Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-):-):-):-)to czytaj duzo moich postow w nich jest sam optymizm ;-)mysza e tam moj szybko nie mknieal tez juz sie nie moge doczekac wizyty i mam nadzieje ze tak jak teraz bede miala co 2 tygodnie tylko szkoda ze ten szew mnie czeka bo sie strasznie boje ale narazie nie mam co o nim myslec jeszcze daleko
a o jakie stopki ci chodzi ??
agutka no walsnie jak tam zuzia ?? a ty sie zabieraj dzisiaj za mezulkai n a pewno pieknie zaowocuja te staranka w koncu jest wisona slonko pieknie swieci i bociany juz lepiej widza i tak nie bladza
lena o ja czuje sie dokladnie jak tymdlosci i dzisiaj pawia juz zaliczylam
raz jest ok a raz mdli jak cholera ale nie potrafie sobie ulzyc wkladaja sobie palce w gardlo bbrrr i wkurza mnie lezenie jak biore lutke dowcipna te pol godziny zeby to sie tam rozpuscilo i nie wylecialo bbrrr
i znow mnie muli bbrrr jak ja jutro pojade na zdjecia plenerowe ... i strasznie chce mi si eparowki i ogorkow zielonych zwyklych
zabka jak mis ie podoba ten twoj optymizmzaraz mnie nim jak najwiecej jak najbardziej
![]()
no no no ale niedlugo sie pewnie dowiedza odpoczywaj ja na chwile wlecialam bo sprzatam ze by tescowa niemiala sie do czego doczepic i zebym miala fajny wekendhej kobitki, co u Was?
mnie dziś omdlenie przyłapało w pracy, a jeszcze nikt nie wie o ciąży
weekend zamierzam spędzić pod hasłem "odpoczynek"
daj sobie spokoj z testamijakiedys robilam i dupnie wychodzily wiec sie nimi zbytnio nieprzejmujwróciłam z miasta i umieram. strasznie się zgrzałam- miałam dżinsy :-/ i buty mnie tak obtarły, że hej. już się wykąpałam, lepiej mi, ale stopy tak bolą, że normalnie nie wiem jak sobie ulżyć.
żabulko też czekam na tą formalność, czyli grubsze II krechy. ale się cieszę, zaczyna się coś dziać i pojawiają się fasoleczki.
jajniole mi pracują, śluzik ładny, ale test owu jeszcze dzisiaj nic nie pokazał. obawiam się, że będzie tak jak pisała Maćku- pęchol jest, ale nie pęknie i pójdzie sobie w pizd* :-( i zaś wszystko do dupy.
mam podły humor, nic mi się nie chce.
czekam na małża, jak wróci z rybek, to przynajmniej będę się mogła przytulić. a jak narazie dupa. :-( :-( :-( :-( :-(
ja tez chce przytulasy ale sie boje bo gdzies kiedys czytalam ze sperma powoduje skorcze macicy :-( i sie boje o fasolke jak jest i boje sie przytulasow bo w 1 ciazy serduszko niebilo fasolce a w 2 ciazy to sie balismy i do 1 usg sie niekochalismy :-(Cześć!!!!!!!
wpadłam na chwileczke zobaczyc co tam u Was.jutro mam gości i cały czas siedzę i pichcę w kuchni
Żabciu kochana z całego serduszka życzę Ci Fasoleczki i mocno trzymam kciuki i czekam na teścik:-):-):-):-):-)
A wszytkim życzę udanego ,pogodnego,fasolkowego i przytulasowego weekendu!!!!!:-):-):-):-)
Dziekuję kochana:*Lenka wracaj do sił !!! Wiem jakie to bywa męczące.
Agutka i jak po wizycie ? Zuzolinka widzę że już urzęduje po placach zabaw więc pewnie zdróweczko wróciło do normy.
Tak znalazła się pomocna dłoń. Scully jeszcze raz bardzo dziękuję.
Do zwrotu z US mam całe 2zł![]()
![]()
ciekawe czy w przyszłym roku chociaż dziecko już będę mogła odpisać.
Dzięki a ja jeszcze raz życzę Tobie mile spędzonych dni na działeczce słonkoDziewczyny zaraz jade na dzialeczke.... Jakby sie pojawila jakas fasolka to bardzo prosze napisac mi na priva, bo pewnie nie bede w stanie wszystkiego nadrobic po powrocie.
Zycze stosunkowo udanego, dlugiego weekendu!!!:-)

wiem, wiem i życzę Ci tych dolegliwości z całego serca;-)Hej kobitki
Lenka ile ja bym dała za takie samopoczucie
Macku przyjemności do miłego![]()
Maćku udanego wyjazdu!
erba22 ja też tak mówiłam...ile ja bym dała...a jak przylazło to błagałam żeby już minęło ;-)
Myszko tak to już jest z nami kobietami
dla mnie to nowość bo tamtą ciążę przeszłam bez żadnych rewelacji, cud, miód i orzeszki;-)skarbie poczekaj do tej niedzieli chociaż, myślę że wtedy już ujrzysz w miarę wyraźną tą 2 kreseczkęjutro niebede robic bo chce poczekac zeby wyszedl jak najwyrazniejszy zeby niebyla bladziocha
wytrzymam bo mam juz tylko 1 test a caly wekend wszystko bedzie zamkniete a po za tym jak pisalam wyzej chce poczekac zeby krechy pokazaly sie wyrazne
no mam nadzieje ze test to juz tylko formalnosc bo niemam zadnych objawow @ wiec na nia nieczekam czuje sie ciazowo
dziekuje i fajnie ze popisalas ze mna rano smskami :-)
mam nadzieje ze pani doktor powie ze juz lepiej i ze Zuzia juz zdrowa :-)
lopop to zlota kobietka kochana paczuszka doszla same cudenka w wekend bede u znajomej to odrazu jej wrecze mojej niuni bardzo ostatnio podoba sie ogladanie malutkich rzeczy :-)
no niechcialam sie przyznawac ale ja tez mojego rozebralam hahahaha
moze ktos sie wbija do ciebie![]()
kochane jestescie cudowne dziekuje za wszystkie mile slowa dzis juz niestety do was niezajrze no chyba ze maz usnie wieczorem snem kamiennym to sobie odpale laptopaa drugiego testa to chyba zrobie w poniedzialek chociaz bedzie mnie korcilo w niedziele
ale chce zeby byl juz wyrazny i czytelny holipka ale mnie korci zeby zrobic ciazowy sowaczek ale niechce zapeszac i zrobie go dopiero jak sie pojawia 2 piekne krechy :-) jestescie cudne i niewiem co bym bez was zrobila :-)

słonko mnie cycki w ogóle nie bolały i nie były większe.dopiero niedawno zrobiły się pełniejsze i bolą sutki.a podbrzusze bolało podobnie jak @ ale mniej.zawsze mi mocno dokucza a teraz było dużo, dużo łagodniej, ogólnie czułam się dobrze.tylko nerwowa byłam nad wyraz i mój M mówi że już po tym wiedzial,że coś się święcizabciu ale zdnych objawow typu wiesz bole cycoli ( na ktore ja czekam) bole podbrzusza , a moze nie powinnam nia nie czekac , juz dostaje chyba powoli mala wkreta

to jedziemy na tym samym wózku kochanamysza e tam moj szybko nie mknieal tez juz sie nie moge doczekac wizyty i mam nadzieje ze tak jak teraz bede miala co 2 tygodnie tylko szkoda ze ten szew mnie czeka bo sie strasznie boje ale narazie nie mam co o nim myslec jeszcze daleko
a o jakie stopki ci chodzi ??
agutka no walsnie jak tam zuzia ?? a ty sie zabieraj dzisiaj za mezulkai n a pewno pieknie zaowocuja te staranka w koncu jest wisona slonko pieknie swieci i bociany juz lepiej widza i tak nie bladza
lena o ja czuje sie dokladnie jak tymdlosci i dzisiaj pawia juz zaliczylam
raz jest ok a raz mdli jak cholera ale nie potrafie sobie ulzyc wkladaja sobie palce w gardlo bbrrr i wkurza mnie lezenie jak biore lutke dowcipna te pol godziny zeby to sie tam rozpuscilo i nie wylecialo bbrrr
i znow mnie muli bbrrr jak ja jutro pojade na zdjecia plenerowe ... i strasznie chce mi si eparowki i ogorkow zielonych zwyklych
zabka jak mis ie podoba ten twoj optymizmzaraz mnie nim jak najwiecej jak najbardziej
![]()
a mój M w ogóle mnie nie rozumie, tak jakby do niego nie docierało że mogę źle się czuć:-(koniecznie odpoczynek skarbie!hej kobitki, co u Was?
mnie dziś omdlenie przyłapało w pracy, a jeszcze nikt nie wie o ciąży
weekend zamierzam spędzić pod hasłem "odpoczynek"

co to za marudzenie?!wróciłam z miasta i umieram. strasznie się zgrzałam- miałam dżinsy :-/ i buty mnie tak obtarły, że hej. już się wykąpałam, lepiej mi, ale stopy tak bolą, że normalnie nie wiem jak sobie ulżyć.
żabulko też czekam na tą formalność, czyli grubsze II krechy. ale się cieszę, zaczyna się coś dziać i pojawiają się fasoleczki.
jajniole mi pracują, śluzik ładny, ale test owu jeszcze dzisiaj nic nie pokazał. obawiam się, że będzie tak jak pisała Maćku- pęchol jest, ale nie pęknie i pójdzie sobie w pizd* :-( i zaś wszystko do dupy.
mam podły humor, nic mi się nie chce.
czekam na małża, jak wróci z rybek, to przynajmniej będę się mogła przytulić. a jak narazie dupa. :-( :-( :-( :-( :-(
pęchol pęka, Ty wykorzystuj męża i zapomnij o tych testach.licz tylko na siebie i swój organizm kochanie i jak M wróci to marsz do łóżka;-):-)Dzięki i Myszko Tobie również udanego długiego weekendu pełnego miłości i spokoju:-)Kobietki ja już się żegnam!
Nie wiem jak to będzie z moją obecnością przez weekend bo możliwe że się zapakujemy jutro w autko i gdzie pojedziemy...a jak nie to znajomi się zapowiedzieli z odwiedzinami.
Więc życzę Wam udanego weekendu...odpoczynku i ... czego tylko chcecie ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie!
dowiedzą się, ale chcę przeciagnąć jeszcze miesiąć, bo od czerwca przechodzę na cały etat, heheno no no ale niedlugo sie pewnie dowiedza odpoczywaj
batonik a jak u ciebie ????Witam babeczki wieczorową porą ;-) po pracy :-)
Żabka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& z całych siłsama jestem ciekawa tych II kreseczek
![]()
Dziekuję kochana:*
Dzięki a ja jeszcze raz życzę Tobie mile spędzonych dni na działeczce słonko
wiem, wiem i życzę Ci tych dolegliwości z całego serca;-)
Myszko tak to już jest z nami kobietami
dla mnie to nowość bo tamtą ciążę przeszłam bez żadnych rewelacji, cud, miód i orzeszki;-)
skarbie poczekaj do tej niedzieli chociaż, myślę że wtedy już ujrzysz w miarę wyraźną tą 2 kreseczkę
Ty jesteś dla nas taka kochana to i my chcemy Cię wesprzeć miłym słowem i być przy Tobie<wirtualnie> w tej pieknej chwili
słonko mnie cycki w ogóle nie bolały i nie były większe.dopiero niedawno zrobiły się pełniejsze i bolą sutki.a podbrzusze bolało podobnie jak @ ale mniej.zawsze mi mocno dokucza a teraz było dużo, dużo łagodniej, ogólnie czułam się dobrze.tylko nerwowa byłam nad wyraz i mój M mówi że już po tym wiedzial,że coś się święci
to jedziemy na tym samym wózku kochanaa mój M w ogóle mnie nie rozumie, tak jakby do niego nie docierało że mogę źle się czuć:-(
koniecznie odpoczynek skarbie!
co to za marudzenie?!pęchol pęka, Ty wykorzystuj męża i zapomnij o tych testach.licz tylko na siebie i swój organizm kochanie i jak M wróci to marsz do łóżka;-):-)
Dzięki i Myszko Tobie również udanego długiego weekendu pełnego miłości i spokoju:-)
witam sie wieczorowo z kociakiem filipkiem![]()