Cześć Maciuś!!! No to się powkręcajmy razem, bo jeżeli prawda jest, że zachodzę i mam wczesne poronienia to owszem stwierdzam, że niektózy jak ja tyjA od razu. Dół brzucha zaczyna mi odstawać w 20dc i wygląda jakby był spuchnięty, jak to opisac normalnie mam płaski a w tym czasie robi się jak piłeczka zaraz nad linia bielizny i owszem szybko przybieram na całym ciele choć duzo więcej nie jem to muszę rozpinac guzik w jeansach bo mnie uwierają. W poprzednim cyklu nic się u mnie nie działo i ciało wyglądało normalnie!!!
Tak czy inaczej Macius chyba przyszła pora na Ciebie i mocno Ci życzę dwóch kreseczek. Kiedy testujesz???
Hej Kochana nie trac nadzieji, pij nasze ziółka przeciwporonne!!! Tulam i mam nadz że będzie dobrze!!!
Tak czy inaczej Macius chyba przyszła pora na Ciebie i mocno Ci życzę dwóch kreseczek. Kiedy testujesz???
hejd ziewuszki
macku ja w ciazy na poczatku zawsze chudne 1-2 kg bo jakos tak mnie muli i nie mam ochoty jesc
bunia no to mecz chlopa i napewno zachodzisz w tym cyklu&&& trzymam mocno!!!
robin rowniez trzymam kciuki&&&&&
w ogole to powiem wam ze czuje sie zrezygnowana ze tym razem dzidzia mis ie nie urodzipewnie juz acie dosc mojego smecenia ale tak mi wczoraj ginka dala popalicm a juz nie mowie o koncowych slowach : zycze duzo szczescia i powodzenia... :/
chcielismy z mezem kupic lozeczko po slubie zaraz moze jutro ale stwierdzilam ze po co ma stac w razie czego a tak bardzo chcialam je zeby lezalo ladnie i czekalo ...jakas strasznie zrezygnowana jestem nie mam nadzieji ze bedzie dobrze znowmnie dopadlo zle przeczucie przez ta glupia babe , nie chcialabym przezywac znow lyzeczkowania
wiem na pewno ze jesli teraz sie nie uda cyba juz nie chce dzidziusia przynajmniej w najblizszym czasie bo mam juz dosc ... bede jezdzila z mezem po swiecie na wycieczki i na zabawy i bede miala w nosie to ze los nie chce mi dac malego szczescia...
dobra juz nie marudze. buziaczki i milego dzionka kochane!!
Hej Kochana nie trac nadzieji, pij nasze ziółka przeciwporonne!!! Tulam i mam nadz że będzie dobrze!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:

;-)