reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

chyba naszprycuję się wszystkim co mam w domu żeby się " nie dać"
nasz Krystianek chyba też na zawał serca bo nie było widać żeby chorował my go dostaliśmy od tagiego państwa co dzieci odchowali i on był bardzo ułożony i naprawdę tak nam ciężko było gdy go w ten dzień po pracy go tak zastaliśmy

nie daj sie , jak to sie mowi groczka sobie walnij to zaraz ucieknie
ja sobie kawke zrobilam puszczalska bo naprawde muli mnie na maxa , jednak wole chyba zime choc nie cierpie jej bo zmrzluch mega ze mnie , ale wiosna i lato to takie jakies zmeczenie organizmu

zwierzeta jak ludzie tylko mowic nie potrafia

reklama
nie daj sie , jak to sie mowi groczka sobie walnij to zaraz ucieknie
ja sobie kawke zrobilam puszczalska bo naprawde muli mnie na maxa , jednak wole chyba zime choc nie cierpie jej bo zmrzluch mega ze mnie , ale wiosna i lato to takie jakies zmeczenie organizmu
tak szczególnie to przesilenie wiosenne jest ciężkie nawet nie jest tak źle jak jest zima i mróz a zmarzluch to ja też jestem

R. będę się żegnać bo wymiękam oczy same mi sie zamykają
nie wiem czy zajrzę w ten weekend ale pewnie tak tylko nie na tak długo :)
dobrej nocki

no wlasnie , ale teraz zacznie sie sezon dzilkowy i lowienia ryb to chyba naladuje te swoje akumulatory heehh
juz widze u mnie na dzialce to pewnie trawa do kolan
u mnie też duża jutro skoszę to znaczy M skosi bo to jego działaka mi nawet zbliżyć do kosiary sie nie da może dlatego że mamy żyłkową co sie na ramieniu zawiesza i ciężka jak "pies"
a wiesz jak to z nami drobnymi kobietkami jest:-D:-D:-D:-D:-D (mało siły mamy)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
R. będę się żegnać bo wymiękam oczy same mi sie zamykają
nie wiem czy zajrzę w ten weekend ale pewnie tak tylko nie na tak długo :)
dobrej nocki

oki kochana bedziemy zmykac , jakos poklikamy
trzymaj sie slonce
do milego L !
dobranoc

to lek też na zaciążenie tylko nie pamiętam teraz czy na receptę ale chyba tak to taki wspomagacz ale dokładnie od czego to nie pamietam bo ja osobiście to mam bardzo słabą nazwę do leków ja nawet nie zawsze pamiętam jaki antybiotyk zażywałam

ja tez do nazwy lekow nie mam glowy niektore maja taka nazwe ze mozna sobie jezyk polamac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry