Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tasiulka no plus jest taki ze bralam go w mojej firmie wiec wiesza jak k jednak sie nei zgodzi ale raczej sie zgodzi to sprzedam bo jest nowiutki . teraz chyba upie iphone 3g apple bo mi sie kiedys podobal. jutro go bede miala i sie bede nim bawila
moze od kolegi z pracy kupie bo on ma black berry. sama sienad nim zastanawiamam ale steirdzilam ze jest za szeroki ...
a ja persa mialam pol roku temu kotke i oddalam ja po miesiacu bo taka wredna byla i okropna ze mnie szlak trafial. jedyne co mi sie podobalo to jak siadala pod sciana jak stara malenka normalnie na tylko jakby n akrzesle siedziala i wygladala jakby pijana byla hahaale tak to bylo glupie kocisko ze masakra... za to moje pieski jakie madre
polecam chichuachuy
![]()
cześć kochane
witam się nowotygodniowo...u mnie w końcu nie ma gości...więc mam chwile spokoju
poczytywałam Was na bierząco, wiec wiem co i jak ale nie miałam zasu pisać![]()
Tośka zazdroszczę kociaka...też mojego J namawiałąm na zwierzaka, ale nie chce, bo mu zal,ze zwierzak byłby sam jak my do pracy idziemy...a u Ciebie czasem w domku to nier ma pieska? nie będzie zazdrosny?
Oj batonik współczuję przeziębienia...jak tam po statnkach? który dc?
Czy żabka robiłą dzic testa?

po starankach jeszcze nic nie wiadomo dziś 26 dc jeszcze jakieś 5 dni i się wyjaśni, a jeśli nie to od przyszłego cyklu clo i ovitrelle Witaj Kochana nareszcie jesteś tylko dla naspo starankach jeszcze nic nie wiadomo dziś 26 dc jeszcze jakieś 5 dni i się wyjaśni, a jeśli nie to od przyszłego cyklu clo i ovitrelle
a co u Ciebie jak się czujesz, brzusio rośnie? zachcianki masz? ;-)
u mnie to dobrze wszystko:-) zachcianek nie mam specjalnych...schudłam prawie 2 kg
brzusiu robi sie;-) na razie malutki, ale jest
u mnie to dobrze wszystko:-) zachcianek nie mam specjalnych...schudłam prawie 2 kg
brzusiu robi sie;-) na razie malutki, ale jest
oj juz nie długo zostało Tobie odliczania:-) do końca cyklu

;-) odliczanie odliczaniem ale w tym cyklu raczej nic z tego ;-) mam jakieś takie przeczucie, że to nie teraz jeszcze
, ale nie stresuję się tak mocno bo potem mam 3 cykle z clo więc jak nie teraz to może później się uda 
to fajnie że dobrze się czujesz, tylko nie chudnij już więcej bo na dupsko dostaniesz;-) odliczanie odliczaniem ale w tym cyklu raczej nic z tego ;-) mam jakieś takie przeczucie, że to nie teraz jeszcze
, ale nie stresuję się tak mocno bo potem mam 3 cykle z clo więc jak nie teraz to może później się uda
teraz to zamiast jak zawsze szaleć z testami to ja się zwyczajnie boję znowu rozczarowania![]()