reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zażeram się właśnie popcornem. zachciało się małżowi coś przegryźć, a nie chce już na wieczór nic smażyć, żeby nie narzekał na brzuch, to zrobiłam popcorn. całą tą małą paczuszkę wsypałam do gara i wyszły mi 2 duże michy :-D teraz każdy ma swoją- ja przy komputerze, a małż grając na play station :-D

reklama
Zabciu ja mimo młodego wieku również nie byłam zła ani zawiedziona.wszyscy dookoła mi mówili,że zmarnowałam sobie młodość a ja nie mogłam tego pojąc.Zawsze byłam dojrzalsza od równieśników, nie mogłam się ze wszystkimi dogadać, może dlatego też mam Męża 8 lat starszego;) ale zakochaliśmy sie w sobie na zabój i mieliśmy ze zgodą czy bez zgody rodziców brać ślub a tu trafiła się Jula:) i naprawdę nie czuję żebym miała zmarnowane życie bo jestem z facetem którego bardzo kocham z wzajemnością i mamy wielki skarb którym jest nasza córka.a jak patrzę na te moje niektóre nieszczęśliwe koleżanki,które mają po 3 facetów na raz i zastanawiaja się jak to zrobiś żeby jeden o drugim się nie dowiedział to śmieje się w duchu:D ja mam zmarnowane życie? one chyba bardziej:P to zależy jakim kto jest czlowiekiem.każdy musi dojrzeć do pewnych rzeczy, znam kobietę, która w wieku 30 lat usunęla dziecko bo nie była gotowa wredna krowa.że nie była gotowa jej sprawa ale żeby od razu usuwać,ale ja wiem o co chodziło.o figurę.także wiek nie zawsze ma znaczenie.
a to wredne babsko ale bog ja doswiadczy ze jeszcze pozaluje tego zabojstwa!!!!!
gdzie jest lililandia ? i co oferują
no u nas najblizsza jest w grudziadzu to cos takiego jak hopland tez jest w grudziadzu a co dokladnie oferuja to niewiem wiem tylko ze maja na miejscu byc do naszej dyspozycji 2 panie przebrane za ksiezniczke i krasnoludka i maja zabawiac dzieci i wymyslac rozne zabawy
hej kobitki

cala w nerwach jestem poprostu ...
chyba sie nabawie nerwicy porzadnej w tej ciazy
w ogole weszlam do gabinetu tam sobie patrzy patrzy i mowi ze nie mam brunatnego sluzu tylko zolty ?? albo jest daltonista albo nie wiem no ale mniejsza z tym wlasnie powiedziala ze moze tak byc przy zagniezdzeniu

no to chyc na usg i szuka i piekny pechol jest ale dzidzi nie ma i pytam sie i co dupa ?? doslownie a ona usta tak zzacisnela i mowi no nic nie widze i kazala mi dac piesci pod tylek i od razu zobaczyla dzidzia... i serduszko tez znalezlismy ale poprostu juz mi sie wyc chcialo jak cholera i i tak przyszlam do domu i wylam bo mnie nastraszyla ze trzeba obserwowac czzesto bo niby serduszko jest ale w ssumie nie wiemc o jej sie nie zgadzalo chyba ten duzy pecherzyk ?? ehhh z jej miny wywnioskowalam zle rzeczy...
wg miesiaczki to tak jak na suwaczku ale nie mialam owu w 14 dc tylko w 15 dc wyszedl mi test owulacyjny wiec pewnie owu mialam zgodnie z innstrukcja 16 albo i 17 dc wiec sie tygodnie ciazy zgadzaja na 6 tydzien ciazy a na usg pisalo w ogole 6tc i 4 dni :eek:

a jak liczac ze owu w 16-17 dc to jestem 26-27 dni po owu wiec 5tc i 6 dni ciazy

ja juz sie gubie
ale chyba najwazniejsze ze serduszko jest co nie \?? no i tak sprawdzalam ze dzidzius wcale nie jest maly jak na 6 tydzien bo pisze w necie ze w tym tygodniu osiaga od 4-6mm czzy jakos tak a moj ma ciut ponad wiec chyba ok jest ??

a ty mysza w 6 tc ile mm mialas dzidziusia ??

nerwowo sie wykoncze jeszcze sie dzidzia nie urodzila a juz mi daje popalic niezle jak sie chowa tam niedobra jedna psotnisia
w ogole suty mnie zaczely blec niedawno i glowa pewnie od wzrostu hormonow i mnie mdli a tu jeszcze babka mi takich emocji dostarcza eeehhh ale w srode jade do zimmera do wro mam nadziejez ze serducho bedzie ciagle bilo pieknie w brzuszku przed jeszcze 7-8 miesiecy i pozniej dzidzia sie urodzi mi cala i zdrowa

ja w ogole przepraszam ze tak ciagle osobie... postaram sie ponadrabiac co nieco
a sa jakies nowe fasolinki ???

a i babka powiedziala ze mam termin z usg na 24 grudnia jak kiedys z kalkulatora wyliczylam
kurde jakas dziwena ta twoja gin jakos mi sie ona niepodoba niewiem czemu...
co za duży pęcherzyk to może ciąża mnoga:rofl2: czego Ci życzę
popieram tak moze byc za 1 aniolka teraz dostaniesz 2 aniolkow :-D
o a ja mialam pisac gdzie moja agutka :-)

no pocyztalam troche i tak na poczatek -posta to chcialam wam podziekowac za cieple slowa i za te kciuki i za zyczonka ktore sie pojawiLy n nowej starej drodze zycia haha ;-)zabka trzymnam kciuki za testowanko niech @ juz cie nie nawiedza !!! a jeszcze co do gitary to ja sie uczylam w taki sposob ze wynajdowalam sobie jakas piosenke i uczylam sie najpierw akordow z niej i tak kazda inna piosenke nie ze najpierw akordy znam fajna stronke od razu z akordami www.chords.pl :) zobacz warto :):tak:
bunia trzymam kciuki , mi z clo wyszlo od razu a spodziewalam sie dluzszej drogi z tym lekiem :) napewnos ie uda!!!

batonik czytaj wyzej to samo duzo kciukow dla ciebie i macie piekne dowody ze w pierwszym z clo tez wychodzi ;-)

mysza dzieki z eprzekazalas kobitkom :tak:widze ze w wersji light haha :-D:-);-) ale to dobrze dziekuje :tak: ja uderzenia goraca i zimna mialam na poczatkuc iazy i to mnie dobijalo bo jak sie przykrylam po uszy to zaraz goraco mi bylo ... bbrrr

izuś tulam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!!!

antylopka &&& mocno trzymam !!

lena R mi wlasnie goinka dzisiaj z usg powiedzuiala ze na 24 grudnia mam rodzic i jak wsio bedzie ok to podejrzewam ze oi tak urodze troche przed czasem mam nadzieje ze tylko nie za wczesnie. ja tez popalalam faje i tez po 2 kreskach rzucilam w sumie no opalilam dla towarzystwa na balko nie :P mezowi oczywiscie towarzyszylam ale ladnie ma plasterek i gumy rzuje i powie m ci ze mowi z emus ie nie chce :-)z czego sie bardzo cieszse . ale ranozapalil bo go nosilo ale go przylapalam i tylko troche popalil nie calegoo i na dodatek sie schowal u mojego brata w pokoju haha :-D ale mam nadzieje ze mus ie uda rzucic i twojemu tz tez :tak:

lopop a wiesz z emoj maz o tym samym pomyslal?? ze dlatego jest ? ostatnio byly jednojajowe a moze sie teraz tak ulozyli ze poprostu ona w ogole jak jednego znalazla to juz drugiego nawet nie szukala... ale chyba byms ie bala teraz blizniaki po ostatnim wydarzeniu nop ale co bog ta to bedzie ;)
dzieki za kciuki i za stronke juz zapisalam jak narazie musze wykuc akordow ale moim marzeniem jest nauczyc sie grac nieplacz ewka i kochaj mnie :-)
popieram :-) i gratuluję :-D

zapomniałam dodać, że mój cudny pęcherzyk jest w lewym jajniku. a tak właśnie czułam jak mi jajniki pracowały i ten lewy właśnie czułam. widzę różnicę w tym cyklu. strasznie mi się chce dopaść męża. normalnie nie pamiętam kiedy taką chcicę miałam ;-) ale go dzisiaj wymęczę. i przez kolejne 5 dni to go chyba zajadę. jemu to pewnie w niczym nie będzie przeszkadzać :-P
no kochana jak jest mega chcica to owu bedzie napewno ja mialam mega chcice w 1 cyklu po odstawieniu tabsow to caly tydzien meza meczylam i juz prosil o dzien wolnego i ze juz chce do pracy hahah bo to swieta byly no ale mi sie nieudalo moze teraz sie uda

bunia to sobie podjadacie co ;)

a ja chyba zaraz frytki usmażę a co tam do piwka pasuje! :-p

ja właśnie ze względu na porę nie pozwoliłam frytek małżowi robić- bo on to właśnie by frytki smażył, albo chleb albo cokolwiek- na oleju. a mnie wkurza smród oleju, jak coś jest na głębokim smażone. a pozatym małż potem zrzędzi, że go brzuch boli- napcha się na noc ciężkostrawnym i jęczy. dlatego wolałam się wysilić i popcorna zrobić ;-)
ale mi dobry wyszedł. zawsze przypaliłam, a teraz pycha!!!! oglądałam jakiś czas temu jak Nigella robi popcorn i sobie zapamiętałam :-D taka ja zdolna.

zażeram się właśnie popcornem. zachciało się małżowi coś przegryźć, a nie chce już na wieczór nic smażyć, żeby nie narzekał na brzuch, to zrobiłam popcorn. całą tą małą paczuszkę wsypałam do gara i wyszły mi 2 duże michy :-D teraz każdy ma swoją- ja przy komputerze, a małż grając na play station :-D
uwielbiam popkorn moglabym zjesc go multum a najlepiej jakby mnie zamnkneli w maszynie w kinie co robi popkorn :-D
bunia to sobie podjadacie co ;)

a ja chyba zaraz frytki usmażę a co tam do piwka pasuje! :-p
ale wy mi aptyt robicie kurde popkorn frytki same moje ulubione rzeczy a ja dopiero co kolacje niedawno jadlam a wy mi tu smaki robicie hihii

reklama
;-)witam się wieczorowo po pracy :-)

ale dzisiaj mam nerwa:wściekła/y: nie wiem czym to jest spowodowane czy to może hormony, ale cały dzień warczę na wszystkich nawet w pracy mieli mnie dosyć :-D oby to były hormony bo jak nie one to chyba dostaję już na główkę :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry