reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)helloł laseczki ;-)

Tośka zaraziłam się chyba od Ciebie, umieram na przeziębienie :-D, katar nie daje żyć i jeszcze dziś pojawił się taki śliczny kaszelek :tak: sam miód na weekend majowy przeziębienie jak znalazł :wściekła/y:

reklama
no dziewczyny zdrowieć :))

teraz taka pogoda dziwna i dużo ludzi chorych a dzieci to juz wogóle... :/

moj Filip powoli zdrowieje i mam nadzieje że do weekendu bedzie juz okej bo mamy plany.

Miłego dnia girls!!!

misis dzieki za info :)

tasiulka no plus jest taki ze bralam go w mojej firmie wiec wiesz :) a jak k jednak sie nei zgodzi ale raczej sie zgodzi to sprzedam bo jest nowiutki . teraz chyba upie iphone 3g apple bo mi sie kiedys podobal. jutro go bede miala i sie bede nim bawila :) moze od kolegi z pracy kupie bo on ma black berry. sama sienad nim zastanawiamam ale steirdzilam ze jest za szeroki ...

a ja persa mialam pol roku temu kotke i oddalam ja po miesiacu bo taka wredna byla i okropna ze mnie szlak trafial. jedyne co mi sie podobalo to jak siadala pod sciana jak stara malenka normalnie na tylko jakby n akrzesle siedziala i wygladala jakby pijana byla haha :) ale tak to bylo glupie kocisko ze masakra... za to moje pieski jakie madre :) polecam chichuachuy :)

To z telefonikiem napewno się uda. Pewnie, tel musi byc poręczny i praktyczny. Ja mam LG KP500 tzw cookie i jestem zadowolona, nic wiecej mi nie potrzeba :)
No właśnie o kotach to różne opinie. A ja wszystkie zwierzątka kocham, sama mam 2 koszatniczki i pieska. chichuachua to te takie maluśkie pieski? są super ale ja mam teraz malutkiego pieska więc teraz z męzem jeśli naszej czarnej kruszynki zabraknie bo juz staruszka to kupimy wielkiego najlepiej owczarka niemieckiego z długą sierścią, najlepiej czarnego. Mi się marzy eurasier albo mopsik hihi

cześć kochane :)
witam się nowotygodniowo...u mnie w końcu nie ma gości...więc mam chwile spokoju :)

poczytywałam Was na bierząco, wiec wiem co i jak ale nie miałam zasu pisać ;)

Tośka zazdroszczę kociaka...też mojego J namawiałąm na zwierzaka, ale nie chce, bo mu zal,ze zwierzak byłby sam jak my do pracy idziemy...a u Ciebie czasem w domku to nier ma pieska? nie będzie zazdrosny?

Oj batonik współczuję przeziębienia...jak tam po statnkach? który dc?

Czy żabka robiłą dzic testa?

cześć kochane :)
witam się nowotygodniowo...u mnie w końcu nie ma gości...więc mam chwile spokoju :)

poczytywałam Was na bierząco, wiec wiem co i jak ale nie miałam zasu pisać ;)

Tośka zazdroszczę kociaka...też mojego J namawiałąm na zwierzaka, ale nie chce, bo mu zal,ze zwierzak byłby sam jak my do pracy idziemy...a u Ciebie czasem w domku to nier ma pieska? nie będzie zazdrosny?

Oj batonik współczuję przeziębienia...jak tam po statnkach? który dc?

Czy żabka robiłą dzic testa?

Witaj Kochana nareszcie jesteś tylko dla nas :tak::-D po starankach jeszcze nic nie wiadomo dziś 26 dc jeszcze jakieś 5 dni i się wyjaśni, a jeśli nie to od przyszłego cyklu clo i ovitrelle

a co u Ciebie jak się czujesz, brzusio rośnie? zachcianki masz? ;-)

Witaj Kochana nareszcie jesteś tylko dla nas :tak::-D po starankach jeszcze nic nie wiadomo dziś 26 dc jeszcze jakieś 5 dni i się wyjaśni, a jeśli nie to od przyszłego cyklu clo i ovitrelle

a co u Ciebie jak się czujesz, brzusio rośnie? zachcianki masz? ;-)

:-D u mnie to dobrze wszystko:-) zachcianek nie mam specjalnych...schudłam prawie 2 kg :szok: brzusiu robi sie;-) na razie malutki, ale jest:-D

oj juz nie długo zostało Tobie odliczania:-) do końca cyklu

Witam dziewczynki:)

Wiecie co, to jest jakieś nadzwyczajne, ten stan.wstałam o 7 i już ledwo łaże tak chce mi się spać!;) a nie mogę bo Jula, obiad, nauka.kryzys jakiś czy co?;)
Tęsknię za Wami, jestem ciągle ciekawa co u Was i nie chce mi się uczyć:(

:-D u mnie to dobrze wszystko:-) zachcianek nie mam specjalnych...schudłam prawie 2 kg :szok: brzusiu robi sie;-) na razie malutki, ale jest:-D

oj juz nie długo zostało Tobie odliczania:-) do końca cyklu

to fajnie że dobrze się czujesz, tylko nie chudnij już więcej bo na dupsko dostaniesz :tak::-D;-) odliczanie odliczaniem ale w tym cyklu raczej nic z tego ;-) mam jakieś takie przeczucie, że to nie teraz jeszcze :no:, ale nie stresuję się tak mocno bo potem mam 3 cykle z clo więc jak nie teraz to może później się uda

teraz to zamiast jak zawsze szaleć z testami to ja się zwyczajnie boję znowu rozczarowania :sorry:

reklama
to fajnie że dobrze się czujesz, tylko nie chudnij już więcej bo na dupsko dostaniesz :tak::-D;-) odliczanie odliczaniem ale w tym cyklu raczej nic z tego ;-) mam jakieś takie przeczucie, że to nie teraz jeszcze :no:, ale nie stresuję się tak mocno bo potem mam 3 cykle z clo więc jak nie teraz to może później się uda

teraz to zamiast jak zawsze szaleć z testami to ja się zwyczajnie boję znowu rozczarowania :sorry:

no tak to moze i dobrze,ze takie przeczucie masz ...moze fasolka Cię zaskoczy ;) ja też tak miałam w cyklu zanim zaszłąm, w końc gin zapisał mi dopalacze ;) więc tez tak sobie mówiłam, jak nie w tym cyklu to w nastepnym i dopiero wtedy się udało....

oj batoniku kochany, żeby Twój bociek juz Ciebie znalazł...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry