reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cisza jak makiem zasiał ;-)

Missiiss super wyglądałaś. I pięknie się uśmiechasz.

Żabko ja trzymam żeby @ nie przyłaziła. Jutro piątek więc czekamy na wyniki teściora.

Svensonka to kawał czasu do tego usg jeszcze...ale wtedy jak dzidziuś się pokaże to na pewno już będzie wiadomo.

Tośka wiesz że to małpisko to straszna wredota...oby Cię zaskoczyła tym razem i się nie pojawiła.

Agutka kiedy jakieś foteczki z cyklu "mury pną się do góry" ?

olkale u Ciebie to suwaczek zapieprza do przodu... :-D ale u mnie tak jakoś wolniej :-(

erba to jak dzieciak już po wynikach to ma już wakacje czy jeszcz się normalnie do szkoły chodzi do września ?
Ja właśnie wysłałam W. po truskawki. Mam nadzieje że będą w budce.

reklama

Żabko ja trzymam żeby @ nie przyłaziła. Jutro piątek więc czekamy na wyniki teściora.

Svensonka to kawał czasu do tego usg jeszcze...ale wtedy jak dzidziuś się pokaże to na pewno już będzie wiadomo.

Tośka wiesz że to małpisko to straszna wredota...oby Cię zaskoczyła tym razem i się nie pojawiła.

olkale u Ciebie to suwaczek zapieprza do przodu... :-D ale u mnie tak jakoś wolniej :-(

erba to jak dzieciak już po wynikach to ma już wakacje czy jeszcz się normalnie do szkoły chodzi do września ?

hej myszko
nie dzieciaczki normalnie do czerwca sie ucza teraz to zbieraja oceny na dobre koncowe swiadectwo :)
oj sama bym sobie truskawki wciagneła

;-)fakt Mysza cisza okropna dzisiaj na forum :tak: pewnie wszystkie korzystają z pogody ;-) a ja się dzisiaj kiszę w domku bo nie chcę żeby przeziębienie rozwinęło się w jakieś choróbsko paskudne :sorry:

;-)fakt mysza cisza okropna dzisiaj na forum :tak: Pewnie wszystkie korzystają z pogody ;-) a ja się dzisiaj kiszę w domku bo nie chcę żeby przeziębienie rozwinęło się w jakieś choróbsko paskudne :sorry:

ja niestety gnije przy kompie koncowka miesiaca takze trzeba popracowac

;-)fakt mysza cisza okropna dzisiaj na forum :tak: Pewnie wszystkie korzystają z pogody ;-) a ja się dzisiaj kiszę w domku bo nie chcę żeby przeziębienie rozwinęło się w jakieś choróbsko paskudne :sorry:

jaki piekny suwaczek :) no kurka niech juz do nas przylatuja :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
batonik wracaj szybko kochana do zdrówka...nie daj się przeziębieniu.

To fakt...ja też widzę że odkąd jest ciepło i słonecznie to też mniej w domu przebywam i mniej mnie na forum.

tak się Tobie tylko wydaje...:-D

Nigdy dupka nie bralam, ale z tego co pisaly dziewczyny lekarze zawsze tak mowia - po 10 dniach odstawic i wtedy albo przychodzi @ albo nie... I wtedy najwyzej lyka sie go dalej...:tak: Wiec ladnie czekamy do wtorku.

a ja jeszcze jutro mam brać dupka i koniec tj przez 10 dni od owu :-(ciekawe czemu mój ginek nie kazał brać cały czas czyżby z góry zakładał niepowodzenie :sorry:
ja zrobiłam test w 25 dc czyli po 10 dniach brania dupka niebieski bobotest...jest czulszy, przeznaczony dla kobiet po in-vitro

dziwne. bo powiem szczerze że ja to zapisana jestem do 3 różnych ginów, do 2 lekarzy pierwszego kontaktu, dentystów też kilku i wogóle do kilku różnych przychodni. wydaje mi się że możesz się zapisać do obu. i jak jeden będzie zamknięty w nocy, to jedziesz do otwartego. a na zadupiu to tylko ludzie mogą gadać, że jesteś w obu, bo w przychodniach nic im do tego.
no tak moze w przychodni jakoś się nie dopatrzą, choć przy składaniu deklaracji musisz podać nazwę oststniej przychodni do której należałaś - wysyłałja pisemna informację....ale NFZ jak sie dopatrzy to moga być problemy...osobiscie bym nie ryzykowała;-):tak:

a robilas w dzien @ czy pozniej bobotesta???

no powinnam dostac albo w srode albo jutro ale i tak juz mam cykl dluzszy od 2 poprzednich

no hamy ja chcialam za kase bo u nas otworzyli nowy niepubliczny osrodek zrowia i sie teraz tna ten nowy z tym starym o pacjentow i w tym starym powiedzieli ze jak ktos przejedzie to tego nowego to w starym juz go wogole nieprzyjma i niema sie pokazywac a w tym nowym niechca zrobic mi bety za kase bo niejestem ich pacjentka paranoja kurde
testa robiłam w 25 dc czyli ok 3-5 d przed @ ...wyszedł cień kreski...a z betką za kase to fakt co im szkodzi, jeszcze by kilka zł zarobili na tym....

dziwne. bo powiem szczerze że ja to zapisana jestem do 3 różnych ginów, do 2 lekarzy pierwszego kontaktu, dentystów też kilku i wogóle do kilku różnych przychodni. wydaje mi się że możesz się zapisać do obu. i jak jeden będzie zamknięty w nocy, to jedziesz do otwartego. a na zadupiu to tylko ludzie mogą gadać, że jesteś w obu, bo w przychodniach nic im do tego.
ja tam wole niekobinowac zeby pozniej nie miec problemow z dostaniem sie do lekarza :no:
ha! tak zrzędzilam, a teraz czuję że jajniolek jednak pracuje. to weekend majowy pod znakiem boboseksów. i za jakieś 2 tygodnie II krechy na teście. już nie zrzędzę i nie jęczę, że pewnie dupa. nie dupa, tylko fasolka będzie. i tyle.

ja w tym cyklu zachodzę :-D
pewnie ze tak teraz ja a potem wszystkie po kolei i oczywiscie nastepna tosia bo ona biedna tak dlugo czeka i macku i wszystkie jak leci :tak:

dzieki jak zdaze zrobic rano i niezapomne to zrobie ale jak co to tobie smsa napisze bo jutro znow na rynek jade wiec na kompie bede dopiero popoludniu albo wieczorem a od jutra maz ma wolne wiec niewiem kiedy do was wpadne na forum

tak się Tobie tylko wydaje...:-D

ja zrobiłam test w 25 dc czyli po 10 dniach brania dupka niebieski bobotest...jest czulszy, przeznaczony dla kobiet po in-vitro

no tak moze w przychodni jakoś się nie dopatrzą, choć przy składaniu deklaracji musisz podać nazwę oststniej przychodni do której należałaś - wysyłałja pisemna informację....ale NFZ jak sie dopatrzy to moga być problemy...osobiscie bym nie ryzykowała;-):tak:

testa robiłam w 25 dc czyli ok 3-5 d przed @ ...wyszedł cień kreski...a z betką za kase to fakt co im szkodzi, jeszcze by kilka zł zarobili na tym....
no ja chcialam kupic niebieskiego aLE OCZYWISCIE W TYM ZADUPIU W 2 APTEKACH NIEMIELI WIEC MAM TEGO ZWYKLEGO :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry