reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Maciuś!!! No to się powkręcajmy razem, bo jeżeli prawda jest, że zachodzę i mam wczesne poronienia to owszem stwierdzam, że niektózy jak ja tyjA od razu. Dół brzucha zaczyna mi odstawać w 20dc i wygląda jakby był spuchnięty, jak to opisac normalnie mam płaski a w tym czasie robi się jak piłeczka zaraz nad linia bielizny i owszem szybko przybieram na całym ciele choć duzo więcej nie jem to muszę rozpinac guzik w jeansach bo mnie uwierają. W poprzednim cyklu nic się u mnie nie działo i ciało wyglądało normalnie!!!

Tak czy inaczej Macius chyba przyszła pora na Ciebie i mocno Ci życzę dwóch kreseczek. Kiedy testujesz???

hejd ziewuszki

macku ja w ciazy na poczatku zawsze chudne 1-2 kg bo jakos tak mnie muli i nie mam ochoty jesc :)

bunia no to mecz chlopa i napewno zachodzisz w tym cyklu :) &&& trzymam mocno!!!

robin rowniez trzymam kciuki :) &&&&&

w ogole to powiem wam ze czuje sie zrezygnowana ze tym razem dzidzia mis ie nie urodzi :( pewnie juz acie dosc mojego smecenia ale tak mi wczoraj ginka dala popalicm a juz nie mowie o koncowych slowach : zycze duzo szczescia i powodzenia... :/
chcielismy z mezem kupic lozeczko po slubie zaraz moze jutro ale stwierdzilam ze po co ma stac w razie czego a tak bardzo chcialam je zeby lezalo ladnie i czekalo ... :( jakas strasznie zrezygnowana jestem nie mam nadzieji ze bedzie dobrze znowmnie dopadlo zle przeczucie przez ta glupia babe , nie chcialabym przezywac znow lyzeczkowania :(
wiem na pewno ze jesli teraz sie nie uda cyba juz nie chce dzidziusia przynajmniej w najblizszym czasie bo mam juz dosc ... bede jezdzila z mezem po swiecie na wycieczki i na zabawy i bede miala w nosie to ze los nie chce mi dac malego szczescia...
dobra juz nie marudze. buziaczki i milego dzionka kochane!!

Hej Kochana nie trac nadzieji, pij nasze ziółka przeciwporonne!!! Tulam i mam nadz że będzie dobrze!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
boli mnie te moje lewe jajo. może to dziwne, ale się cieszę :-P to znaczy że coś się tam dzieje. koło 11 zrobię test owu :-D

a dziś na 12 jadę do mamuni- jedziemy do niej na działkę otworzyć sezon. trzeba odkręcić wodę, powyciągać duże sprzęty które zawsze są na dworze i obczaić ile trawa już urosła. mama to ma na tej działce takie pole, że jak się je kosi to potem można mieć zgona ze zmęczenia. jeszcze takie z górki to już wogóle.nawet u nas jest mały placyk i koszenie to relaksik na pół godzinki. a najczęściej ja jeżdżę mamie kosić, bo ona nie ma czasu- trudno jej wolne załatwić, a brat to taki burak że nawet kosić nie umie (zresztą on nic nie umie- bo wszystko było za niego zawsze robione i tak się nauczył).
My tez mamy spora dzialke... Jakies pol hektara. Wiec nie da rady jej calej skosic w jeden dzien. A juz wkrotce trzeba bedzie...
A co do brata - skad ja to znam...:dry:;-)
Cześć Maciuś!!! No to się powkręcajmy razem, bo jeżeli prawda jest, że zachodzę i mam wczesne poronienia to owszem stwierdzam, że niektózy jak ja tyję od razu. Dół brzucha zaczyna mi odstawać w 20dc i wygląda jakby był spuchnięty, jak to opisac normalnie mam płaski a w tym czasie robi się jak piłeczka zaraz nad linia bielizny i owszem szybko przybieram na całym ciele choć duzo więcej nie jem to muszę rozpinac guzik w jeansach bo mnie uwierają. W poprzednim cyklu nic się u mnie nie działo i ciało wyglądało normalnie!!!

Tak czy inaczej Macius chyba przyszła pora na Ciebie i mocno Ci życzę dwóch kreseczek. Kiedy testujesz???
No chociaz jedna, ktora mnie rozumie:-D;-) Ale ja to raczej w biodrach robie sie wieksza, bo brzuch mam zawsze (to mamie...) A testuje dopiero za tydzien... A Ty?

Nisko, ale przed sama @ idzie do gory i sie otwiera... Ja czesto przed @ tez nie moge jej dosiegnac...
hmm..ok to sie nia niebede sugerowac hihih
Zabka - przeciez Ty masz dzisiaj dopiero 11dpo... Wiec czego sie spodziewalas - ze test z allegro juz Fasolke pokaze? Musisz jeszcze poczekac i sie tym dzisiajeszym wynikiem nie przejmowac...
tak ale ostatnia moja faza ltealna miala 10 dni a poprzednia 12 wiec teraz licze ze bedzie miala tez 12 wiec jutro powinien byc termin @ a jesi ta tym razem bedzie miala 14 dni to w piatek

missis masz dopiero początek ciąży- zmień doktorkę. po co masz jeźdźić na badania do kogoś, kto cię tylko stresuje. może trochę przesadzasz, skoro życzyła ci powodzenia- mi wczoraj też ginka życzyła szczęścia i powodzenia i nie uważam, żeby to znaczyło że nie mam szans na zajście. ale nawet jeśli przesadzasz, to nie warto się męczyć. idź do lekarza, który potraktuje cię jak jajo i będzie chuchał i dmuchał i nie będzie mówił dwuznacznych zdań, a ty nie będziesz odczuwać niepokoju po wizytach.:tak::tak::tak::tak::tak:

hmm..ok to sie nia niebede sugerowac hihih

tak ale ostatnia moja faza ltealna miala 10 dni a poprzednia 12 wiec teraz licze ze bedzie miala tez 12 wiec jutro powinien byc termin @ a jesi ta tym razem bedzie miala 14 dni to w piatek
Dlatego ja jej tez juz raczej nie badam;-)

Nawet jesli faza po owu trwa tylko 12 dni to moze byc za wczesnie... I nawet jutro moze wyjsc negatyw, bo stezenie hormonu bedzie za niskie, zeby go test "wylapal". Pewnie dlatego niektorym laska testy wychodza blade nawet w kilka dni po terminie @

My tez mamy spora dzialke... Jakies pol hektara. Wiec nie da rady jej calej skosic w jeden dzien. A juz wkrotce trzeba bedzie...
A co do brata - skad ja to znam...:dry:;-)
No chociaz jedna, ktora mnie rozumie:-D;-) Ale ja to raczej w biodrach robie sie wieksza, bo brzuch mam zawsze (to mamie...) A testuje dopiero za tydzien... A Ty?

Ja nie mam bioder (83cm) i juz się nie mogę doczekac aż mi po dzidzi się zrobią!!! No Tobie idzie w biodra, a mnie w brzuszek!!! Fasolki sa jak nic! Pytanie tylko czy sie u mnie zachowa, ale od tego mam ziółka i wierzę że pomogą!!! A testować nie będę puki się @ nie spóźni porządnie. Termin jest od piątku. Naszczęście udaje mi się nie mysleć więc sobie spokojnie czekam....

nie przesadzam bo gdybyscie ja widzialy... jak nie mogla w tym wielkimpecherzyki dzidzi znalezc to minu walila jak z kosmosu i mowila o chyba nic z tego a pozniej po badaniu ze trzeba ciagle kontrolowac bo nie wie czy cos z tego bedzie i to jej powodzenia i zycze szczescia to takie bylo ze o bedzie zle ale moze jednak jakims cudem wam sie uda... poprostu horror... wiec niech mi nikt nie pierniczy ze przesadzam bo ja juz tej ciazy mam serdecznie dosc!! :(

nie przesadzam bo gdybyscie ja widzialy... jak nie mogla w tym wielkimpecherzyki dzidzi znalezc to minu walila jak z kosmosu i mowila o chyba nic z tego a pozniej po badaniu ze trzeba ciagle kontrolowac bo nie wie czy cos z tego bedzie i to jej powodzenia i zycze szczescia to takie bylo ze o bedzie zle ale moze jednak jakims cudem wam sie uda... poprostu horror... wiec niech mi nikt nie pierniczy ze przesadzam bo ja juz tej ciazy mam serdecznie dosc!! :(

nie napisałam że przesadzasz. tylko, że może przesadzasz i nawet jeśli a to jest różnica :-) nie denerwuj się. zmień doktorkę albo tą opierd***. co się będziesz stresować.

Nie przejmuj się ja jak poszłam do jednej ginki to wogóle u mnie jajnika nie widziała, i dopiero waliła miny a na koniec powiedziała, ze się przed wizyta obrzarłam
choć ja tego dnia jadłam tylko śniadanie bo się właśnie objadać nie chciałam. idź do innego lekarza!!!

reklama
wrzucę wam zdjęcie moich futrzaków :-)

może u niektórych wywoła to uśmiech

Załączniki

• 012.jpg
    012.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 62
  • zdjęcia do rozłożenia 026.jpg
    zdjęcia do rozłożenia 026.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 64

Nowe wątki

reklama