reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Scully wysłałam Ci maila... :-)

Missiiss mnie tam szybciej Twój suwaczek sunie...ale cóż zrobić. Ja już się nie mogę doczekać tylko następnej wizyty. I już się nie zgodzę na takie co 4 tygodnie więc nie będę się musiałą tak męczyć.

Żabko u Ciebie wszystko wskazuje na fasolkę :-) trzymam bardzo mocno...&&&

reklama
Scully wysłałam Ci maila... :-)

Missiiss mnie tam szybciej Twój suwaczek sunie...ale cóż zrobić. Ja już się nie mogę doczekać tylko następnej wizyty. I już się nie zgodzę na takie co 4 tygodnie więc nie będę się musiałą tak męczyć.

Żabko u Ciebie wszystko wskazuje na fasolkę :-) trzymam bardzo mocno...&&&

Myszko sama na posterunku ??

My już po lekarzu,spacerku i placu zabaw. :tak: :-)
Teraz Zuzia okupuje Babcię,a ja szykuję obiad i gotuję kapuchę na gołąbki. :cool2: :-D

Poza tym mam piękny rozciągliwy śluz. :-) I kuje mnie,ale w brzuchu. Mam takie ataki,jakby mi ktoś igłę wbijał - nic przyjemnego. :no:

Po obiadku budowa. :-)

Witam kochane!:)

Zabciu trzymam najmocniej jak potrafię kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale myślę,że w niedziele ten teścik to będzie tylko farmalnośc.a to,że Ci się pokazała krecha po 5-6 minutach to jest ok.mi też się od razu nie pokazała tylko po ok 2 minutach:)

Maćku miłego wypoczynku na działeczce:)

Rybko jak fajnie że zaglądasz do Nas!:) i pisz częściej kochana, razem raźniej:)

Izuś co to za smuteczki, uśmiech proszę;)

Agutka ja za Tobą teskniłam bardzo i cieszę się, że jesteś:*

Myszko widzę że się zapomniało o rozliczeniu pit-a(u) <jak to się odmienia:D> ale widzisz kochana znalazła się na forum pomocna dłoń;) ja to nie mam głowy do takich rzeczy:P

Missiiss jak tam samopoczucie skarbie?:)

Tosia już zdrowa?

Jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam, ale tak mnie wyrzuca z forum że nie daję rady od nowa tego zaznaczać:(

Ja z Julą bylam już dziś na dworku i zaraz znów idziemy bo jest upał!!!:D
Rano ciąża dała o sobie znać.Myślałam, że ze mną koniec.Nie mogłam ani chodzić, ani jesc, najlepiej w ogóle się nie ruszać takie mdłości mnie dopadły.2 godziny trwał ten stan, aż się Jula przeraziła i pytała ciągle czy jestem chora.a wolałabym po prostu zwymiotować bo ten stan zawieszenia jest okropny.i otwieram lodówkę i mam odruch zwrotny;)
I znów się zaczyna.Czuję już jak mnie rwie w żołądku.Ale wytrzymam dla tej kruszynki wszystko:)

Lenka wracaj do sił !!! Wiem jakie to bywa męczące.
Agutka i jak po wizycie ? Zuzolinka widzę że już urzęduje po placach zabaw więc pewnie zdróweczko wróciło do normy.

Tak znalazła się pomocna dłoń. Scully jeszcze raz bardzo dziękuję.
Do zwrotu z US mam całe 2zł :-D :-D :-D ciekawe czy w przyszłym roku chociaż dziecko już będę mogła odpisać.

Dziewczyny zaraz jade na dzialeczke.... Jakby sie pojawila jakas fasolka to bardzo prosze napisac mi na priva, bo pewnie nie bede w stanie wszystkiego nadrobic po powrocie.:tak:

Zycze stosunkowo udanego, dlugiego weekendu!!!:-)

witam

żabko 3mam kciuki za pozytywny test! mysle że bedzie dobrze;) jutro powtórz sobie z rańca jeszcze
jutro niebede robic bo chce poczekac zeby wyszedl jak najwyrazniejszy zeby niebyla bladziocha
Dzień dobry. :-)

Hehehehe,no zdobywa zdobywa! :-D
Ale ja i tak coś czuję,że Ona będzie pierwszą w ZG mechaniczką samochodową. :-D
Ostatnio jest nawet bardzo zafascynowana gazetami o samochodach. :-D Takimi dla facetów. :-p

Ale kurcze,ja bym na ten dach nie weszła,tak jak Ona. :no: :zawstydzona/y: :-D

Dam fotki na pewno. ;-)

Agunia,pokaż brzunia i dzidziunia! :-)

Myślę,że do tego czasu nie wytrzymasz. :-p Trzymam kciuki. ;-)
wytrzymam bo mam juz tylko 1 test a caly wekend wszystko bedzie zamkniete a po za tym jak pisalam wyzej chce poczekac zeby krechy pokazaly sie wyrazne
Witaj Ryba!
Ciesze sie, ze zdrowo rosniecie:tak:
Ja zatestuje ym testem z allegro, ale czekam na termin @, zeby nie za wczesnie...

Dzieki!
Jedziemy na nasza dzialeczke... Na nasze ukochane zadupie;-)

Dzieci strachu nie czuja;-)
Fajna ta Twoja mala:tak:

Zabka trzymam kciukasy za potwierdzenie!!!
no mam nadzieje ze test to juz tylko formalnosc bo niemam zadnych objawow @ wiec na nia nieczekam czuje sie ciazowo :-D
Witajcie!

Żabko ja zaciskam kciukasy i liczę na II piękne krechy w niedzielę...wszystko na to wskazuje. &&&

Zmykam poczytać co wczoraj naskrobałyście.

Miłego dnia!
dziekuje i fajnie ze popisalas ze mna rano smskami :-)
Dobra Kobitki,ja idę się ogarniać,bo na 10:10 idziemy z Zuzią do lekarki.

Miłego dnia! :-)
mam nadzieje ze pani doktor powie ze juz lepiej i ze Zuzia juz zdrowa :-)
cześć z kawusią kto jest na posterunku?
lopop to zlota kobietka kochana paczuszka doszla same cudenka w wekend bede u znajomej to odrazu jej wrecze mojej niuni bardzo ostatnio podoba sie ogladanie malutkich rzeczy :-)
hej dziąłchy :)

mysza a co to za zaspanie z piatem ;) nie wiem ja ci nie pomoge bo wysylalam do rodzicow. na necie sprawdz jak to zrobic albo program sobie sciagnij :) twoj suwaczek mknie jak szalony amoj tak powolis ie porusza jak slimak :P a juz mam mdlosci i dzisiaj zaliczylam zyganie pierwsze po wyciagnieciu psiego zarcia z mikrofalowki bo grzalam pieskom... dobrze ze nie do ich misek bo by mialy jedzonko z wkladka a raczej dobre by nie bylo :P

zabka o to juz na pewno beda 2 kreski :) ja swoj pierwszy test w pierwszej ciazy jak zrobilam to pozniej tez sie pokazala blada krecha i na dodatek zeby ja w ogole zauwazyc rozebralam test na czesci pierwsze zeby szybka mi nie przeszkadzala :P i byla dzizia wiec u ciebie tez musi byc !!! &&& bo ich nigdy za wiele :)

wszystkie dziewuszki pozdrawiam i zycze milego dnia :)
no niechcialam sie przyznawac ale ja tez mojego rozebralam hahahaha
My już po lekarzu,spacerku i placu zabaw. :tak: :-)
Teraz Zuzia okupuje Babcię,a ja szykuję obiad i gotuję kapuchę na gołąbki. :cool2: :-D

Poza tym mam piękny rozciągliwy śluz. :-) I kuje mnie,ale w brzuchu. Mam takie ataki,jakby mi ktoś igłę wbijał - nic przyjemnego. :no:

Po obiadku budowa. :-)
moze ktos sie wbija do ciebie :-D

kochane jestescie cudowne dziekuje za wszystkie mile slowa dzis juz niestety do was niezajrze no chyba ze maz usnie wieczorem snem kamiennym to sobie odpale laptopa :-D a drugiego testa to chyba zrobie w poniedzialek chociaz bedzie mnie korcilo w niedziele :-D ale chce zeby byl juz wyrazny i czytelny holipka ale mnie korci zeby zrobic ciazowy sowaczek ale niechce zapeszac i zrobie go dopiero jak sie pojawia 2 piekne krechy :-) jestescie cudne i niewiem co bym bez was zrobila :-)

reklama
Maćku udanego wyjazdu!

erba22 ja też tak mówiłam...ile ja bym dała...a jak przylazło to błagałam żeby już minęło ;-)

wiem wiem ale moge sie poswiecic nawet przez cale 9 mc , z corcia to ja nie mialam zadnych dolegliwości tego typu

jutro niebede robic bo chce poczekac zeby wyszedl jak najwyrazniejszy zeby niebyla bladziocha

wytrzymam bo mam juz tylko 1 test a caly wekend wszystko bedzie zamkniete a po za tym jak pisalam wyzej chce poczekac zeby krechy pokazaly sie wyrazne

no mam nadzieje ze test to juz tylko formalnosc bo niemam zadnych objawow @ wiec na nia nieczekam czuje sie ciazowo :-D

dziekuje i fajnie ze popisalas ze mna rano smskami :-)

mam nadzieje ze pani doktor powie ze juz lepiej i ze Zuzia juz zdrowa :-)

lopop to zlota kobietka kochana paczuszka doszla same cudenka w wekend bede u znajomej to odrazu jej wrecze mojej niuni bardzo ostatnio podoba sie ogladanie malutkich rzeczy :-)

no niechcialam sie przyznawac ale ja tez mojego rozebralam hahahaha

moze ktos sie wbija do ciebie :-D

kochane jestescie cudowne dziekuje za wszystkie mile slowa dzis juz niestety do was niezajrze no chyba ze maz usnie wieczorem snem kamiennym to sobie odpale laptopa :-D a drugiego testa to chyba zrobie w poniedzialek chociaz bedzie mnie korcilo w niedziele :-D ale chce zeby byl juz wyrazny i czytelny holipka ale mnie korci zeby zrobic ciazowy sowaczek ale niechce zapeszac i zrobie go dopiero jak sie pojawia 2 piekne krechy :-) jestescie cudne i niewiem co bym bez was zrobila :-)
zabciu ale zdnych objawow typu wiesz bole cycoli ( na ktore ja czekam:crazy:) bole podbrzusza , a moze nie powinnam nia nie czekac , juz dostaje chyba powoli mala wkreta

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry