• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Maciuś!!! No to się powkręcajmy razem, bo jeżeli prawda jest, że zachodzę i mam wczesne poronienia to owszem stwierdzam, że niektózy jak ja tyjA od razu. Dół brzucha zaczyna mi odstawać w 20dc i wygląda jakby był spuchnięty, jak to opisac normalnie mam płaski a w tym czasie robi się jak piłeczka zaraz nad linia bielizny i owszem szybko przybieram na całym ciele choć duzo więcej nie jem to muszę rozpinac guzik w jeansach bo mnie uwierają. W poprzednim cyklu nic się u mnie nie działo i ciało wyglądało normalnie!!!

Tak czy inaczej Macius chyba przyszła pora na Ciebie i mocno Ci życzę dwóch kreseczek. Kiedy testujesz???

hejd ziewuszki

macku ja w ciazy na poczatku zawsze chudne 1-2 kg bo jakos tak mnie muli i nie mam ochoty jesc :)

bunia no to mecz chlopa i napewno zachodzisz w tym cyklu :) &&& trzymam mocno!!!

robin rowniez trzymam kciuki :) &&&&&

w ogole to powiem wam ze czuje sie zrezygnowana ze tym razem dzidzia mis ie nie urodzi :( pewnie juz acie dosc mojego smecenia ale tak mi wczoraj ginka dala popalicm a juz nie mowie o koncowych slowach : zycze duzo szczescia i powodzenia... :/
chcielismy z mezem kupic lozeczko po slubie zaraz moze jutro ale stwierdzilam ze po co ma stac w razie czego a tak bardzo chcialam je zeby lezalo ladnie i czekalo ... :( jakas strasznie zrezygnowana jestem nie mam nadzieji ze bedzie dobrze znowmnie dopadlo zle przeczucie przez ta glupia babe , nie chcialabym przezywac znow lyzeczkowania :(
wiem na pewno ze jesli teraz sie nie uda cyba juz nie chce dzidziusia przynajmniej w najblizszym czasie bo mam juz dosc ... bede jezdzila z mezem po swiecie na wycieczki i na zabawy i bede miala w nosie to ze los nie chce mi dac malego szczescia...
dobra juz nie marudze. buziaczki i milego dzionka kochane!!

Hej Kochana nie trac nadzieji, pij nasze ziółka przeciwporonne!!! Tulam i mam nadz że będzie dobrze!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
boli mnie te moje lewe jajo. może to dziwne, ale się cieszę :-P to znaczy że coś się tam dzieje. koło 11 zrobię test owu :-D

a dziś na 12 jadę do mamuni- jedziemy do niej na działkę otworzyć sezon. trzeba odkręcić wodę, powyciągać duże sprzęty które zawsze są na dworze i obczaić ile trawa już urosła. mama to ma na tej działce takie pole, że jak się je kosi to potem można mieć zgona ze zmęczenia. jeszcze takie z górki to już wogóle.nawet u nas jest mały placyk i koszenie to relaksik na pół godzinki. a najczęściej ja jeżdżę mamie kosić, bo ona nie ma czasu- trudno jej wolne załatwić, a brat to taki burak że nawet kosić nie umie (zresztą on nic nie umie- bo wszystko było za niego zawsze robione i tak się nauczył).
My tez mamy spora dzialke... Jakies pol hektara. Wiec nie da rady jej calej skosic w jeden dzien. A juz wkrotce trzeba bedzie...
A co do brata - skad ja to znam...:dry:;-)
Cześć Maciuś!!! No to się powkręcajmy razem, bo jeżeli prawda jest, że zachodzę i mam wczesne poronienia to owszem stwierdzam, że niektózy jak ja tyję od razu. Dół brzucha zaczyna mi odstawać w 20dc i wygląda jakby był spuchnięty, jak to opisac normalnie mam płaski a w tym czasie robi się jak piłeczka zaraz nad linia bielizny i owszem szybko przybieram na całym ciele choć duzo więcej nie jem to muszę rozpinac guzik w jeansach bo mnie uwierają. W poprzednim cyklu nic się u mnie nie działo i ciało wyglądało normalnie!!!

Tak czy inaczej Macius chyba przyszła pora na Ciebie i mocno Ci życzę dwóch kreseczek. Kiedy testujesz???
No chociaz jedna, ktora mnie rozumie:-D;-) Ale ja to raczej w biodrach robie sie wieksza, bo brzuch mam zawsze (to mamie...) A testuje dopiero za tydzien... A Ty?

Nisko, ale przed sama @ idzie do gory i sie otwiera... Ja czesto przed @ tez nie moge jej dosiegnac...
hmm..ok to sie nia niebede sugerowac hihih
Zabka - przeciez Ty masz dzisiaj dopiero 11dpo... Wiec czego sie spodziewalas - ze test z allegro juz Fasolke pokaze? Musisz jeszcze poczekac i sie tym dzisiajeszym wynikiem nie przejmowac...
tak ale ostatnia moja faza ltealna miala 10 dni a poprzednia 12 wiec teraz licze ze bedzie miala tez 12 wiec jutro powinien byc termin @ a jesi ta tym razem bedzie miala 14 dni to w piatek

missis masz dopiero początek ciąży- zmień doktorkę. po co masz jeźdźić na badania do kogoś, kto cię tylko stresuje. może trochę przesadzasz, skoro życzyła ci powodzenia- mi wczoraj też ginka życzyła szczęścia i powodzenia i nie uważam, żeby to znaczyło że nie mam szans na zajście. ale nawet jeśli przesadzasz, to nie warto się męczyć. idź do lekarza, który potraktuje cię jak jajo i będzie chuchał i dmuchał i nie będzie mówił dwuznacznych zdań, a ty nie będziesz odczuwać niepokoju po wizytach.:tak::tak::tak::tak::tak:

hmm..ok to sie nia niebede sugerowac hihih

tak ale ostatnia moja faza ltealna miala 10 dni a poprzednia 12 wiec teraz licze ze bedzie miala tez 12 wiec jutro powinien byc termin @ a jesi ta tym razem bedzie miala 14 dni to w piatek
Dlatego ja jej tez juz raczej nie badam;-)

Nawet jesli faza po owu trwa tylko 12 dni to moze byc za wczesnie... I nawet jutro moze wyjsc negatyw, bo stezenie hormonu bedzie za niskie, zeby go test "wylapal". Pewnie dlatego niektorym laska testy wychodza blade nawet w kilka dni po terminie @

My tez mamy spora dzialke... Jakies pol hektara. Wiec nie da rady jej calej skosic w jeden dzien. A juz wkrotce trzeba bedzie...
A co do brata - skad ja to znam...:dry:;-)
No chociaz jedna, ktora mnie rozumie:-D;-) Ale ja to raczej w biodrach robie sie wieksza, bo brzuch mam zawsze (to mamie...) A testuje dopiero za tydzien... A Ty?

Ja nie mam bioder (83cm) i juz się nie mogę doczekac aż mi po dzidzi się zrobią!!! No Tobie idzie w biodra, a mnie w brzuszek!!! Fasolki sa jak nic! Pytanie tylko czy sie u mnie zachowa, ale od tego mam ziółka i wierzę że pomogą!!! A testować nie będę puki się @ nie spóźni porządnie. Termin jest od piątku. Naszczęście udaje mi się nie mysleć więc sobie spokojnie czekam....

nie przesadzam bo gdybyscie ja widzialy... jak nie mogla w tym wielkimpecherzyki dzidzi znalezc to minu walila jak z kosmosu i mowila o chyba nic z tego a pozniej po badaniu ze trzeba ciagle kontrolowac bo nie wie czy cos z tego bedzie i to jej powodzenia i zycze szczescia to takie bylo ze o bedzie zle ale moze jednak jakims cudem wam sie uda... poprostu horror... wiec niech mi nikt nie pierniczy ze przesadzam bo ja juz tej ciazy mam serdecznie dosc!! :(

nie przesadzam bo gdybyscie ja widzialy... jak nie mogla w tym wielkimpecherzyki dzidzi znalezc to minu walila jak z kosmosu i mowila o chyba nic z tego a pozniej po badaniu ze trzeba ciagle kontrolowac bo nie wie czy cos z tego bedzie i to jej powodzenia i zycze szczescia to takie bylo ze o bedzie zle ale moze jednak jakims cudem wam sie uda... poprostu horror... wiec niech mi nikt nie pierniczy ze przesadzam bo ja juz tej ciazy mam serdecznie dosc!! :(

nie napisałam że przesadzasz. tylko, że może przesadzasz i nawet jeśli a to jest różnica :-) nie denerwuj się. zmień doktorkę albo tą opierd***. co się będziesz stresować.

Nie przejmuj się ja jak poszłam do jednej ginki to wogóle u mnie jajnika nie widziała, i dopiero waliła miny a na koniec powiedziała, ze się przed wizyta obrzarłam
choć ja tego dnia jadłam tylko śniadanie bo się właśnie objadać nie chciałam. idź do innego lekarza!!!

reklama
wrzucę wam zdjęcie moich futrzaków :-)

może u niektórych wywoła to uśmiech

Załączniki

• 012.jpg
    012.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 66
  • zdjęcia do rozłożenia 026.jpg
    zdjęcia do rozłożenia 026.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 67

Nowe wątki

reklama