jutro niebede robic bo chce poczekac zeby wyszedl jak najwyrazniejszy zeby niebyla bladziocha
wytrzymam bo mam juz tylko 1 test a caly wekend wszystko bedzie zamkniete a po za tym jak pisalam wyzej chce poczekac zeby krechy pokazaly sie wyrazne
no mam nadzieje ze test to juz tylko formalnosc bo niemam zadnych objawow @ wiec na nia nieczekam czuje sie ciazowo
dziekuje i fajnie ze popisalas ze mna rano smskami :-)
mam nadzieje ze pani doktor powie ze juz lepiej i ze Zuzia juz zdrowa :-)
lopop to zlota kobietka kochana paczuszka doszla same cudenka w wekend bede u znajomej to odrazu jej wrecze mojej niuni bardzo ostatnio podoba sie ogladanie malutkich rzeczy :-)
no niechcialam sie przyznawac ale ja tez mojego rozebralam hahahaha
moze ktos sie wbija do ciebie
kochane jestescie cudowne dziekuje za wszystkie mile slowa dzis juz niestety do was niezajrze no chyba ze maz usnie wieczorem snem kamiennym to sobie odpale laptopa

a drugiego testa to chyba zrobie w poniedzialek chociaz bedzie mnie korcilo w niedziele

ale chce zeby byl juz wyrazny i czytelny holipka ale mnie korci zeby zrobic ciazowy sowaczek ale niechce zapeszac i zrobie go dopiero jak sie pojawia 2 piekne krechy :-) jestescie cudne i niewiem co bym bez was zrobila :-)