87zabka
Fanka BB :)
wybaczamy przymknelysmy oko bo ciezarne maja swoje przywileje hihi musze ci sie pochwalic ze po tygodniu meczenia gitary a po 1 dniu nauki piosenki juz prawie umiem zagrac zwrotke "niemoge ci wiele dac" prosta do zagrannia ale dla mnie to juz sukces ze cos wychodzi wogole staram sie kazda wolna chwile spedzac z gitara nieglugo maz bedzie o nia zazdrosny hihihihihej
na poczatku przepraszam ze sie unioslam ostatnio bo az mi glupio ze mam takie nerwy w tej ciazy :/ wiec prosze was bardzo o wybaczenie wszystkie!!
maćku zabka czekam na wyniki testu z zacisietymi kciukami&&&& a jakies nowe wasolinki sa??
no na alegro sa niedrogie i powiem szczerze ze dla mnie stroik okazal sie super przydatnym gadzetem i pomocnikiem w mig gitara nastrojonaAham. Bo jak tak czytam o Twoich gitarowych postepach to coraz czesciej mysle o tym, aby moja gitare odkopac i sobie co nieco przypomniec... Ale chyba musialabym struny staruszce powymieniac...No i to strojenie - jakos nigdy mi nie wychodzilo, a stroika nie mialam...

hej co u ciebie???hej kobitki![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i to strojenie - jakos nigdy mi nie wychodzilo, a stroika nie mialam...