reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wow kochana na nastepna wiosne to juz bedziecie urzadzac wszystko :-)

My już mamy w tym roku się szykować na urządzanie! :szok: :-D

No jak szybko mury pną sie do góry .Twoja córcia to taki mały Bob Budowniczy:)

Zuzia uwielbia takie roboty,hihi! :tak: :-)

Kochana,takie same są właśnie na allegro. ;-) I o połowę tańsze. :-D ;-) Ale dziękuję,że pamiętasz! :tak:

Izuś,ja też tylko tutaj mogę na maxa się wygadać o starankach. Więc wiem,co czujesz. :tak:

Ok,zmykam,bo G. woła pod prysznic. ;-)

hej tosia gdzie sie podziewalas
To nie przez Ciebie ale tak ładnie to napisałaś:tak::tak:
I tylko Wy staraczki kochane rozumiecie co czuje .
I już mi się humorek poprawia:-):-):-)
to bardzo sie ciesze ze umor ci sie poprawia :-)
My już mamy w tym roku się szykować na urządzanie! :szok: :-D

Zuzia uwielbia takie roboty,hihi! :tak: :-)

Kochana,takie same są właśnie na allegro. ;-) I o połowę tańsze. :-D ;-) Ale dziękuję,że pamiętasz! :tak:

Izuś,ja też tylko tutaj mogę na maxa się wygadać o starankach. Więc wiem,co czujesz. :tak:

Ok,zmykam,bo G. woła pod prysznic. ;-)
nie za szybko??? zeby budowa wytrzymala pozadnie dlugie lata powinna przezimowac w stanie surowym wiem bo moj tata jest murarzem -tynkarzem i pracuje we firmie budowlanej

Wypluskani. ;-)

Żabko,budowa jest prowadzona pod okiem i pomocą inżyniera budowlanego,więc na pewno będzie się trzymać długie lata. :tak: :-)
Pokój był u Nas już kiedyś dobudowywany - trwało to miesiąc (dla mnie,jak byłam mniejsza,co bym się z Bratem w jednym nie gniotła ;-) ) i jakoś bez szwanku stoi prawie 20 lat. :-)

Ok,zmykam do łóżka. :-)

Miłego wieczorku! :-)

Wypluskani. ;-)

Żabko,budowa jest prowadzona pod okiem i pomocą inżyniera budowlanego,więc na pewno będzie się trzymać długie lata. :tak: :-)
Pokój był u Nas już kiedyś dobudowywany - trwało to miesiąc (dla mnie,jak byłam mniejsza,co bym się z Bratem w jednym nie gniotła ;-) ) i jakoś bez szwanku stoi prawie 20 lat. :-)

agutka Zuzia już zdobywa doświadczenie a potem na studia inżynieryjne budownictwo i wszystkich facetów wykosi ekspertka

Wypluskani. ;-)

ok to budowa pod dobrym okiem :-) jak juz bedziesz urzadzac to tez daj fotki :-)
agutka Zuzia już zdobywa doświadczenie a potem na studia inżynieryjne budownictwo i wszystkich facetów wykosi ekspertka
popieramw 100% :-D

reklama
no tak ja jestem to uciekaja :-(

troszku poczytalam co naskrobałyscie i tez ide lulu jak Was nie ma

Zabko zarazaj nas tym optymizmem

Dobrej nocki Wam życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry