reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)
A DZIEWCZYNY MAM PYTANIE CZY KTORAS WIE JAK SMAKUJE MLEKO SOJOWE ??? CZY JEST DOBRE I CZY JEST TAKIE GOTOWE CZY W PROSZKU ?? :baffled:
A MNIE DZIS TAK W PRZELYKU BOLI NIE WIEM CZY TO JAKAS ZGAGA CZY CUS PORAZKA NORMALNIE I TAK OD WCZORAJ :szok:
tOSIU A MAM DO CIEBIE PYTANKO CZY PO LUTCE TAK WIESZ CYCOLKI ROBIA SIE PELNIEJSZE , PYTAM BO NIE WIEM NA CO MAM SIE PRZYGOTOWAC:baffled:
po lutce nie wiem
co do mleka sojowego to koleżanki córka piła i je uwielbiała a jej nie smakowało więc myślę że to kwestia przyzwyczajenia
erba &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.......(cicho siedzę )...
zmykam bo muszę dać mleczko siostrzeńcowi

reklama
:-)
A DZIEWCZYNY MAM PYTANIE CZY KTORAS WIE JAK SMAKUJE MLEKO SOJOWE ??? CZY JEST DOBRE I CZY JEST TAKIE GOTOWE CZY W PROSZKU ?? :baffled:
A MNIE DZIS TAK W PRZELYKU BOLI NIE WIEM CZY TO JAKAS ZGAGA CZY CUS PORAZKA NORMALNIE I TAK OD WCZORAJ :szok:
tOSIU A MAM DO CIEBIE PYTANKO CZY PO LUTCE TAK WIESZ CYCOLKI ROBIA SIE PELNIEJSZE , PYTAM BO NIE WIEM NA CO MAM SIE PRZYGOTOWAC:baffled:

Powiem tak - przygotuj sie na wszystko ;-) mnie bolał brzuch jakby cos sie rozpychało w środku - cycole zaraz pierwszego dnia jak wziełam, do tego było mi niedobrze przy pierwszej dawce

źle się dziś czuję:zawstydzona/y:
chciałam kupić test wracając z pracy, ale jak zobaczyłam 20 euro, to zrezygnowałam. Koleżnaka mi kupi wracając z pracy i może nawet wieczorem dziś zrobię.
Napiszę, jak zatestuję:tak:
erba - Co do mleka sojowego, to na pewno możne kupić w płynie i to nawet kilka rodzaji. Co do smaku - nie mam pojęcia.

Idziemy zaraz piec ciasteczka z polewą czekoladową. :tak: :-)

:szok:
Dziewczyny teściowa zaprosiła mnie na wypad do fryzjera :-D i do kosmetyczki - ona stawia

Czuje w tym spisek jakiś - ciekaweee :laugh2::elvis: może chce mnie napuścić na wspaniałą szwagierkę

Jakby moja tak zrobiła,to bym pomyślała,że synowa się jej nie podoba. :wściekła/y: :-p
Tosiu,miło z jej strony. ;-) Ja w swoim przypadku bym nie skorzystała,heh. ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiem tak - przygotuj sie na wszystko ;-) mnie bolał brzuch jakby cos sie rozpychało w środku - cycole zaraz pierwszego dnia jak wziełam, do tego było mi niedobrze przy pierwszej dawce

dzieki Tosiu za info
Antylopka ronież dziex

MUSZE SIE WAM POCHWALIC CORCIA DOSTAŁA SIE DO KLASY Z ZAAWANSOWANYM ANGLIKIEM :) !!!!! :-):-):-) ale sie ciesze

Dlatego ja jej tez juz raczej nie badam;-)

Nawet jesli faza po owu trwa tylko 12 dni to moze byc za wczesnie... I nawet jutro moze wyjsc negatyw, bo stezenie hormonu bedzie za niskie, zeby go test "wylapal". Pewnie dlatego niektorym laska testy wychodza blade nawet w kilka dni po terminie @
no zobaczymy jak bede miala szanse to zatestuje w czwartek tera dopiero mimo ze korci mnie zeby jutro zatestowac hehehe
nie przesadzam bo gdybyscie ja widzialy... jak nie mogla w tym wielkimpecherzyki dzidzi znalezc to minu walila jak z kosmosu i mowila o chyba nic z tego a pozniej po badaniu ze trzeba ciagle kontrolowac bo nie wie czy cos z tego bedzie i to jej powodzenia i zycze szczescia to takie bylo ze o bedzie zle ale moze jednak jakims cudem wam sie uda... poprostu horror... wiec niech mi nikt nie pierniczy ze przesadzam bo ja juz tej ciazy mam serdecznie dosc!! :(
oj kochana ale ci hormonki buzuja ulala a tak na serio to zmie ta babe po co masz sie denerwowac moze wroc do poprzedniego gina bo jak juz predzej pisalam ta ginka mi sie niepodoba po twoich opisac
wrzucę wam zdjęcie moich futrzaków :-)

może u niektórych wywoła to uśmiech
fajoskie ja mam tylko psa na podworku przy budzie to jakby owczarek ale ma oklapniete uszy wiec to napewno nie orginal owczarek a tak poza tym to mam rybki w 112 l akwarium i mala ma zolwika :-D
To ja tez pochwale sie naszym futrzakiem
xfca39.jpg

Kotow bardzo zazdroszcze! Uwielbiam, ale niestety mam alergie i nie moge w domu trzymac...:-(
piekny
:szok:
Dziewczyny teściowa zaprosiła mnie na wypad do fryzjera :-D i do kosmetyczki - ona stawia

Czuje w tym spisek jakiś - ciekaweee :laugh2::elvis: może chce mnie napuścić na wspaniałą szwagierkę
upsss...no smierdzi na kilometr podstepem hihihi zartuje skorzystaj a co tam moze wkoncu zobaczyla ze tylko na tamtych kase wydaje a oni wcale nie sa wdziecvzni za to ty pokaz ze z ciebie dobra synowa ;-)
źle się dziś czuję:zawstydzona/y:
chciałam kupić test wracając z pracy, ale jak zobaczyłam 20 euro, to zrezygnowałam. Koleżnaka mi kupi wracając z pracy i może nawet wieczorem dziś zrobię.
Napiszę, jak zatestuję:tak:
erba - Co do mleka sojowego, to na pewno możne kupić w płynie i to nawet kilka rodzaji. Co do smaku - nie mam pojęcia.
kochana zatestuj rano z porannego moczu test bedzie wiarygodniejszy
MUSZE SIE WAM POCHWALIC CORCIA DOSTAŁA SIE DO KLASY Z ZAAWANSOWANYM ANGLIKIEM :) !!!!! :-):-):-) ale sie ciesze
gratuluje

a ja kobietki juz zaczynam swirowac chyba :-D kurcze rano mialam lekkie bole podbrzusza a potem nic i od przedpoludnia cos mnie kluje w lewej strony macicy i to dosc mocno jakby mi ktos tam cos wbijal albo wyrywal co jakis czas i kurcze az ciezo niepomyslec ze to fasolka sie wbija i zagniezdza :-D kurde ale mam schizy hahah sama sobie wkrecam niepotrzebnie ale dziwne to dla mnie i pare razy jakby mi ktos macice w dol ciagnal :-( zobaczymy co bedzie sie dzialo do konca tygodnia :-)

czesc dziewczyny u mnie deszczowo strasznie ,dopiero co was nadrobilam aleeee piszecie,ostatnio mam jakiegos dola nie wiem dlaczego.....2 dzien dni plodnych mam ,kuje mnie cos po bokach .....jajnik boli kuje raz ten raz 2 nie wiem o co chodzi nie czuje sie dobrze.

czesc dziewczyny pozdrawiam was serdecznie ,dopiero co was skonczylam nadrabiac,allleeee piszecie,ja juz 2 dzien dni plodnych ,ale prawde mowiac cos mnie kuje po bokach jajniki raz 1 raz drogi mnie pobolewaja,nie wiem co to znaczy???mam nadzieje ze bedzie dobrze...cos nie tak z compem nie chce mi ladowac odpowiedzi tyle razu probuje......

no zobaczymy jak bede miala szanse to zatestuje w czwartek tera dopiero mimo ze korci mnie zeby jutro zatestowac hehehe

oj kochana ale ci hormonki buzuja ulala a tak na serio to zmie ta babe po co masz sie denerwowac moze wroc do poprzedniego gina bo jak juz predzej pisalam ta ginka mi sie niepodoba po twoich opisac

fajoskie ja mam tylko psa na podworku przy budzie to jakby owczarek ale ma oklapniete uszy wiec to napewno nie orginal owczarek a tak poza tym to mam rybki w 112 l akwarium i mala ma zolwika :-D

piekny

upsss...no smierdzi na kilometr podstepem hihihi zartuje skorzystaj a co tam moze wkoncu zobaczyla ze tylko na tamtych kase wydaje a oni wcale nie sa wdziecvzni za to ty pokaz ze z ciebie dobra synowa ;-)

kochana zatestuj rano z porannego moczu test bedzie wiarygodniejszy

gratuluje

a ja kobietki juz zaczynam swirowac chyba :-D kurcze rano mialam lekkie bole podbrzusza a potem nic i od przedpoludnia cos mnie kluje w lewej strony macicy i to dosc mocno jakby mi ktos tam cos wbijal albo wyrywal co jakis czas i kurcze az ciezo niepomyslec ze to fasolka sie wbija i zagniezdza :-D kurde ale mam schizy hahah sama sobie wkrecam niepotrzebnie ale dziwne to dla mnie i pare razy jakby mi ktos macice w dol ciagnal :-( zobaczymy co bedzie sie dzialo do konca tygodnia
hej :)
a testowałaś czy sie wstrzymujesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry