reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ach te wredniaste teściowe!!! Nie oszczędza Cię nawet w ciąży!!! Na kiedy masz termin? Bo juz się pogubiłam tylu dziewczynom udało się zafasolkować szczęśliwie!!! A my jak, co miesiąc mamy nadzieję, że do Was dołączymy!!!
Na pewno dołączycie, bardzo w to wierzę i z całego serca Wam wszystkim życzę!
Termin mam na październik, dokładnie na 16-go. Termin jest ustalony z pierwszego USG bo cykl w którym zaszłam był długi a owu była w 24 dc.
Co do teściowej to hmm... ona właśnie zaczęła mi bardziej dokuczać jak zaszłam w ciążę i pomimo, że twierdzi iż się cieszy to jakoś jej nie wierzę, jest tak zafałszowana. Poza tym mój M pracuje teraz za granicą i do domu przyjeżdża co miesiąc i ona poczuła się bardziej pewnie, że nikt jej nie opierdzieli. Pomyliła się, bo ja powiedziałam sobie DOŚĆ i op****m na całej linii (oczywiście za przyzwoleniem M) w końcu to ona mieszka ze mną a nie odwrotnie.

Robin pisze:
Życzę Ci dużo zdrówka i dla Twojego maleństwa i oby Cię omijały stresy!!! Dobrej nocki!!!
Dziękuję.
Dobranoc.

reklama
hej kochane wpadlam tylko na chwile zeby wam napisac bo czekam az maz z pracy wroci co mnie na rynek zawiezie noi tak kurde cala sie trzese i z emocji moje jelita domogaja sie wyproznienia ale najpierw wam napisze bo w smsie do myszki pewnie by sie niezmiescilo no i tak zrobilam test ale pisalo ze wynik odczytac po 3 minutach i niebrac pod uwage wyniku po ponad 10 minutach noi spojrzalam po 3 minutach i nic 1 kreska ale po 5-6 minutavh pojawil sie cien waskiej kreseczki no i kurcze niewiem co jest grane bo to sie pokazalo po ponad 3 minutach ale nie po ponad 10 :baffled::eek:
tak wiec prosze trzymac kciuki dalej bo w niedziele albo w poniedzialek powtrorze test :tak:

Dzień dobry. :-)

agutka Zuzia już zdobywa doświadczenie a potem na studia inżynieryjne budownictwo i wszystkich facetów wykosi ekspertka

Hehehehe,no zdobywa zdobywa! :-D
Ale ja i tak coś czuję,że Ona będzie pierwszą w ZG mechaniczką samochodową. :-D
Ostatnio jest nawet bardzo zafascynowana gazetami o samochodach. :-D Takimi dla facetów. :-p

Ale kurcze,ja bym na ten dach nie weszła,tak jak Ona. :no: :zawstydzona/y: :-D

ok to budowa pod dobrym okiem :-) jak juz bedziesz urzadzac to tez daj fotki :-)

popieramw 100% :-D

Dam fotki na pewno. ;-)

Rośnie, rośnie. Dzisiaj byłam u ginka i podglądnęłam sobie swojego szkrabika. Jestem już spokojna, bo miałam stresika czy wsio O.K. przez nerwy i stres jaki zgotowała mi ostatnio teściowa.

Agunia,pokaż brzunia i dzidziunia! :-)

hej kochane wpadlam tylko na chwile zeby wam napisac bo czekam az maz z pracy wroci co mnie na rynek zawiezie noi tak kurde cala sie trzese i z emocji moje jelita domogaja sie wyproznienia ale najpierw wam napisze bo w smsie do myszki pewnie by sie niezmiescilo no i tak zrobilam test ale pisalo ze wynik odczytac po 3 minutach i niebrac pod uwage wyniku po ponad 10 minutach noi spojrzalam po 3 minutach i nic 1 kreska ale po 5-6 minutavh pojawil sie cien waskiej kreseczki no i kurcze niewiem co jest grane bo to sie pokazalo po ponad 3 minutach ale nie po ponad 10 :baffled::eek:
tak wiec prosze trzymac kciuki dalej bo w niedziele albo w poniedzialek powtrorze test :tak:

Myślę,że do tego czasu nie wytrzymasz. :-p Trzymam kciuki. ;-)

agutka witaj! :) Ty w trakcie owu widzę wiec tam na pewno działacie mocno ;)

no prosze wstaje dziś z rana na forum zaglądam a tu już dwie fasoleczki! fajnie że sie dziewczynom udaje
nam też mogłoby sie w końcu udać :(

Sorki, że się wtrącę, ale ja właśnie takim paskowym z allegro jeszcze przed terminem wykryłam ciąże, dopiero potem kupiłam żółtego bobo testa tak dla potwierdzenia.
Witaj Ryba!
Ciesze sie, ze zdrowo rosniecie:tak:
Ja zatestuje ym testem z allegro, ale czekam na termin @, zeby nie za wczesnie...

Napisz mi jeszcze gdzie się wybierasz, no na wyjeździe może uda Ci się nie myśleć!!! Trzymaj się cieplutko i oby to jednak była wyprawa z fasolką!!!
Dzieki!
Jedziemy na nasza dzialeczke... Na nasze ukochane zadupie;-)

Dzień dobry. :-)

Ale kurcze,ja bym na ten dach nie weszła,tak jak Ona. :no: :zawstydzona/y: :-D
Dzieci strachu nie czuja;-)
Fajna ta Twoja mala:tak:

Zabka trzymam kciukasy za potwierdzenie!!!

maćku życzę ci pozytywnego testu! widze temp ładnie pnie sie w góre:) badania krwi wyszły jak wyszly;) nic tylko sie cieszyc i czekać do wtorku:) powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry