agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jaaaaaaaki cudniasty! :-) :-) :-)
Zmykam,bo Małżowinek wrócił. ;-)
Dobrej nocki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to już wiesz jak to bedzie gdy bedziesz miała 3 szkrabówno u mnie kongo jest kot z psem siedza pod drzwiami pies piszczy kot drapie a mały ma to w dupie i spi![]()

jednym slowem wesolo maszno u mnie kongo jest kot z psem siedza pod drzwiami pies piszczy kot drapie a mały ma to w dupie i spi![]()
no to już wiesz jak to bedzie gdy bedziesz miała 3 szkrabów
dziewczyny pytanie z innej beczki, czy któraś zna się na wynikach tarczycy podajcie mi takie co nie są złe ale wskazują na podwyższony poziom co niby można leczyć hormonami albo się wstrzymać?
biedactwo a ile czasu już ją macie u siebie?dokladnie przy jego wzroscie i przy wadze , wiesz nasza psinka jest bardzo wylelana i wszystkiego sie boi nawet psow swojej rasy
wiesz co ja mialam kiedys robione badanie , musialabym zobaczyc
biedactwo a ile czasu już ją macie u siebie?
długo macie i leciutki a jak długo żyją pieski tej rasy?nasz synus jak go nazywamy bedzie w czerwcu mial 8 latek , takze juz taki emeryt z niego
ale kochany jest taka przylepka . a powim wam ze wazy 1 kg ja tytka cukru![]()
dobre i owocnej nockiJaaaaaaaki cudniasty! :-) :-) :-)
Zmykam,bo Małżowinek wrócił. ;-)
Dobrej nocki!
długo macie i leciutki a jak długo żyją pieski tej rasy?
no wiem zawsze jest przykro gdy zabraknie zwierzaczka , nam w styczniu "padł" królik miniaturka zawsze mówiła gdy go nie będzie to kupimy drugiego a teraz mówię że nie bo to człowiek się przyzwyczai i zawsze jest potem smutnomowia ze 8-10 lat ale ja nie dopuszczam tego do siebie , leciutki jak wchodze do sklepu do buch pod kurtale kiedys chcielismy kupic drugiego ale stwierdzilismy ze nie bedziemy go stresowac i tez cena jest masakryczna
no wlasnie serce pekano wiem zawsze jest przykro gdy zabraknie zwierzaczka , nam w styczniu "padł" królik miniaturka zawsze mówiła gdy go nie będzie to kupimy drugiego a teraz mówię że nie bo to człowiek się przyzwyczai i zawsze jest potem smutno
my same dzisiaj na posterunku?
ale się dzisiaj czuję jakoś tak przeziębieniowo chyba coś mnie bierze![]()
chyba naszprycuję się wszystkim co mam w domu żeby się " nie dać"no wlasnie serce peka
kiedys mialam owczarka niemieckiego , i po jej stracie ( chorowala miala raczydlo wycieta macice ia wogole ) stwierdzilismy ze juz zadnego zwierzaka , ale kupilismy krolika rowniez miniaturke maciusia super byl caly czas latal sobie po mieszkaniu ale niestety w maju zawal serca , i stwierdzilam ze bez zwierzakow to tak smutnawo i postanowilismu kupic malego pieska i jest
tak chyba my tylko zostalysmy i jeszcze caly czas mnie wywala
oj kochana to niedobrze , ale ta pogoda taka pogiglana i czepaija sie te wstretne wirusy brrr