Lena__R
Fanka BB :)
Hej babeczki
dzisiaj chyba w całym naszym pięknym kraju będzie padać.a ja mam dziś kolejny egzamin na prawko ale szczerze wisi mi to bo i tak znów nie zdam
robię to tylko dlatego że M i mama prosili żebym jeszcze raz spróbowała.umiem jeździć samochodem i to nieźle ale niestety stresu egzaminacyjnego się nie pozbędę.nie da się.ehhh...
Maćku kochana trzymam kciuki nawet nie wiesz jak mocno żeby te spodnie to był znak!!!
powiem Ci tak, ja właśnie dlatego bylam pewna,ze w ciązy nie jestem bo brzuch spuchł mi niemiłosiernie jak na @ tylko dużo wcześniej.i parę dni po terminie @ jak juz wiedziałam że jestem to spadł.ale ja byłam pewna,że jest taki na @
Tosiu skarbie zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka
Robin bardzo się cieszę,że jesteś tak pozytywnie nastawiona, Twój optymizm przyciągnie fasoleczkę
Bunia atakuj dzisiaj koniecznie Mężulka
Missiiss skoro tak Cię stresuje ta pani dr to naprawdę zmień ją.
fajowe te Twoje futrzaki
rzeczywiście wywołują uśmiech na twarzy
dzisiaj chyba w całym naszym pięknym kraju będzie padać.a ja mam dziś kolejny egzamin na prawko ale szczerze wisi mi to bo i tak znów nie zdam
Maćku kochana trzymam kciuki nawet nie wiesz jak mocno żeby te spodnie to był znak!!!
Tosiu skarbie zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka
Robin bardzo się cieszę,że jesteś tak pozytywnie nastawiona, Twój optymizm przyciągnie fasoleczkę
Bunia atakuj dzisiaj koniecznie Mężulka
Missiiss skoro tak Cię stresuje ta pani dr to naprawdę zmień ją.
wrzucę wam zdjęcie moich futrzaków :-)
może u niektórych wywoła to uśmiech
fajowe te Twoje futrzaki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-) Trzymaj sie!