reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny dostałam pregnyl wreszcie:):):) w środę jadę do ginka i mam nadzieję że będą piękne pęchole i będzie mnie już mógł kłuć
znikam bo znowu siedzę na imprezie i piszę z laptopa siostry

reklama
dziewczyny dostałam pregnyl wreszcie:):):) w środę jadę do ginka i mam nadzieję że będą piękne pęchole i będzie mnie już mógł kłuć

:szok:to ekstra wiadomość, ja mam nadzieję że w przyszłym cyklu zdążą mi sprowadzić na czas ovitrelle i też po clo będą piękne pęcholki :tak::-)

no super wiadomosc trzymamy kciuki

:szok:to ekstra wiadomość, ja mam nadzieję że w przyszłym cyklu zdążą mi sprowadzić na czas ovitrelle i też po clo będą piękne pęcholki :tak::-)
napewno beda i wam sie uda wiele kobietek zaskakuje po wspomagaczach :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenka proszę cie nie mow tak bo cie zaraz tutaj ,niu niu
dobrze kochana już będę grzeczna;)

kochan przestaw myslenie bo jak bedziesz myslala zle to tak bedzie bo psycha to sobie zakoduje i koniec wiec prosze miec pozytywne nastawienie tak jak ja :-D
bardzo się cieszę Zabciu że masz takie pozytywne myślenie i oby były w najbliższych dniach te 2 piękne kreseczki:)

Pisz śmiało...ja raczej wcześnie wstaję,tak koło 7... a nawet jak śpię to telefon mnie nie obudzi :-)
widzę Myszko, że bardzo rano wstajesz;) ja też tak w okolicach 7 bo tak Jula się budzi:)

:-) pozytywne myślenie, pozytywne myślenie ......

chyba właśnie zagnieżdża się moja fasolka bo kuje mnie po lewej stronie jakbym miała kolkę tylko niżej ;-);-):-D:-D:-D:-D
bardzo dobrze, tak masz myśleć, właśnie zagnieżdża się fasolka:) i takie myślenie pozytywne ma zostać już na 9 miesięcy bez @;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no to super, czyli teraz my z całej siły trzymamy kciuki i musi się skarbie udać:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
dobrze kochana już będę grzeczna;)

bardzo się cieszę Zabciu że masz takie pozytywne myślenie i oby były w najbliższych dniach te 2 piękne kreseczki:)

widzę Myszko, że bardzo rano wstajesz;) ja też tak w okolicach 7 bo tak Jula się budzi:)

bardzo dobrze, tak masz myśleć, właśnie zagnieżdża się fasolka:) i takie myślenie pozytywne ma zostać już na 9 miesięcy bez @;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no to super, czyli teraz my z całej siły trzymamy kciuki i musi się skarbie udać:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
beda napewno innej opcji nieprzyjmoje :-D
zmykam kochane na kolacyjkę
i trymam mocno za owocna noc:tak:
fajowski sowaczek masz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry