reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej babeczki:)

dzisiaj chyba w całym naszym pięknym kraju będzie padać.a ja mam dziś kolejny egzamin na prawko ale szczerze wisi mi to bo i tak znów nie zdam:D robię to tylko dlatego że M i mama prosili żebym jeszcze raz spróbowała.umiem jeździć samochodem i to nieźle ale niestety stresu egzaminacyjnego się nie pozbędę.nie da się.ehhh...
Maćku kochana trzymam kciuki nawet nie wiesz jak mocno żeby te spodnie to był znak!!!:D powiem Ci tak, ja właśnie dlatego bylam pewna,ze w ciązy nie jestem bo brzuch spuchł mi niemiłosiernie jak na @ tylko dużo wcześniej.i parę dni po terminie @ jak juz wiedziałam że jestem to spadł.ale ja byłam pewna,że jest taki na @;)
Tosiu skarbie zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka:)
Robin bardzo się cieszę,że jesteś tak pozytywnie nastawiona, Twój optymizm przyciągnie fasoleczkę:)
Bunia atakuj dzisiaj koniecznie Mężulka:)
Missiiss skoro tak Cię stresuje ta pani dr to naprawdę zmień ją.

wrzucę wam zdjęcie moich futrzaków :-)

może u niektórych wywoła to uśmiech

fajowe te Twoje futrzaki:) rzeczywiście wywołują uśmiech na twarzy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nie przesadzam bo gdybyscie ja widzialy... jak nie mogla w tym wielkimpecherzyki dzidzi znalezc to minu walila jak z kosmosu i mowila o chyba nic z tego a pozniej po badaniu ze trzeba ciagle kontrolowac bo nie wie czy cos z tego bedzie i to jej powodzenia i zycze szczescia to takie bylo ze o bedzie zle ale moze jednak jakims cudem wam sie uda... poprostu horror... wiec niech mi nikt nie pierniczy ze przesadzam bo ja juz tej ciazy mam serdecznie dosc!! :(
NIe denerwuj sie skarbie. Przeciez wiesz, ze jestesmy po Twojej stronie i staramy sie tylko Cie jakos uspokoic...:-( Mamy wielka nadzieje, ze ginka przesadzila w swoim zachowaniu i to blizniaki ja zmylily:tak:;-) Trzymaj sie!

wrzucę wam zdjęcie moich futrzaków :-)

może u niektórych wywoła to uśmiech
To owczarek na pierwszym zdjeciu?

to ja się za chwilę zbieram, żeby o tej 12 być u mamy pod szpitalem i ją prosto z pracy zabrać na tą działkę. jak już wypełnimy nasze zamiary to pewnie pojedziemy coś dobrego zjeść :-D

Lena- trzymam kciuki za egzamin. jak ci na tym nie zależy to się nie przejmuj, a wtedy nie będziesz się stresować i na pewno zdasz. innych rad nie mam, bo ja za 1. razem zdałam. nie podchodź do tego zbyt emocjonalnie- skoro wiesz że umiesz, to znaczy że umiesz i dobrze pojedziesz. i życzę ładnej pogody- u mnie jest cudne słonko :-D

To owczarek na pierwszym zdjeciu?

owczarek- nasz największy futrzak :-D a kociaki to parka- czarna to kocica, a ciapaty to nasz przytulaśny kocurek, który zawsze śpi z nami, a z rana wciska się pod kołdrę ;-)

to narazie. może wpadnę pod wieczór:laugh2::laugh2::laugh2:

To ja tez pochwale sie naszym futrzakiem
xfca39.jpg

Kotow bardzo zazdroszcze! Uwielbiam, ale niestety mam alergie i nie moge w domu trzymac...:-(

BUTY PLATFORMY SATYNOWE Z KOKARDĄ BLUE r. 36 (998771822) - Aukcje internetowe Allegro
Niebieskie sandaly buty retro platforma 35 #10565 (1011288818) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny chcę sobie kupic buty na spotkanie klasowe oto mój wybór tylko nie wiem czy wziąść sandały czy czułenka, bo to za tydz i może byc na sandały za zimno Co myślicie???

Hej babeczki:)

dzisiaj chyba w całym naszym pięknym kraju będzie padać.a ja mam dziś kolejny egzamin na prawko ale szczerze wisi mi to bo i tak znów nie zdam:D robię to tylko dlatego że M i mama prosili żebym jeszcze raz spróbowała.umiem jeździć samochodem i to nieźle ale niestety stresu egzaminacyjnego się nie pozbędę.nie da się.ehhh...
Maćku kochana trzymam kciuki nawet nie wiesz jak mocno żeby te spodnie to był znak!!!:D powiem Ci tak, ja właśnie dlatego bylam pewna,ze w ciązy nie jestem bo brzuch spuchł mi niemiłosiernie jak na @ tylko dużo wcześniej.i parę dni po terminie @ jak juz wiedziałam że jestem to spadł.ale ja byłam pewna,że jest taki na @;)
Tosiu skarbie zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka:)
Robin bardzo się cieszę,że jesteś tak pozytywnie nastawiona, Twój optymizm przyciągnie fasoleczkę:)
Bunia atakuj dzisiaj koniecznie Mężulka:)
Missiiss skoro tak Cię stresuje ta pani dr to naprawdę zmień ją.

Lenka mam nadz że niedługo pójdę w Twoje ślady i się z wózeczkami spotkamy w Kazimierzu!!!

Witam sie wtorkowo

Kochana widocznie wcześniej nie było Ci to pisane, tylko teraz Twój zegar biologiczny zadecydował: czas na drugą dzidzię:)
spokojnie, teraz już jesteś gotowa i ja trzymam kciuki żeby ten mały człowieczek szybko zagościł w Twoim życiu;)
Lenko dzieki za słowa otuchy , mam nadzieje ze tak bedzie
Witam się porannie z kubkiem kawy :-)

missiiss mój dzidziuś w 7t4d miał 4mm :-) przekazałam wersję light bo w sumie wszystko skończyło się dobrze!
erba gratki dla dzieciaka! Teraz trzymam &&& za odpowiednią klasę.
bunia wow super pęcholek :-)
Tośka wracaj do zdrówka!

Dzisiaj nie posiedzę bo masę mam zajęć.

Pięknego dnia Wam życzę!
myszko dziex
Witam ja na chwilkę z pracy chyba, że znajdę trochę czasu.

Nie, w hotelu nie ma tłumu obcokrajowców- można by tak pomyśleć skoro ja ostatnio taka zajęta jestem, że na BB nie mam czasu. po prostu nasz nowy kierownik wymyśla jakies chore wyliczenia samemu nie chce nic mu się robić, poza dobrym wrażeniem i zwala swoje obowiązki na nas. Pisałam Wam, że mam szansę na zmianę stanowiska, ale się dzis dowiedziałam, że nic z tego! Widac to komuś przeszkadzało - dłuższa historia!!!

Jedyna nadzieja na poprawę humorku to moje obiawy ciąży bądź @ lepiej myśleć, że ciąży, a że pije magiczne ziółka to mam nadz. na sukces!!!

witaj Robin

Wczoraj mierzyłam tempkę wieczorem miałam 37,6 , a dzisiaj rano 37.2??? Ale Macku pisał, że wieczorami może byc wyższa!!! Trzymcie kciuki Dziewczyny plizzzzzz...
mocno trzymam &&&&&&&&
BUTY PLATFORMY SATYNOWE Z KOKARDĄ BLUE r. 36 (998771822) - Aukcje internetowe Allegro
Niebieskie sandaly buty retro platforma 35 #10565 (1011288818) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny chcę sobie kupic buty na spotkanie klasowe oto mój wybór tylko nie wiem czy wziąść sandały czy czułenka, bo to za tydz i może byc na sandały za zimno Co myślicie???

obie pary sa supeerrr ja kocham butyyyy , zaszalej kup 2 a co tam :)

to ja się za chwilę zbieram, żeby o tej 12 być u mamy pod szpitalem i ją prosto z pracy zabrać na tą działkę. jak już wypełnimy nasze zamiary to pewnie pojedziemy coś dobrego zjeść :-D

Lena- trzymam kciuki za egzamin. jak ci na tym nie zależy to się nie przejmuj, a wtedy nie będziesz się stresować i na pewno zdasz. innych rad nie mam, bo ja za 1. razem zdałam. nie podchodź do tego zbyt emocjonalnie- skoro wiesz że umiesz, to znaczy że umiesz i dobrze pojedziesz. i życzę ładnej pogody- u mnie jest cudne słonko :-D
staram się to olać ale jak wsiadam do tego samochodu to staję sie inną osobą bo każdy egzaminator jest na początku bardzo niemiły i to mnie wytrąca z rózwnowagi.i niedziękuję za kciuki;) u mnie pogoda ma się zepsuć właśnie po południu a ja egz mam o 14:50:/

To ja tez pochwale sie naszym futrzakiem
xfca39.jpg

Kotow bardzo zazdroszcze! Uwielbiam, ale niestety mam alergie i nie moge w domu trzymac...:-(
uwielbiam takie psy.jest piękny Maćku:)

Lenka mam nadz że niedługo pójdę w Twoje ślady i się z wózeczkami spotkamy w Kazimierzu!!!

Ja również mam taką nadzieję kochana!:)

Obstawiam czulenka:tak:

staram się to olać ale jak wsiadam do tego samochodu to staję sie inną osobą bo każdy egzaminator jest na początku bardzo niemiły i to mnie wytrąca z rózwnowagi.i niedziękuję za kciuki;) u mnie pogoda ma się zepsuć właśnie po południu a ja egz mam o 14:50:/
Ja przy drugim podejsciu tez trafilam na zgreda, ale powiedzialam sobie, ze mu sie nie dam;-) Staralam sie byc pewna siebie, nie przejmowalam sie jak sie na mnie darl i chyba dlatego zdalam:tak: Trzymam kciuki!!!

Wow piekny lub piekan tez kiedys mialam owczarka teraz mamy yoreczka :)
Piekna;-) My chcielismy miec duzego psa i wybor padl na owczarka...

Uciekam do pracy! Pa!

reklama
Erba kochana możesz liczyć na moje kciuki i słowa otuchy zawsze ale bardzo chciałabym Ci pogratulować fasolki także słonko do roboty;-)

Robin buty mnie oczarowały! jedne i drugie mi się podobają.trudny wybór:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry