama. Ma ktoś doświadczenie w pitach ?

jak nie masz żadnych odliczeń ani nic, to ściągnij sobie jakiś program z netu do rozliczeń- od groma jest tych darmowych. będzie ci pokazywało co gdzie wpisać, samo wyliczy i przedstawi ci na formularzach, które tylko drukniesz i masz gotowe :-D

ja dzisiaj jadę do miasta na zakupy, małżyk na rybki pojedzie bo ma wolne, a wieczorem znowu przytulasy. jajnik kłuje, zobaczymy co mi dziś test owu pokaże :-) prawy jajniol też się obudził- może będę miała 2 jajeczka ;-) zobaczymy. teraz pracujemy, a za jakieś 2 tygodnie będę testować- o ile @ nie przyjdzie za szybko :-D

buziole. i miłego dzionka. pogoda jest cudna.

hej dziąłchy :)

mysza a co to za zaspanie z piatem ;) nie wiem ja ci nie pomoge bo wysylalam do rodzicow. na necie sprawdz jak to zrobic albo program sobie sciagnij :) twoj suwaczek mknie jak szalony amoj tak powolis ie porusza jak slimak :P a juz mam mdlosci i dzisiaj zaliczylam zyganie pierwsze po wyciagnieciu psiego zarcia z mikrofalowki bo grzalam pieskom... dobrze ze nie do ich misek bo by mialy jedzonko z wkladka a raczej dobre by nie bylo :P

zabka o to juz na pewno beda 2 kreski :) ja swoj pierwszy test w pierwszej ciazy jak zrobilam to pozniej tez sie pokazala blada krecha i na dodatek zeby ja w ogole zauwazyc rozebralam test na czesci pierwsze zeby szybka mi nie przeszkadzala :P i byla dzizia wiec u ciebie tez musi byc !!! &&& bo ich nigdy za wiele :)

wszystkie dziewuszki pozdrawiam i zycze milego dnia :)

reklama
może inaczej, szczerze mówiąc nie wierzę żeby się udało:no: ale mam cichą nadzieję w duchu i dlatego stworzyłam dzisiaj ten suwaczek :tak:;-):-D

trzymam kciuki :tak:

hej kochane wpadlam tylko na chwile zeby wam napisac bo czekam az maz z pracy wroci co mnie na rynek zawiezie noi tak kurde cala sie trzese i z emocji moje jelita domogaja sie wyproznienia ale najpierw wam napisze bo w smsie do myszki pewnie by sie niezmiescilo no i tak zrobilam test ale pisalo ze wynik odczytac po 3 minutach i niebrac pod uwage wyniku po ponad 10 minutach noi spojrzalam po 3 minutach i nic 1 kreska ale po 5-6 minutavh pojawil sie cien waskiej kreseczki no i kurcze niewiem co jest grane bo to sie pokazalo po ponad 3 minutach ale nie po ponad 10 :baffled::eek:
tak wiec prosze trzymac kciuki dalej bo w niedziele albo w poniedzialek powtrorze test :tak:

trzymam mocno ;-)

przyślij mi dane z PIT-11 (kwoty) na mail to ci rozliczę i odeślę - na priv masz info

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry