reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ciekawe co będzie jak my pojedziemy zobaczyc malucha - ja nie mam zamairu siedziec cicho :) jak mi się cos nie spodoba to powiem w prost ;p

popieram:tak::tak::tak::tak::tak: nie siedź cicho.

a jak będzie fuczeć, to ją jebn** :tak::tak:
chyba że będzie miała dziecko na rękach :sorry: to poczekaj aż je odłoży i wtedy jebn** :rofl2::rofl2::rofl2:
bardziej jej nie zaszkodzisz bo i tak ma w głowie gorzej :eek::eek::eek::eek:

reklama
Witam was dziewczynki!

Znów wpadłam stęskniona po paru dniach nieobecności. Jestem zalatana i przemęczona i marzę o świętym spokoju.
Wczoraj byłam u gina, 20 dc, wizyta kontrolna czy pękł pęcherzyk, gin robi usg i widzę że coś jest inaczej niż zwykle na monitorze usg, pytam od razu czy coś jest nie tak a on do mnie że pęcherzyk pękł bo jest płyn w zatoce i mam coś grube chyba endo i coś tam jeszcze i ze prawdopodobne że to ciąża. Mało co z tego fotela nie spadłam.
Szybko ochłonełam bo wkońcu powiedział że może więc postanowiłam się cieszyć dopiero po teście który kazał zrobić 4 maja.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u was.
Kochana trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

moze oba produkuja jajeczko i beda blizniaki :-D

dzis testowalam a termin@ jutro albo w piatek wiec jeszcze poczekam

ok niema problemu

oj kochana robisz mi coraz wieksza nadzieje :-D a egzaminem sie nieprzejmoj ster niejest ci wskazany

tak po poludniu prze pol godziny wogole niemozna bylo wejsc na forum a potem postow wkleic

na ziolopijkach jest przepis

o korka dobry ten twoj gin ze tak szybko podejrzewa ciaze to ja trzymam kciuki za testa ale tobie pewnie lepiej bedzie zrobic bete a nie czekan na testa
po prostu wydaje mi się Zabciu że u Ciebie właśnie tworzy się dzidzi.poczekaj do piątku i rób test:tak:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Hej żabko :-)

a dziękuję...czuję się dobrze, choć czasami mnie dopada, ale na szczęście nie często i da się z tym żyć.
Nie czuję jeszcze ruchów...ja słyszałam że na ruchy trzeba poczekać do ok 20tc...zobaczymy jak to u mnie będzie.

A Ty jak się czujesz ? Robiłaś teścior ? czy jeszcze za wcześnie ?
Skarbie z tymi ruchami to różnie bywa nie ma co się stresować.ja pierwsze poczułam tak w ok 18 tyg ale moja kuzynka późno czuła ruchy a u dzidzi było wsio ok także u każdej kobitki inaczej:tak:
Oglądałś dziś dd tvn z tą kobietą po aborcji? bo ja prawie padłam jak to usłyszłam:-(

ok kochane ja spadam pocwiczyc na gitarze bo ostatnio tak mnie to wciaga zeniemysle o niczym innym i moze pozniej zadzwonie zapytac o to bete ciekawe ile w takim prywatnym osrodku bedzie kosztowac.... papap
u mnie w luxmedzie beta kosztuje 24 zł.

jeszcze nie do konca ale juz jest lepiej - nawet na l4 nie moglam isc wiec nie pochorowałam ;-)

wiecie ja juz chyba nie ma siły do tego mojego szwagra i tej suuuu jego ;/
w niedziele teściowa była u nich zobaczyc wnuka po 1,5 tyg od urodzenia wiec to juz jest wkur****, pojechała i nie dali jej potrzymac wnuka dopoki sama sie nie dopomniała - nio wiec moja szanwona szwagierka z wielką łachą kazała mojemu szwagrowi przebrac malemu pieluche i zawinąc w rozek no i dac babci to potrzymania ;/ ja *******e co za ludzie
a jak mama próbowała wziazc małego na rece to suuu się odwracała i nie chciała dac
Kochana zdrowiej szybciutko:*
Co do szwagierki to jakbym takiej przywaliła w ten durny łeb to by się może opamiętała:wściekła/y: co za pusta baba, to teściowa nakupowała jej wszystkiego, a zresztą nawet gdyby nic nie kupiła to potrzymać dziecko na rękach ma prawo.źle z nią nie żyła to ja nie wiem jak może jej odmawiać potrzymamnia wnuka...Tosiu współczuję Ci takiego ewenementu w rodzinie. trzymaj się dzielnie kochana:tak:

Jestem włosy pofarbowane ścięte i było nawet miło dość ;-)

super ;-) tylko jeszcze fote wklej :tak:

bunia szczęśliwa i zadowolona bo wczoraj małża wykończyła. jak usłyszał że codziennie min. do piątku będę go tak męczyć, to miał mieszane uczucia :-P
od wczoraj robię testy owu- wczoraj jeszcze nic, dzisiaj znów koło 12 zrobię. a żołnieżyki niech pracują- szukają i czekają na jajeczko.

:-D ja też od wczoraj testy owu robie :-D najlepszy teraz okres-taki sexikowy :-D

Ja już dziś po wizycie u dentystki (nie było w planie, ale poszłam, bo miałam 1 ząb do zrobienia - i nie wiadomo kiedy kamień mi usunęła). Bejbik może już do brzusia wskakiwać - ząbki zdrowe :-D

Zaliczyłam gina i dalej przez 2 cykle mam brać Luteinę i działać (bo owu po niej ma być :tak:). A kontrola? Jak nie zafasolkuję to mogę po wakacjach się zgłosić, choć gin powiedział, że pewnie nie będzie już takiej potrzeby ;-);-);-)

hej nie ma nikogo?????a tak sie spieszylam was poczytac chyba jestem zarozona tym forum staraczek!!!!pozdrawiam serdecznie u mnie piekne slonce swieci az zyc sie chce jedynie fasoleczki brakuje:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry