reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Erba a Ty ile dni po owu jesteś :sorry:

kurde wiesz jak bylam na monitoringu w 13 dc to powiedziala mi ze pechol dzis bedzie pekał , ale bole podbrzusza czulam a15 i 16 d wiec juz nie wiem ehhhhh
dzis mam 23 dc

Witam sie popołudniowo:)

Dziewczynki czytam o tych Waszych zmaganiach z lekami i mam ogromną nadzieję,że one Wam w końcu pomogą i będziemy się już niedługo cieszyć na forum z Waszych 2 kreseczek....
Tosiu, Maćku wobec Was Bóg ma chyba jakis swój magiczny plan,że już tyle czasu wystawia Was na próbę ale ja mocno wierzę,że w końcu się Wam uda kochane:*
Jestem z Wami staraczkami całym sercem.Obserwuje Wasze zmagania od paru miesięcy i cały czas trzymam kciuki.bardzo bym chciała żebyśmy wszystkie niedługo cieszyły się swoimi maluszkami.
Czasem naprawdę mi głupio pisać o swoich ciążowych dolegliwościach bo wiem jak Wam ciężko i zastanawiam się czy w końcu mnie stąd nie wywalicie;-)
Trzymam za Was kciuki kobietki&&&&&&&&&&&&&&:tak:
A naszym forumowym zafasolkowanym życzę dużo zdrówka na ten czas przeziębień:tak:
Przepraszam,za ten poemat;-) Tak mnie jakoś zebrało na refleksję nad tym wszystkim:zawstydzona/y:
Lenka proszę cie nie mow tak bo cie zaraz tutaj ,niu niu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hm ja lutke biore od 21 dc , w dawce 6 dziennie
hm...może w tym dniu jest największy spadek progesteronu? nie wiem erba czemu tak Ci zaleciła...po tym dniu dopiero sie zagnieżdza ciaza...

tak od kilku dni ogromne przeczucie ze sie udalo i wogole nieczuje sie malpowo :tak::-) wiec czekam tylko na pozytywny test kiedy sie wkoncu pokaze ta 2 kreska :tak:
no to jest pozytywne nastawienie godne pozazdroszczenia...oby Cię nie zawiodło zabko &&&&&&

ja juz na tak mysle od stycznia a tu nicooo
no właśnie, jak się kilka razy sparzysz to aż trudno później miec nadzieje :(

może inaczej, szczerze mówiąc nie wierzę żeby się udało:no: ale mam cichą nadzieję w duchu i dlatego stworzyłam dzisiaj ten suwaczek :tak:;-):-D
suwaczek zauważyłam...superowy :)

no nigdy mnie jakos niezawodzila i mam nadzieje ze i tym razem mnie niezawiedzie :-) bo jak zawiedzie to niewiem co zrobie ....
no co zaczniesz następny cykl statanek i tyle...zycie toczy się dalej kochana :) obyś tworzyła już suwaczek ciażowy :)

no wlasnie jak bylam na wizycie to mowiła ze potrzebuje tygodnia i ze od wtorku wlasnie , wiesz za bardzo nie pamietam bo w gabin wiesz o co chodzi a jak juz wyjdziesz to juz nic nie wiadomo , i kazala przyjsc 06-05 na wizyte no chyba ze przylezie

a moze zeby sie tam wlasnie zagniezdzilo hmmm ??? wlasnie tez nie wim

reklama
dzieki kochana a o ktorej ty sie budzisz??zebym cie nieobudzila smsem :-) bo ty pewnie bedziesz predzej na necie niz ja wiec bedziesz mogla dziewczynom tu napisac bo ja niewiem o ktorej tu jutro bede i czy wogole bede bo jak pisalam maz ma jutro wolne :-)

Pisz śmiało...ja raczej wcześnie wstaję,tak koło 7... a nawet jak śpię to telefon mnie nie obudzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry