reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)witam laseczki, gdzie się wszystkie podziałyście? :eek:

piękna pogoda to nikomu się nie chce siedzieć na BB

a ja zmagam się z katarem :baffled: okrutnym nie daje mi żyć :sorry:

boli lewy jajnik hmmm jakby tam coś napęczniało takie mam uczucie :sorry: ale raczej nie fasolkowo :-(

dziś 25 dc, temp 36,6 raczej też nie wskazuje na fasolkę :-(

reklama
ciekawe co będzie jak my pojedziemy zobaczyc malucha - ja nie mam zamairu siedziec cicho :) jak mi się cos nie spodoba to powiem w prost ;p
niedaj sie kochana powiedz co myslisz az jej w piety pojdzie!!!!!!!
Kochana trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

po prostu wydaje mi się Zabciu że u Ciebie właśnie tworzy się dzidzi.poczekaj do piątku i rób test:tak:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Skarbie z tymi ruchami to różnie bywa nie ma co się stresować.ja pierwsze poczułam tak w ok 18 tyg ale moja kuzynka późno czuła ruchy a u dzidzi było wsio ok także u każdej kobitki inaczej:tak:
Oglądałś dziś dd tvn z tą kobietą po aborcji? bo ja prawie padłam jak to usłyszłam:-(

u mnie w luxmedzie beta kosztuje 24 zł.

Kochana zdrowiej szybciutko:*
Co do szwagierki to jakbym takiej przywaliła w ten durny łeb to by się może opamiętała:wściekła/y: co za pusta baba, to teściowa nakupowała jej wszystkiego, a zresztą nawet gdyby nic nie kupiła to potrzymać dziecko na rękach ma prawo.źle z nią nie żyła to ja nie wiem jak może jej odmawiać potrzymamnia wnuka...Tosiu współczuję Ci takiego ewenementu w rodzinie. trzymaj się dzielnie kochana:tak:
dzieki zrobie w piatek kurde u mnie niemoge tej bety zrobic bo oni badania robia tylko osobom zarejestrowanym u nich w osrodku i posiadajacym tam karte zdrowia hamy wiec musze czekac az na tescie pojawia sie 2 kreski :-) a mi tez sie wydaje ze to fasolka sie wbija we mnie :-D dzis tez troche mnie pokulo ale juz nie tak bardzo mocno i nie tak duzo jak wczoraj pewnie sie wierci dzisiaj ze tak niebolalo hahahaha
super ;-) tylko jeszcze fote wklej :tak:

:-D ja też od wczoraj testy owu robie :-D najlepszy teraz okres-taki sexikowy :-D

Ja już dziś po wizycie u dentystki (nie było w planie, ale poszłam, bo miałam 1 ząb do zrobienia - i nie wiadomo kiedy kamień mi usunęła). Bejbik może już do brzusia wskakiwać - ząbki zdrowe :-D

Zaliczyłam gina i dalej przez 2 cykle mam brać Luteinę i działać (bo owu po niej ma być :tak:). A kontrola? Jak nie zafasolkuję to mogę po wakacjach się zgłosić, choć gin powiedział, że pewnie nie będzie już takiej potrzeby ;-);-);-)
no trzymam kciuki zebys do wakacji zaskoczyla :-)
to musi być dzidzia skoro TAK MOCNO CZUJESZ ŻE to TO! :)
bo jak nie to bedzie wielkie rozczarowanie tylko :(
3mam kciuki!!!!
i pokaz nam te II krechy ;)
nie ma mowy o rozczarowaniu beda 2 krechy i koniec
dzięki Kochane, teraz trzymajcie kciuki &&&&&&&&&&&&&&& mocno, za całe osiem pozostałych miesięcy:tak:

a nie zafasolkowane zarażam wiruskiem ciążowym:-D jak mnie szwgierka z przyjaciółką zaraziły:laugh2:
zarazliwe??wiec moze jednak sie zarazilam od znajomej bo u niej tez ponoc to sie okazalo zarazliwe :-D
hej nie ma nikogo?????a tak sie spieszylam was poczytac chyba jestem zarozona tym forum staraczek!!!!pozdrawiam serdecznie u mnie piekne slonce swieci az zyc sie chce jedynie fasoleczki brakuje:tak::tak::tak:
no wlasnie cos malo do nadrabiania jest wszystkie korzystaja z ladnej pogody ja tez dzis bylam z mala na dworzu i potem w domu porzadki robilam

boli lewy jajnik hmmm jakby tam coś napęczniało takie mam uczucie :sorry: ale raczej nie fasolkowo :-(

kochana nie myśl o tym to pewnie felerny masz termometr

Tez sie wlasnie dziwie, ze tu tak pusto:eek:

Dlaczego twierdzisz, ze tempka nie jest fasolkowa? Przeciez Ty startujesz z nizszego pulapu, wiec wcale nie musisz miec 37. Wazne, zeby byla na wyzszym poziomie:tak:

Hej dziewczęta!!!

Żabka mocno trzymam kciuki za fasolinkę!!&&&&&&&&&&&&&jeżeli juz masz takie przeczucie że to fasolka to nie moze byc inaczej teraz czekamy na teściora z II kreseczkami!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry