Ryba.
Fanka BB :)
Na pewno dołączycie, bardzo w to wierzę i z całego serca Wam wszystkim życzę!Ach te wredniaste teściowe!!! Nie oszczędza Cię nawet w ciąży!!! Na kiedy masz termin? Bo juz się pogubiłam tylu dziewczynom udało się zafasolkować szczęśliwie!!! A my jak, co miesiąc mamy nadzieję, że do Was dołączymy!!!
Termin mam na październik, dokładnie na 16-go. Termin jest ustalony z pierwszego USG bo cykl w którym zaszłam był długi a owu była w 24 dc.
Co do teściowej to hmm... ona właśnie zaczęła mi bardziej dokuczać jak zaszłam w ciążę i pomimo, że twierdzi iż się cieszy to jakoś jej nie wierzę, jest tak zafałszowana. Poza tym mój M pracuje teraz za granicą i do domu przyjeżdża co miesiąc i ona poczuła się bardziej pewnie, że nikt jej nie opierdzieli. Pomyliła się, bo ja powiedziałam sobie DOŚĆ i op****m na całej linii (oczywiście za przyzwoleniem M) w końcu to ona mieszka ze mną a nie odwrotnie.
Dziękuję.Robin pisze:Życzę Ci dużo zdrówka i dla Twojego maleństwa i oby Cię omijały stresy!!! Dobrej nocki!!!
Dobranoc.