reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej

na poczatku przepraszam ze sie unioslam ostatnio bo az mi glupio ze mam takie nerwy w tej ciazy :/ wiec prosze was bardzo o wybaczenie wszystkie!!

maćku zabka czekam na wyniki testu z zacisietymi kciukami :) &&&& a jakies nowe wasolinki sa??
wybaczamy przymknelysmy oko bo ciezarne maja swoje przywileje hihi musze ci sie pochwalic ze po tygodniu meczenia gitary a po 1 dniu nauki piosenki juz prawie umiem zagrac zwrotke "niemoge ci wiele dac" prosta do zagrannia ale dla mnie to juz sukces ze cos wychodzi wogole staram sie kazda wolna chwile spedzac z gitara nieglugo maz bedzie o nia zazdrosny hihihihi

Aham. Bo jak tak czytam o Twoich gitarowych postepach to coraz czesciej mysle o tym, aby moja gitare odkopac i sobie co nieco przypomniec... Ale chyba musialabym struny staruszce powymieniac...:sorry: No i to strojenie - jakos nigdy mi nie wychodzilo, a stroika nie mialam...
no na alegro sa niedrogie i powiem szczerze ze dla mnie stroik okazal sie super przydatnym gadzetem i pomocnikiem w mig gitara nastrojona :-D
hej co u ciebie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
macku dziekuje juz obiecuje ze nie bede krzyczec:sorry:
mam malego krwiaka i on plami a poza tym wg usg dzidzia urodzi sie 19 grudnia i ma juz wg usg 6tc i 4 dni i ma w ogole wzrostu 0,75 mm :-D mala kruszynka ale serduszko ladnie bije :tak:
w ogole to co mi ta baba poniedzialek powiedziala to normalnie zabilabym ja wszystko jest ok krwiak ma 4 mm ona go nie widziala i mam male plamienia a nie zolta wydzieline glupia baba ale krwiaczek nie zagraza dzidziusiowi tylko musze lezec teraz 2 tygodnie i znow jade i mam zwolnienie. szew jak wsio bedzie ok bede miala zakladany w 16 tc ;-)
dziekuje ze sie pytasz :tak:

mam malego krwiaka i on plami a poza tym wg usg dzidzia urodzi sie 19 grudnia i ma juz wg usg 6tc i 4 dni i ma w ogole wzrostu 0,75 mm :-D mala kruszynka ale serduszko ladnie bije :tak:
w ogole to co mi ta baba poniedzialek powiedziala to normalnie zabilabym ja wszystko jest ok krwiak ma 4 mm ona go nie widziala i mam male plamienia a nie zolta wydzieline glupia baba ale krwiaczek nie zagraza dzidziusiowi tylko musze lezec teraz 2 tygodnie i znow jade i mam zwolnienie. szew jak wsio bedzie ok bede miala zakladany w 16 tc ;-)
rozumiem ze poszlas do innego gina tak?/bardzo dobrze czyli pecherzyk niejest za duzy jak ta glupia gadala i wszystko ok no teraz juz chyba bedziesz spokojna ze wszystko bedzie ok :-)

missi glowa do gory :-) bo wszystko bedzie dobrze i u ciebie i u mnie :-) i wejdz na watek poronienia bo sie dziewczyny poobrazaly ze im sie nie pochwalilas fasolka :-P i na grudniówkach jest nas juz tak duzo wszedzie na ciebie czekaja ;-)

Bardzo sie ciesze, ze ten drugi lekarz Cie uspokoil.
To ladnie lez, ale zagladaj do nas!

no na alegro sa niedrogie i powiem szczerze ze dla mnie stroik okazal sie super przydatnym gadzetem i pomocnikiem w mig gitara nastrojona :-D

hej co u ciebie???

u mnie powolutku do przodu , bez jakichkolwiek objawow, takze brak objawow brak fasolki , :-(
ciesze sie ze po lutce nie mam skutkow ubocznych , pomimo ze biore az 6 dziennie w sumie to nie wiem czy duzo czy malo .

Antylopka gratki wielkie , tez przeoczyłam posta :eek:

kochana bedzie dobrze , dodam iz moja corcia urodzila sie 19 grudnia :)

macku trzymam &&&&&&&&
tyle piszecie ze nie nadazam ;-)

lopop jestes jeszcze ?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
[video=youtube;9BFAkF3P-_k]http://www.youtube.com/watch?v=9BFAkF3P-_k[/video]

filmik maly z wesela :) kuzy zrobil ale jest kilka glupich fotek jak chcecie to zobaczcie :)

dzieki dziewczynki :)
zabka no to szybko sie nauczylas :) super!!!! oby tak dalej :)

reklama
To wez to wyrzuc;-) Laski, ktore osiagaja pulap 37 st. startuja z 36,6. A u nas (bo mam podobnie jak Ty) To juz prawie stan podgoraczkowy;-):tak:
Bardzo pozytywne podejscie.

A ja mam nowa wkretke;-) Wczoraj mialam robiona morfologie i mam dosc wysoki poziom leukocytow - 9,2 (norma 4,3 - 10,0). Oto co znalazlam w necie:
Podwyższenie może być spowodowane przyczynami fizjologicznymi (wysoka temperatura otoczenia, opalanie się na słońcu, ciąża, wysiłek fizyczny, stres) lub patologicznymi (stany zapalne narządów, uszkodzenia tkanek, zakażenia, zatrucia, nowotwory).
Jakos zadna inna opcja niz ciaza mi nie pasuje. A w grudniu moj poziom wynosil 6,2:tak:
Kochana Twoja wkrętka bardzo mi się podoba:) i jest naprawdę bardzo prawdopodobna:) trzymam mocniusieńko &&&&&&&&

Cieszę się,że już jesteś spokojniejsza i że drugi lekarz wszystko Ci fachowo wyjaśnił.Życzę więcej cierpliwości bo teraz już musi być dobrze:)

U mnie niestety nic nie wiadomo bo lekarz miał tyle pacjentek,że nie udało mi się do niego dziś dostać i najbliższe dni też ma przewalone ( wysyp ciężarnych) ;) niby mogłam poczekać te parę godzin i może na końcu by mnie jakoś przyjął ale stwierdziłam, że wolę na spokojnie, żeby mnie zbadał, pomyślał, wszystko sprawdził a nie na szybko w pośpiechu.także muszę czekać do środy.wizyta o 17.lekarz jest dobry także będę czekać, a czuję się dobrze więc wytrzymam jeszczę te parę dni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry