lopop
Szczęśliwa mamusia
witajtak cichaczem chciala , nooooo
witaj slonko![]()
kurcze nie lubię gdy ja tu zaczytana i ona wchodzi i ogólnie nie lubie gdy z Wami siedzę i ktoś mi przeszkadza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajtak cichaczem chciala , nooooo
witaj slonko![]()
ale te tkliwosci to masz dluzszy czas czy dzis sie pojawiły ?
a to ja co wieczor ogladam i codzien widze co innego wczoraj np zauwazylam mega widoczne zyly ktorych dzis juz nie mam ;-)

w sumie to niedawno może ze dwa dni takie są ale niestety na @ też mogą takie być![]()
Tośka mam takiego samego tylko mój się nazywa Bonifacy oczywiście syn tak nazwał prędzej mieliśmy białego to już wiecie jak miał na imię
ale zwiał nam albo sąsiad go załatwił bo ma gołabkibaj baj kochanaok kochane ja spylam do łóżeczka do R się poprzytulać
do jutra
Buziaki Misiaki
... i dla syna Tośki Filipka też szczególne buziaki .....![]()
ja niestety nie moge miec kota , moj piesek dostal by palpitacji , i zylby w stresie ,podejrzewam ze by go przeroslTośka mam takiego samego tylko mój się nazywa Bonifacy oczywiście syn tak nazwał prędzej mieliśmy białego to już wiecie jak miał na imięale zwiał nam albo sąsiad go załatwił bo ma gołabki
hihi biedaczek popadł by w kompleksja niestety nie moge miec kota , moj piesek dostal by palpitacji , i zylby w stresie ,podejrzewam ze by go przerosl![]()
ja niestety nie moge miec kota , moj piesek dostal by palpitacji , i zylby w stresie ,podejrzewam ze by go przerosl![]()
hihi biedaczek popadł by w kompleks