reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nehjqb.jpg

Jaaaaaaaki cudniasty! :-) :-) :-)

Zmykam,bo Małżowinek wrócił. ;-)

Dobrej nocki!

reklama
no u mnie kongo jest kot z psem siedza pod drzwiami pies piszczy kot drapie a mały ma to w dupie i spi :)
no to już wiesz jak to bedzie gdy bedziesz miała 3 szkrabów:-D:-D:-D
dziewczyny pytanie z innej beczki, czy któraś zna się na wynikach tarczycy podajcie mi takie co nie są złe ale wskazują na podwyższony poziom co niby można leczyć hormonami albo się wstrzymać?

no u mnie kongo jest kot z psem siedza pod drzwiami pies piszczy kot drapie a mały ma to w dupie i spi :)
jednym slowem wesolo masz :)

no to już wiesz jak to bedzie gdy bedziesz miała 3 szkrabów:-D:-D:-D
dziewczyny pytanie z innej beczki, czy któraś zna się na wynikach tarczycy podajcie mi takie co nie są złe ale wskazują na podwyższony poziom co niby można leczyć hormonami albo się wstrzymać?

wiesz co ja mialam kiedys robione badanie , musialabym zobaczyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz co ja mialam kiedys robione badanie , musialabym zobaczyc

chyba wywalilam te winiki , takze niestety nie pomoge

kurcze jak mnie muli normalnie siedze i zapalki wkladam w slepka bo sie same zamykaja , jak ja nie lubie takiego przesilenia

biedactwo a ile czasu już ją macie u siebie?

nasz synus jak go nazywamy bedzie w czerwcu mial 8 latek , takze juz taki emeryt z niego
ale kochany jest taka przylepka . a powim wam ze wazy 1 kg ja tytka cukru :)

nasz synus jak go nazywamy bedzie w czerwcu mial 8 latek , takze juz taki emeryt z niego
ale kochany jest taka przylepka . a powim wam ze wazy 1 kg ja tytka cukru :)
długo macie i leciutki a jak długo żyją pieski tej rasy?

Jaaaaaaaki cudniasty! :-) :-) :-)

Zmykam,bo Małżowinek wrócił. ;-)

Dobrej nocki!
dobre i owocnej nocki

mowia ze 8-10 lat ale ja nie dopuszczam tego do siebie , leciutki jak wchodze do sklepu do buch pod kurtale kiedys chcielismy kupic drugiego ale stwierdzilismy ze nie bedziemy go stresowac i tez cena jest masakryczna
no wiem zawsze jest przykro gdy zabraknie zwierzaczka , nam w styczniu "padł" królik miniaturka zawsze mówiła gdy go nie będzie to kupimy drugiego a teraz mówię że nie bo to człowiek się przyzwyczai i zawsze jest potem smutno

my same dzisiaj na posterunku?
ale się dzisiaj czuję jakoś tak przeziębieniowo chyba coś mnie bierze:(

no wiem zawsze jest przykro gdy zabraknie zwierzaczka , nam w styczniu "padł" królik miniaturka zawsze mówiła gdy go nie będzie to kupimy drugiego a teraz mówię że nie bo to człowiek się przyzwyczai i zawsze jest potem smutno

my same dzisiaj na posterunku?
ale się dzisiaj czuję jakoś tak przeziębieniowo chyba coś mnie bierze:(
no wlasnie serce peka
kiedys mialam owczarka niemieckiego , i po jej stracie ( chorowala miala raczydlo wycieta macice ia wogole ) stwierdzilismy ze juz zadnego zwierzaka , ale kupilismy krolika rowniez miniaturke maciusia super byl caly czas latal sobie po mieszkaniu ale niestety w maju zawal serca , i stwierdzilam ze bez zwierzakow to tak smutnawo i postanowilismu kupic malego pieska i jest

tak chyba my tylko zostalysmy i jeszcze caly czas mnie wywala

oj kochana to niedobrze , ale ta pogoda taka pogiglana i czepaija sie te wstretne wirusy brrr

reklama
no wlasnie serce peka
kiedys mialam owczarka niemieckiego , i po jej stracie ( chorowala miala raczydlo wycieta macice ia wogole ) stwierdzilismy ze juz zadnego zwierzaka , ale kupilismy krolika rowniez miniaturke maciusia super byl caly czas latal sobie po mieszkaniu ale niestety w maju zawal serca , i stwierdzilam ze bez zwierzakow to tak smutnawo i postanowilismu kupic malego pieska i jest

tak chyba my tylko zostalysmy i jeszcze caly czas mnie wywala

oj kochana to niedobrze , ale ta pogoda taka pogiglana i czepaija sie te wstretne wirusy brrr
chyba naszprycuję się wszystkim co mam w domu żeby się " nie dać"
nasz Krystianek chyba też na zawał serca bo nie było widać żeby chorował my go dostaliśmy od tagiego państwa co dzieci odchowali i on był bardzo ułożony i naprawdę tak nam ciężko było gdy go w ten dzień po pracy go tak zastaliśmy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry