reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam ja na chwilkę z pracy chyba, że znajdę trochę czasu.

Nie, w hotelu nie ma tłumu obcokrajowców- można by tak pomyśleć skoro ja ostatnio taka zajęta jestem, że na BB nie mam czasu. po prostu nasz nowy kierownik wymyśla jakies chore wyliczenia samemu nie chce nic mu się robić, poza dobrym wrażeniem i zwala swoje obowiązki na nas. Pisałam Wam, że mam szansę na zmianę stanowiska, ale się dzis dowiedziałam, że nic z tego! Widac to komuś przeszkadzało - dłuższa historia!!!

Jedyna nadzieja na poprawę humorku to moje obiawy ciąży bądź @ lepiej myśleć, że ciąży, a że pije magiczne ziółka to mam nadz. na sukces!!!

Wczoraj mierzyłam tempkę wieczorem miałam 37,6 , a dzisiaj rano 37.2??? Ale Macku pisał, że wieczorami może byc wyższa!!! Trzymcie kciuki Dziewczyny plizzzzzz...

Witam kawusiowo z ranka ;)))

ja również przy kawusi witam :-D

wczoraj jednak przytulasów nie było. mój Grześ zasnął snem kamiennym jak poszłam się kąpać- obudzić się go nie dało ;-)

ale dzisiaj go dorwę i mi nie ucieknie. taki pęcherzyk trzeba wykorzystać. do piątku go będę codziennie męczyć, żeby żołnieżyki do jajeczka doszły. pierwszy raz w tym cyklu mam taki fajny płodny śluz. clo jednak na mnie działa!!

a tak wogóle to ja w tym cyklu zachodzę :-D

Cze dziewczeta!!!
Witam ja na chwilkę z pracy chyba, że znajdę trochę czasu.

Jedyna nadzieja na poprawę humorku to moje obiawy ciąży bądź @ lepiej myśleć, że ciąży, a że pije magiczne ziółka to mam nadz. na sukces!!!

Wczoraj mierzyłam tempkę wieczorem miałam 37,6 , a dzisiaj rano 37.2??? Ale Macku pisał, że wieczorami może byc wyższa!!! Trzymcie kciuki Dziewczyny plizzzzzz...
Trzymam mocno kciuki!!!
Tak - tempka wieczorem, czy w ciagu dnia jest zawsze wyzsza niz rano, ale 37,2 to tez bardzo ladny wynik, taki fasolkowy:tak:

A powiedzcie mi dziewczyny jak szybko zaczyna sie tyc w ciazy? Czy tak od razu mozna zauwazyc roznice? Mam jedne obcisle dzinksy i mam wrazenie, ze z dnia na dzien bardziej mnie cisna...:baffled:

reklama
maćku no raczej tak od razu w ciąży się nie tyje :))
ja to zawsze przed @ jestem wieksza o rozmiar albo i dwa. Brzuch napuchniety jest wtedy bo to normalne.
Ale tycie w ciąży to nie tak od razu ;) ja to już nie pamietam jak było z filipem ale na pewno jakoś dopiero pod koniec 1mies zaczełam przybierać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry