pallissa
Fanka BB :)
ja tez zmykam cos mnie jajniki podbolewaja jak przetem pisalam nie wiem co sie dzieje,,kochane zmykam na chwil pare

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez zmykam cos mnie jajniki podbolewaja jak przetem pisalam nie wiem co sie dzieje,,kochane zmykam na chwil pare

Super! Trzymam kciuki!!!Witam was dziewczynki!
Znów wpadłam stęskniona po paru dniach nieobecności. Jestem zalatana i przemęczona i marzę o świętym spokoju.
Wczoraj byłam u gina, 20 dc, wizyta kontrolna czy pękł pęcherzyk, gin robi usg i widzę że coś jest inaczej niż zwykle na monitorze usg, pytam od razu czy coś jest nie tak a on do mnie że pęcherzyk pękł bo jest płyn w zatoce i mam coś grube chyba endo i coś tam jeszcze i ze prawdopodobne że to ciąża. Mało co z tego fotela nie spadłam.
Szybko ochłonełam bo wkońcu powiedział że może więc postanowiłam się cieszyć dopiero po teście który kazał zrobić 4 maja.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u was.
To ja tez pochwale sie naszym futrzakiem
![]()
Kotow bardzo zazdroszcze! Uwielbiam, ale niestety mam alergie i nie moge w domu trzymac...:-(
Dziewczyny teściowa zaprosiła mnie na wypad do fryzjerai do kosmetyczki - ona stawia
Czuje w tym spisek jakiś - ciekaweeemoże chce mnie napuścić na wspaniałą szwagierkę
MUSZE SIE WAM POCHWALIC CORCIA DOSTAŁA SIE DO KLASY Z ZAAWANSOWANYM ANGLIKIEM!!!!! :-):-):-) ale sie ciesze
fajoskie ja mam tylko psa na podworku przy budzie to jakby owczarek ale ma oklapniete uszy wiec to napewno nie orginal owczarek a tak poza tym to mam rybki w 112 l akwarium i mala ma zolwika![]()
Nie zdałam.i w dupie to już mam
Tak się trzęsłam,że brzuch momentalnie zaczął boleć i nie poszło.nerwy, nerwy, nerwy.nie ma co gadać.brzuszek nadal boli.muszę znaleźć swoje "czi"![]()
Zobacz załącznik 239973to jest piesiu mojej mamy
bede trzymac kciukaski napewno a wy trzymajcie za mnie w tym tygodniu![]()
i trzymam mocno ;-)trzymam słonko bardzo mocno &&&&&&& za Twoją owu![]()

dość średnio i temperature mam znowu :-( wpadlam tylko na chwile do was i zmykam spac
bez L4 aie nie obejdzie chyba
BUTY PLATFORMY SATYNOWE Z KOKARDĄ BLUE r. 36 (998771822) - Aukcje internetowe Allegro
Niebieskie sandaly buty retro platforma 35 #10565 (1011288818) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny chcę sobie kupic buty na spotkanie klasowe oto mój wybór tylko nie wiem czy wziąść sandały czy czułenka, bo to za tydz i może byc na sandały za zimno Co myślicie???
piękne 
MUSZE SIE WAM POCHWALIC CORCIA DOSTAŁA SIE DO KLASY Z ZAAWANSOWANYM ANGLIKIEM!!!!! :-):-):-) ale sie ciesze

moze oba produkuja jajeczko i beda blizniakiczesc dziewczyny pozdrawiam was serdecznie ,dopiero co was skonczylam nadrabiac,allleeee piszecie,ja juz 2 dzien dni plodnych ,ale prawde mowiac cos mnie kuje po bokach jajniki raz 1 raz drogi mnie pobolewaja,nie wiem co to znaczy???

dzis testowalam a termin@ jutro albo w piatek wiec jeszcze poczekamhej
a testowałaś czy sie wstrzymujesz
ok niema problemuerba mądrą masz córkę życzę drugiego dzidziusia tak mądrego:-)
żabka pojutrze prześlę dobrze:-)
oj kochana robisz mi coraz wieksza nadziejetrzymam kciuki&&&&&&&&&&& :*
ło matko
Tosia weź sobie jaką jakąś broń, gaz czy cuś ze sobą dla bezpieczeństwa i wrazie czego pryskaj i uciekajto podejrzane.fryzjer, kosmetyczka????
może ona się Ciebie zaczęła bać?
a tak na poważnie to myślę że zauważyła jaki ma skarb pod nosem i że niepotrzebnie tak naskakuje tej drugiej bo to o Ciebie powinna dbać kochana
i znowu masz Maluszka u siebie? dobra z Ciebie ciocia słońce
serdeczne gratulacje dla córci i mamuni:-)
nic nie mówie.zupełnie nic.opisujesz moje objawy.ale ja nic nie mówię, milczę jak zaklętato samo kłucie, rwanie.ja wiem, to może być zbieg okoliczniści ale mam nadzieję,że jednak nie.trzymam kciuki Zabciu&&&&&&&&&&&&&
Nie zdałam.i w dupie to już mam
Tak się trzęsłam,że brzuch momentalnie zaczął boleć i nie poszło.nerwy, nerwy, nerwy.nie ma co gadać.brzuszek nadal boli.muszę znaleźć swoje "czi"![]()
a egzaminem sie nieprzejmoj ster niejest ci wskazany tak po poludniu prze pol godziny wogole niemozna bylo wejsc na forum a potem postow wkleicPalissa spoko:-) dzis cos wogole sie dzieje z bb
na ziolopijkach jest przepisDziewczynki mam do was prosbe . drugi cykl pije ziola nr1 no i juz za pare dni skoncze a jak skoncze to chce zaczac pic mieszanke nr3 mam wszystkie ziola tyle ze nie mam receptury bo tam chyba niektore ziola sa po 20gr a ja mam wszystkie po 40 gr wiec jezeli ktoras ma ten przepis to czy mogla by mi przeslac na priv
z gory dziekuje i trzymam za was kciuki!!!!
o korka dobry ten twoj gin ze tak szybko podejrzewa ciaze to ja trzymam kciuki za testa ale tobie pewnie lepiej bedzie zrobic bete a nie czekan na testaWitam was dziewczynki!
Znów wpadłam stęskniona po paru dniach nieobecności. Jestem zalatana i przemęczona i marzę o świętym spokoju.
Wczoraj byłam u gina, 20 dc, wizyta kontrolna czy pękł pęcherzyk, gin robi usg i widzę że coś jest inaczej niż zwykle na monitorze usg, pytam od razu czy coś jest nie tak a on do mnie że pęcherzyk pękł bo jest płyn w zatoce i mam coś grube chyba endo i coś tam jeszcze i ze prawdopodobne że to ciąża. Mało co z tego fotela nie spadłam.
Szybko ochłonełam bo wkońcu powiedział że może więc postanowiłam się cieszyć dopiero po teście który kazał zrobić 4 maja.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam u was.