reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabko &&&&&&&&&&&&&& dawaj znać jakby Cię już bardzo podkorciło i byś zrobiła tego testa.

erba no takie dolegliwości to potrafią odebrać na chwilę całą radość...ale ona zaraz wraca :-)

Kurde chciałam zapisać się gdzieś na stópki bo siedzę tak bezczynnie w domu...ale kurcze wszystko zajęte i mogłam się dopiero umówić po weekendzie.

reklama
zabciu ale zdnych objawow typu wiesz bole cycoli ( na ktore ja czekam:crazy:) bole podbrzusza , a moze nie powinnam nia nie czekac , juz dostaje chyba powoli mala wkreta
ale mnie cycki niebola sa narmalne a na @ zawsze bolaly nawet niemam boli podbrzusza tylko raz mialam pewnego ranka a tak to mnie brzuszek nieboli z jednej strony troche mnie to martwi bo w 1 ciazy gdzie serduszko niebilo to wtedy tez nic mnie niebolalo ale i tak jestem dobrej mysli w koncu trzeba byc :-)
Żabko &&&&&&&&&&&&&& dawaj znać jakby Cię już bardzo podkorciło i byś zrobiła tego testa.

erba no takie dolegliwości to potrafią odebrać na chwilę całą radość...ale ona zaraz wraca :-)

Kurde chciałam zapisać się gdzieś na stópki bo siedzę tak bezczynnie w domu...ale kurcze wszystko zajęte i mogłam się dopiero umówić po weekendzie.
jak mnie pokorci to napewno dam znac

mysza e tam moj szybko nie mknie ;) al tez juz sie nie moge doczekac wizyty i mam nadzieje ze tak jak teraz bede miala co 2 tygodnie tylko szkoda ze ten szew mnie czeka bo sie strasznie boje ale narazie nie mam co o nim myslec jeszcze daleko :) a o jakie stopki ci chodzi ??

agutka no walsnie jak tam zuzia ?? a ty sie zabieraj dzisiaj za mezulka :D i n a pewno pieknie zaowocuja te staranka w koncu jest wisona slonko pieknie swieci i bociany juz lepiej widza i tak nie bladza :)

lena o ja czuje sie dokladnie jak ty :) mdlosci i dzisiaj pawia juz zaliczylam :P raz jest ok a raz mdli jak cholera ale nie potrafie sobie ulzyc wkladaja sobie palce w gardlo bbrrr i wkurza mnie lezenie jak biore lutke dowcipna te pol godziny zeby to sie tam rozpuscilo i nie wylecialo bbrrr

i znow mnie muli bbrrr jak ja jutro pojade na zdjecia plenerowe ... i strasznie chce mi si eparowki i ogorkow zielonych zwyklych :)

zabka jak mis ie podoba ten twoj optymizm :) zaraz mnie nim jak najwiecej jak najbardziej :)

wróciłam z miasta i umieram. strasznie się zgrzałam- miałam dżinsy :-/ i buty mnie tak obtarły, że hej. już się wykąpałam, lepiej mi, ale stopy tak bolą, że normalnie nie wiem jak sobie ulżyć.

żabulko też czekam na tą formalność, czyli grubsze II krechy. ale się cieszę, zaczyna się coś dziać i pojawiają się fasoleczki.

jajniole mi pracują, śluzik ładny, ale test owu jeszcze dzisiaj nic nie pokazał. obawiam się, że będzie tak jak pisała Maćku- pęchol jest, ale nie pęknie i pójdzie sobie w pizd* :-( i zaś wszystko do dupy.
mam podły humor, nic mi się nie chce.
czekam na małża, jak wróci z rybek, to przynajmniej będę się mogła przytulić. a jak narazie dupa. :-( :-( :-( :-( :-(

wróciłam z miasta i umieram. strasznie się zgrzałam- miałam dżinsy :-/ i buty mnie tak obtarły, że hej. już się wykąpałam, lepiej mi, ale stopy tak bolą, że normalnie nie wiem jak sobie ulżyć.

żabulko też czekam na tą formalność, czyli grubsze II krechy. ale się cieszę, zaczyna się coś dziać i pojawiają się fasoleczki.

jajniole mi pracują, śluzik ładny, ale test owu jeszcze dzisiaj nic nie pokazał. obawiam się, że będzie tak jak pisała Maćku- pęchol jest, ale nie pęknie i pójdzie sobie w pizd* :-( i zaś wszystko do dupy.
mam podły humor, nic mi się nie chce.
czekam na małża, jak wróci z rybek, to przynajmniej będę się mogła przytulić. a jak narazie dupa. :-( :-( :-( :-( :-(
Bunia peknie peknie spoko , glowa do gory :tak:

Kobietki ja już się żegnam!
Nie wiem jak to będzie z moją obecnością przez weekend bo możliwe że się zapakujemy jutro w autko i gdzie pojedziemy...a jak nie to znajomi się zapowiedzieli z odwiedzinami.

Więc życzę Wam udanego weekendu...odpoczynku i ... czego tylko chcecie ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie!

Kobietki ja już się żegnam!
Nie wiem jak to będzie z moją obecnością przez weekend bo możliwe że się zapakujemy jutro w autko i gdzie pojedziemy...a jak nie to znajomi się zapowiedzieli z odwiedzinami.

Więc życzę Wam udanego weekendu...odpoczynku i ... czego tylko chcecie ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie!

Wzajemnie kochana
do poklikania baj baj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry