reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka bobotesta...mi pokazał 2 kreski :)
a robilas w dzien @ czy pozniej bobotesta???
Żabka a kiedy powinnaś dostać @ ?
no powinnam dostac albo w srode albo jutro ale i tak juz mam cykl dluzszy od 2 poprzednich
zabka no to jeszcze nic straconego :) nie denerwuj sie kochana zobaczysz za kilka dni wyjda ci piekne 2 kreseczki wisona jest bocki przeciez ladnie przylatuja do czekajacych mamus przyszlych :) a nie masz innego laboratorum gdzies w poblizu ?? albo jak sie zaplaci zebys mogla zrobic?? jej ale hamy normalnie zeby kobiecie w ciazy bety nie zrobic ... ;) trzymam kciuki &&& :)

lena masz racje lenistwo jest okropne a ja niedlugo mam zaliczenia na studiach ale zalatwie sobie w szkole zaraz cos bo nie dam rady pojsc. lekarz mi kazal lezec i ani nawet nie mysle z epojde do szkoly siedziec po 12 godzin w weekend... moze si euda ze teraz jakos indywidualnie zalicze a pozniej chyba dziekanke na rok sobie wezme i pozniej szkole dokoncze...
no hamy ja chcialam za kase bo u nas otworzyli nowy niepubliczny osrodek zrowia i sie teraz tna ten nowy z tym starym o pacjentow i w tym starym powiedzieli ze jak ktos przejedzie to tego nowego to w starym juz go wogole nieprzyjma i niema sie pokazywac a w tym nowym niechca zrobic mi bety za kase bo niejestem ich pacjentka paranoja kurde

reklama
a robilas w dzien @ czy pozniej bobotesta???

no powinnam dostac albo w srode albo jutro ale i tak juz mam cykl dluzszy od 2 poprzednich

no hamy ja chcialam za kase bo u nas otworzyli nowy niepubliczny osrodek zrowia i sie teraz tna ten nowy z tym starym o pacjentow i w tym starym powiedzieli ze jak ktos przejedzie to tego nowego to w starym juz go wogole nieprzyjma i niema sie pokazywac a w tym nowym niechca zrobic mi bety za kase bo niejestem ich pacjentka paranoja kurde

a skąd oni niby mają wiedzieć, czy jesteś zapisana w drugim? tego wiedzieć nie mogą. zapisz się w obu- do jednego będziesz chodzić się leczyć, a w drugim zrób sobie betę.

bunia slonce moj wyszedl tez jakos zaraz przed owu spokojnie z dnia na dzien beda sie robily coraz mocniejsze i pewnie za dzien dwa juz zobaczysz ze owu bedzie :) sama teraz testowalam i mi sie sprawdzilo :) jesli z 4-5 dn pechol powinien peknac to jeszcze masz ze 2 dni na pozytywny tescior :)

ginka mi to powiedziała w poniedziałek, że za 4-5 dni pęknie. a dzisiaj jest 4 dzień od poniedziałku, a na testach owu nawet cienia- cienia drugiej kreski nie ma. zaczynam wątpić czy faktycznie mi się uda :-( się napaliłam, bo usłyszałam że pęcherzyk jest, a tu i tak będzie dupa :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia a ile mial cm jak ci mowila ze peknie za 4-5 dni ?? bo pecherzyki czasem rosna wieksze albo szybciej pekaja.. to po piersze a po drugie moze testy sa felerne?? ja juz sie z ciazowy spotakalam felernym i nie wierze teston w 100% wszystkim ... jeden t o nawet wczesniej ciagle pokazywa ze mam owu ... a owu nie bylo .

Ostatnia edycja:

Kochana nie martw się na zapas, może poprostu jest za wcześnie jeszcze. Mi 3 dni po terminie @ wyszła dopiero druga bardzo bledziutka kreska więc gdybym zrobila w dniu @ to też pewnie nic by nie było widać. Także jeszcze nic straconego.
Faktycznie najlepsza byłaby tu betka no ale w życiu nie sądziłam że takie cyrki ta cala służba zdrowia może odprawiać. Nie rozumiem jak kogoś nie mogą przyjąć, nawet odpłatnie?? To co jakby ktoś umieral to go nie przyjmą bo należy do starego?? Paranoja naprawde
Trzymam kciuki

missis toc takiego nerwa mialam jak mi w sluchawce powiedziala ze badania robia tylko swoim pacjentomze szok bo w tym starym to jak sie zrobi bete to wynik jest za 10 dni wiec kleska totalna
BUNIA a tu kazdy wszystko wie bo to malutkie miasteczko wiec w momencie by sie dowiedzieli a ja niechce sie przepisywac do nowego bo jakby sie w nocy cos dzialo to stary jest cala dobe otwarty a ten nowy w nocy jest zamkniety

Kochana nie martw się na zapas, może poprostu jest za wcześnie jeszcze. Mi 3 dni po terminie @ wyszła dopiero druga bardzo bledziutka kreska więc gdybym zrobila w dniu @ to też pewnie nic by nie było widać. Także jeszcze nic straconego.
Faktycznie najlepsza byłaby tu betka no ale w życiu nie sądziłam że takie cyrki ta cala służba zdrowia może odprawiać. Nie rozumiem jak kogoś nie mogą przyjąć, nawet odpłatnie?? To co jakby ktoś umieral to go nie przyjmą bo należy do starego?? Paranoja naprawde
Trzymam kciuki
no masakra takie zadupie ze szkoda gadac

ok kochane ja spadam bo musze do banku i na poczte leciec i po niunie do przedszkola :-) papapapapa zobaczymy jutro z pink testem :-)

bunia a ile mial cm jak ci mowila ze peknie za 4-5 dni ?? bo pecherzyki czasem rosna wieksze albo szybciej pekaja.. to po piersze a po drugie moze testy sa felerne?? ja juz sie z ciazowy spotakalam felernym i nie wierze teston w 100% wszystkim ... jeden t o nawet wczesniej ciagle pokazywa ze mam owu ... a owu nie bylo .

miał 17mm- czyli już pewnie ma coś ponad 20mm

missis toc takiego nerwa mialam jak mi w sluchawce powiedziala ze badania robia tylko swoim pacjentomze szok bo w tym starym to jak sie zrobi bete to wynik jest za 10 dni wiec kleska totalna
BUNIA a tu kazdy wszystko wie bo to malutkie miasteczko wiec w momencie by sie dowiedzieli a ja niechce sie przepisywac do nowego bo jakby sie w nocy cos dzialo to stary jest cala dobe otwarty a ten nowy w nocy jest zamkniety

dziwne. bo powiem szczerze że ja to zapisana jestem do 3 różnych ginów, do 2 lekarzy pierwszego kontaktu, dentystów też kilku i wogóle do kilku różnych przychodni. wydaje mi się że możesz się zapisać do obu. i jak jeden będzie zamknięty w nocy, to jedziesz do otwartego. a na zadupiu to tylko ludzie mogą gadać, że jesteś w obu, bo w przychodniach nic im do tego.

a ilu dniowe masz cykle i który dzisiaj ?

bo ja mam 30 dniowe ostatni 31 i owu miałam dopiero w 18dc a z reguły mam dzień wcześniej

28-29 dni

reklama
a pecherzyk moze przeciez miec 22-24 jak peka od 18 juz moze pekac tam do ilus... kochana skoro byl pecherzyk to nie moze sobie od tak uciec napewno jak nie bylo juz owulki to bedzi ejuzniedlugo . a masz testy z allegro ?? moze tetesty ktore masz akurat jakies felerne trafilas ?? wydaje mis ie ze skoro pecholek ladny byl to bedzie ok :) a od kiedy sprawdzasz testami ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry