reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzieki sama sie niemoge doczekac 2 kresek :-)

trzymamy kciuki. ja teraz mam okres boboseksów, to dopiero za 2 tygodnie będę myśleć o testowaniu. jak narazie praca, praca, praca :-) a od wtorku będe już brać dupka. mam nadzieję że na utrzymanie fasolki, bo @ na pewno nie przyjdzie do mnie przez najbliższych 10 miesiąców :-)

reklama
trzymamy kciuki. ja teraz mam okres boboseksów, to dopiero za 2 tygodnie będę myśleć o testowaniu. jak narazie praca, praca, praca :-) a od wtorku będe już brać dupka. mam nadzieję że na utrzymanie fasolki, bo @ na pewno nie przyjdzie do mnie przez najbliższych 10 miesiąców :-)
no napewno nieprzyjdzie trzymam za to kciuki

mykam. idę sobie ugotować grysik na kolację :-) z sokiem :-) mniam...

a potem zobaczymy z małżem jakiś filmik i do roboty nad dzidziusiem :-)

buziole

hej kochana szalenst sobie nieodpuszczaj ale na spontana sie dajcie :-)
zabka to teraz będzie sprawdzenie męża bo skoro codziennie były przytulasy to znaczy że tak wszystkie musimy, hihihi

zabka napisz mi co było w dr. Hausie gdy on leżał chory na co na posocznicę? jak się zaraził

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Maćku, no niby to wiem ale zawsze mam gdzieś w głowie te 37 :sorry:
To wez to wyrzuc;-) Laski, ktore osiagaja pulap 37 st. startuja z 36,6. A u nas (bo mam podobnie jak Ty) To juz prawie stan podgoraczkowy;-):tak:
a ja w tym cyklu nawet nie chce wiedzieć kiedy mi dni płodne wypadają ;p co będzie to będzie bez szaleństw ;-)

dobry wieczór :)
Bardzo pozytywne podejscie.

A ja mam nowa wkretke;-) Wczoraj mialam robiona morfologie i mam dosc wysoki poziom leukocytow - 9,2 (norma 4,3 - 10,0). Oto co znalazlam w necie:
Podwyższenie może być spowodowane przyczynami fizjologicznymi (wysoka temperatura otoczenia, opalanie się na słońcu, ciąża, wysiłek fizyczny, stres) lub patologicznymi (stany zapalne narządów, uszkodzenia tkanek, zakażenia, zatrucia, nowotwory).
Jakos zadna inna opcja niz ciaza mi nie pasuje. A w grudniu moj poziom wynosil 6,2:tak:

To wez to wyrzuc;-) Laski, ktore osiagaja pulap 37 st. startuja z 36,6. A u nas (bo mam podobnie jak Ty) To juz prawie stan podgoraczkowy;-):tak:
Bardzo pozytywne podejscie.

A ja mam nowa wkretke;-) Wczoraj mialam robiona morfologie i mam dosc wysoki poziom leukocytow - 9,2 (norma 4,3 - 10,0). Oto co znalazlam w necie:
Podwyższenie może być spowodowane przyczynami fizjologicznymi (wysoka temperatura otoczenia, opalanie się na słońcu, ciąża, wysiłek fizyczny, stres) lub patologicznymi (stany zapalne narządów, uszkodzenia tkanek, zakażenia, zatrucia, nowotwory).
Jakos zaedna inna opcja niz ciaza mi nie pasuje. A w grudniu moj poziom wynosil 6,2:tak:
no oczywiście innej opcji nie ma hihi aśce na usg już coś tam tobie po badaniu krwi ... ile tutaj można się jeszcze dowiedzieć nowych rzeczy
maćku to czekamy na testa

reklama
zabka to teraz będzie sprawdzenie męża bo skoro codziennie były przytulasy to znaczy że tak wszystkie musimy, hihihi
hahah ale wiecie co ale sie usmialam dzis z mezusia bo on do mnie ze chce dzis seksik a ja zeniechce a on no przeciez chcesz byc w ciazy to trzeba dzialac hahaha i on biedny myslal ze jak mnie ostatnio tak jajniki bolaly 2 dni to on myslal ze owu mialam dlatego tak codziennie mu sie chcialo i tak ciezko pracowal codziennie ale sie usmialam ale kochany myslal ze jak bola to owu i trzeba dzialac i codziennie chcial dalej ale powiedzialam mu ze nietrzeba bo teraz czekam na efekt hhihi biedny nic niekuma z tych cykli hhihihi
zabka napisz mi co było w dr. Hausie gdy on leżał chory na co na posocznicę? jak się zaraził
on niebyl chory tylko mial robiony prad do muzgu zeby sobie przypomniec wypadek z amber i ledwo przezyl dlatego lezal a amber umarla a kumpel hausa sie zalamal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry