reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Dziewczynki!

Wczoraj odcieło mnie od netu w pracy aż do dziś więc niestety muszę nadrobić zaległości.

Mam pytanko w jakim dniu po owu wychodzi beta?

Witaj
Gdzieś czytałam że po 10 dniach ale może zadzwoń do laboratorium i zapytaj

Cholipka jak ja mam czas z Wami posiedzieć to wszystkie już śpią. Ale poczytam sobie co naskrobalyście i zaraz siadam przed tv bo zaczyna się jeden z ulubionych horrorków na tvn :)
Dobranoc i słodkich snów kobietki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no może Twoja macica się zaczęła rozpulchniać ;-) choć dobre masz podejscie, nie ma co się nakręcać:tak:
ja byłam w 30 dc i gin na usg jeszcze nic nie widziała, w 35 dc był pęcherzyk ciażowy w macicy...test bobo nieniesdki wyszedł blady w 25 dc

Może taka macica nie świadczy wcale tylko o ciąży, muszę nadzieje schować sobie głęboko do kieszeni choć trudno o tym nie myśleć.

mam malego krwiaka i on plami a poza tym wg usg dzidzia urodzi sie 19 grudnia i ma juz wg usg 6tc i 4 dni i ma w ogole wzrostu 0,75 mm :-D mala kruszynka ale serduszko ladnie bije :tak:
w ogole to co mi ta baba poniedzialek powiedziala to normalnie zabilabym ja wszystko jest ok krwiak ma 4 mm ona go nie widziala i mam male plamienia a nie zolta wydzieline glupia baba ale krwiaczek nie zagraza dzidziusiowi tylko musze lezec teraz 2 tygodnie i znow jade i mam zwolnienie. szew jak wsio bedzie ok bede miala zakladany w 16 tc ;-)
dziekuje ze sie pytasz :tak:

Widzisz miissiis nie jest tak źle, najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze, prawziwy olbrzym z nij 0,75 mm hihi!

Witaj
Gdzieś czytałam że po 10 dniach ale może zadzwoń do laboratorium i zapytaj

Wiesz ja pobieram krew w ośrodku zdrowia i u nas pobierają tylko we wtorki i czwartki a potem wiozą to do laboratorium, wątpię aby zwykła pielęgniarka orientowała się dobrze w normach.

Cholipka jak ja mam czas z Wami posiedzieć to wszystkie już śpią. Ale poczytam sobie co naskrobalyście i zaraz siadam przed tv bo zaczyna się jeden z ulubionych horrorków na tvn :)
Dobranoc i słodkich snów kobietki

Też lubię ten horror ale jestem sama w pracy i nie będe go oglądać bo się boję.

no na alegro sa niedrogie i powiem szczerze ze dla mnie stroik okazal sie super przydatnym gadzetem i pomocnikiem w mig gitara nastrojona :-D

podziwam. dla mnie używanie stroika to była czarna magia. jak zaczęłam się uczyć to kolega mi dał stroik- za chiny ludowe nie umiałam się połapać. dlatego ze słuchu stroję- to wychodzi mi znacznie lepiej :-)

filmik maly z wesela :) kuzy zrobil ale jest kilka glupich fotek jak chcecie to zobaczcie :)

ale fajny :-) ślicznie wyglądaliście. jak to oglądałam to mi się aż na wspominki wzięło. mam mnóstwo zdjęć z wesela, to może też sobie zrobię taka prezentację, bo to fajnie wygląda. :-D

wogóle to dzień dobry babeczki. ja się wkońcu wyspałam, bo małż jak jechał do pracy to koty na dwór wypuścił, więc mnie stwory nie budziły miałczeniem i skakaniem mi po łóżu ;-) bo teraz ruja to szaleją na maksa. jajca odprawiają jak nie wiem. kocurek za bardzo nie umie bzyknąć ;-) będzie miał pecha jak nie zdąży, bo mu za jakiś miesiąc jajuszka uciachamy :-)

u mnie full luz. czas przytulasów, ale jakoś nie czuję pracy tego lewego jajnika, w którym jest pęcherzyk. wcześniej czułam. może teraz dopiero poczuję, jak będzie owu? co myślicie?

buziole :-)

i wszystkie pouciekały :-(

to ja też zmykam. wpadnę popołudniu :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
podziwam. dla mnie używanie stroika to była czarna magia. jak zaczęłam się uczyć to kolega mi dał stroik- za chiny ludowe nie umiałam się połapać. dlatego ze słuchu stroję- to wychodzi mi znacznie lepiej :-)

ale fajny :-) ślicznie wyglądaliście. jak to oglądałam to mi się aż na wspominki wzięło. mam mnóstwo zdjęć z wesela, to może też sobie zrobię taka prezentację, bo to fajnie wygląda. :-D

wogóle to dzień dobry babeczki. ja się wkońcu wyspałam, bo małż jak jechał do pracy to koty na dwór wypuścił, więc mnie stwory nie budziły miałczeniem i skakaniem mi po łóżu ;-) bo teraz ruja to szaleją na maksa. jajca odprawiają jak nie wiem. kocurek za bardzo nie umie bzyknąć ;-) będzie miał pecha jak nie zdąży, bo mu za jakiś miesiąc jajuszka uciachamy :-)

u mnie full luz. czas przytulasów, ale jakoś nie czuję pracy tego lewego jajnika, w którym jest pęcherzyk. wcześniej czułam. może teraz dopiero poczuję, jak będzie owu? co myślicie?

buziole :-)

a ja jutro odbieram 7 tygodniowego maluszka - kociaka :) i juz nie moge sie doczekac ;-)

hej kobitki :)

tasiulka nwczoraj juz nie odpisalam bo zasnelam jeszcze sie wkurzalam ze kupilam sobie telefotn htc touch 2 i poprostu mnie wkur...a i zaniosl maz do pracy mam nadzieje ze mi zwrota zrobia bo mnie wkurza ten telefon aaggrrr a desire ktory wzielam w play dalam mezowi a jesto wiele wiele lepszy... :/ a wesele sie udalo po naszej mysli :) az sie dziwie ze to moje skakanie nie zaszkodzilo maluszkowi no i ze tak dlugo wytrzymalam bo do 2 w nocy siedzialam a cala impreza trwala do 5 rano :)

ja robilam bete 10dpo :) ale zwykla hcg i byla podwyzszona wiec beta bedzie tez ale to nie beda wysokie wyniki. pozniej zrobilam po dwoch dniach jeszcze i juz byla 120 :)

w ogol to mam takiego nerwa przez ten telefon iiz e sie dalam namowic na nie bo kasa by zostala i na lozeczko i na samochod wiecej a tu dupa... maz ma super tel a ja mam dziadowaty :( i nie mam pomysl jaki bym chciala .... i na dodatek si eprzeziebilam a juz sie cieszylam ze ta ciaze nie zaczne od przeziebienia.

Witajcie
Ja właśnie kończe śniadanko. Niby jestem w domu całe dnie ale z niczym się nie wyrabiam.

a ja jutro odbieram 7 tygodniowego maluszka - kociaka :) i juz nie moge sie doczekac ;-)

to super, ja też bym chciała mieć kotka w domku chociaż mowią że koty są fałszywe ale mąż niestety nie bardzo przepada za tymi futrzakami i na pieska się zgodził ale z kotem to już gorzej
A ten kotek to taki zwykły czy jakiś rasowiec?

hej kobitki :)

tasiulka nwczoraj juz nie odpisalam bo zasnelam jeszcze sie wkurzalam ze kupilam sobie telefotn htc touch 2 i poprostu mnie wkur...a i zaniosl maz do pracy mam nadzieje ze mi zwrota zrobia bo mnie wkurza ten telefon aaggrrr a desire ktory wzielam w play dalam mezowi a jesto wiele wiele lepszy... :/ a wesele sie udalo po naszej mysli :) az sie dziwie ze to moje skakanie nie zaszkodzilo maluszkowi no i ze tak dlugo wytrzymalam bo do 2 w nocy siedzialam a cala impreza trwala do 5 rano :)

ja robilam bete 10dpo :) ale zwykla hcg i byla podwyzszona wiec beta bedzie tez ale to nie beda wysokie wyniki. pozniej zrobilam po dwoch dniach jeszcze i juz byla 120 :)

w ogol to mam takiego nerwa przez ten telefon iiz e sie dalam namowic na nie bo kasa by zostala i na lozeczko i na samochod wiecej a tu dupa... maz ma super tel a ja mam dziadowaty :( i nie mam pomysl jaki bym chciala .... i na dodatek si eprzeziebilam a juz sie cieszylam ze ta ciaze nie zaczne od przeziebienia.

Najważniejsze że weselisko wypaliło i się dobrze bawilaś bo w końcu z mężem byliście tam najważniejsi :) A z telefonem to przypał :/ Ale może uda Ci się go zwrócić lub ewentualnie sprzedać skoro nie jesteś zadowolona

tasiulka no plus jest taki ze bralam go w mojej firmie wiec wiesz :) a jak k jednak sie nei zgodzi ale raczej sie zgodzi to sprzedam bo jest nowiutki . teraz chyba upie iphone 3g apple bo mi sie kiedys podobal. jutro go bede miala i sie bede nim bawila :) moze od kolegi z pracy kupie bo on ma black berry. sama sienad nim zastanawiamam ale steirdzilam ze jest za szeroki ...

a ja persa mialam pol roku temu kotke i oddalam ja po miesiacu bo taka wredna byla i okropna ze mnie szlak trafial. jedyne co mi sie podobalo to jak siadala pod sciana jak stara malenka normalnie na tylko jakby n akrzesle siedziala i wygladala jakby pijana byla haha :) ale tak to bylo glupie kocisko ze masakra... za to moje pieski jakie madre :) polecam chichuachuy :)

reklama
Witajcie
Ja właśnie kończe śniadanko. Niby jestem w domu całe dnie ale z niczym się nie wyrabiam.
to super, ja też bym chciała mieć kotka w domku chociaż mowią że koty są fałszywe ale mąż niestety nie bardzo przepada za tymi futrzakami i na pieska się zgodził ale z kotem to już gorzej
A ten kotek to taki zwykły czy jakiś rasowiec?

zwykły dachowiec :-)
moj kotek jest wierny jak "pies" mojego W. toleruje a mnie uwielbia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry