Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myszko co U ciebie jak na l4 Tobie czas mija ale Twój suwaczek zasuwa do przoduJa też wpadłam jeszcze z kawką... :-)
Agutka odważna ta Twoja Zuzia :-) fajnie że tak Wam fajnie ta budowa do przodu leci.

cześć agnieszko miło Cię widzieć on-line bo ostanio słabo zaglądałaś tutajWitam
Gratuluję fosoleczek dziewczyny)
miłego dnia :-)

nie mam żadnych odpisów więc to tylko taki zwykły pit...mam nadzieje że znajdę biuro rach, które mi to szybko zrobi. ja zawsze lepiej czulam wszystko w prawym ale teraz owu byla z lewego wiec moze ten miesiac bedzie szczesliwy dla lewojajowcow owulacyjnych hahahaha
ja też jestem w tym cyklu lewo-jajnikowahej kochane wpadlam tylko na chwile zeby wam napisac bo czekam az maz z pracy wroci co mnie na rynek zawiezie noi tak kurde cala sie trzese i z emocji moje jelita domogaja sie wyproznienia ale najpierw wam napisze bo w smsie do myszki pewnie by sie niezmiescilo no i tak zrobilam test ale pisalo ze wynik odczytac po 3 minutach i niebrac pod uwage wyniku po ponad 10 minutach noi spojrzalam po 3 minutach i nic 1 kreska ale po 5-6 minutavh pojawil sie cien waskiej kreseczki no i kurcze niewiem co jest grane bo to sie pokazalo po ponad 3 minutach ale nie po ponad 10![]()
tak wiec prosze trzymac kciuki dalej bo w niedziele albo w poniedzialek powtrorze test![]()
lopop leci do przodu...w zależności do czego porównan to raz szybciej a raz wolniej ;-)
Właśnie sobie przypomniałam że mam pita nie rozliczonegonie mam żadnych odpisów więc to tylko taki zwykły pit...mam nadzieje że znajdę biuro rach, które mi to szybko zrobi.
Czy myślicie że dałabym radę sama ? Bo to pewnie tylko przepisanie informacji z pit11 ? Rozliczam się sama. Ma ktoś doświadczenie w pitach ?

napewno poklikamy sobie popoludniu :-);-)och erba uciekłaś mi a ja zaparzałam sobie kawkę i naczynka myłam po śniadaniu
och szkoda że się minęłyśmy:-(
może inaczej, szczerze mówiąc nie wierzę żeby się udałoale mam cichą nadzieję w duchu i dlatego stworzyłam dzisiaj ten suwaczek
;-)
![]()

hej kochane wpadlam tylko na chwile zeby wam napisac bo czekam az maz z pracy wroci co mnie na rynek zawiezie noi tak kurde cala sie trzese i z emocji moje jelita domogaja sie wyproznienia ale najpierw wam napisze bo w smsie do myszki pewnie by sie niezmiescilo no i tak zrobilam test ale pisalo ze wynik odczytac po 3 minutach i niebrac pod uwage wyniku po ponad 10 minutach noi spojrzalam po 3 minutach i nic 1 kreska ale po 5-6 minutavh pojawil sie cien waskiej kreseczki no i kurcze niewiem co jest grane bo to sie pokazalo po ponad 3 minutach ale nie po ponad 10![]()
tak wiec prosze trzymac kciuki dalej bo w niedziele albo w poniedzialek powtrorze test![]()
lopop leci do przodu...w zależności do czego porównan to raz szybciej a raz wolniej ;-)
Właśnie sobie przypomniałam że mam pita nie rozliczonegonie mam żadnych odpisów więc to tylko taki zwykły pit...mam nadzieje że znajdę biuro rach, które mi to szybko zrobi.
Czy myślicie że dałabym radę sama ? Bo to pewnie tylko przepisanie informacji z pit11 ? Rozliczam się sama. Ma ktoś doświadczenie w pitach ?