reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no to witaj w klubie
choc lenka dala mi cien nadzieji , a moze my za wczesnie doszukujemy sie tych objawow juz sama nie wiem ,
a czy ty moze sie orjetujesz czy np jak biore caly czas lutke o moze sie pojawic ta wredziucha czy jak przerwe ??

wiesz co Erba sama nie wiem bo ja właśnie dzisiaj wzięłam ostatnią dawkę dupka i teraz czekam na efekty, ale mam sutki tkliwe ;-) i nawet uroiłam sobie że oprawa brodawek ciemniejsza :-D:-D:-D:-D ale gdzieś czytałam że nawet jak się nie przerywa a progesteron spadnie to i tak @ przylezie jak ma przyjść że nie ma wpływu ani dupek ani lutka

wiesz co Erba sama nie wiem bo ja właśnie dzisiaj wzięłam ostatnią dawkę dupka i teraz czekam na efekty, ale mam sutki tkliwe ;-) i nawet uroiłam sobie że oprawa brodawek ciemniejsza :-D:-D:-D:-D

ale te tkliwosci to masz dluzszy czas czy dzis sie pojawiły ?
a to ja co wieczor ogladam i codzien widze co innego wczoraj np zauwazylam mega widoczne zyly ktorych dzis juz nie mam ;-)

Wpadłam na chwilkę. ;-) Poczytałam Zuzi,która od razu padła spać i czekam właśnie z gołąbkami na Grzenia,bo wraca z fuszki. ;-)

Agutka i jak po wizycie ? Zuzolinka widzę że już urzęduje po placach zabaw więc pewnie zdróweczko wróciło do normy.

Dziękuję. :-) Zuzia już zdrowa. :tak: :-) Pokaszluje troszkę,ale to tak sporadycznie. ;-)
Za to już przed antybiotykiem dostała wysypkę,która teraz pogłębiła się na maxa. :-( Ale dziwne,bo ma ją "tylko" na prawej rączce i prawej nóżce. Ale gęsto na maxa. :baffled:
Dziś kilka kropek pojawiło się na brzuszku. :baffled:
Dostała kropelki,wapno i jakąś maść z antybiotykiem - "super". :dry:
Jak przez majowe święta Jej nie przejdzie,to idziemy do dermatologa. :sorry2:

witam sie wieczorowo z kociakiem filipkiem :)

Ja chcę fotki! :-) :tak: :-)

A jutro,jak nie będzie padało - jadę z Zuzią na festyn. :-D G. będzie budował. :-p

ACH dziewczyny byłam zalogowana tak około 17. 30 poczytuję Was a tu słyszę teściowa po schodach do mnie zachodzi i bach musiałam zakończyć moją wizytę na bb tak niespodziewanie
więc witam sie po przerwie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry