o a ja mialam pisac gdzie moja
agutka :-)
no pocyztalam troche i tak na poczatek -posta to chcialam wam podziekowac za cieple slowa i za te kciuki i za zyczonka ktore sie pojawiLy n nowej starej drodze zycia haha ;-)
zabka trzymnam kciuki za testowanko niech @ juz cie nie nawiedza !!! a jeszcze co do gitary to ja sie uczylam w taki sposob ze wynajdowalam sobie jakas piosenke i uczylam sie najpierw akordow z niej i tak kazda inna piosenke nie ze najpierw akordy znam fajna stronke od razu z akordami
www.chords.pl 
zobacz warto

bunia trzymam kciuki , mi z clo wyszlo od razu a spodziewalam sie dluzszej drogi z tym lekiem

napewnos ie uda!!!
batonik czytaj wyzej to samo duzo kciukow dla ciebie i macie piekne dowody ze w pierwszym z clo tez wychodzi ;-)
mysza dzieki z eprzekazalas kobitkom

widze ze w wersji light haha

:-);-) ale to dobrze dziekuje

ja uderzenia goraca i zimna mialam na poczatkuc iazy i to mnie dobijalo bo jak sie przykrylam po uszy to zaraz goraco mi bylo ... bbrrr
izuś tulam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!!!
antylopka &&& mocno trzymam !!
lena R mi wlasnie goinka dzisiaj z usg powiedzuiala ze na 24 grudnia mam rodzic i jak wsio bedzie ok to podejrzewam ze oi tak urodze troche przed czasem mam nadzieje ze tylko nie za wczesnie. ja tez popalalam faje i tez po 2 kreskach rzucilam w sumie no opalilam dla towarzystwa na balko nie

mezowi oczywiscie towarzyszylam ale ladnie ma plasterek i gumy rzuje i powie m ci ze mowi z emus ie nie chce :-)z czego sie bardzo cieszse . ale ranozapalil bo go nosilo ale go przylapalam i tylko troche popalil nie calegoo i na dodatek sie schowal u mojego brata w pokoju haha

ale mam nadzieje ze mus ie uda rzucic i twojemu tz tez
lopop a wiesz z emoj maz o tym samym pomyslal?? ze dlatego jest ? ostatnio byly jednojajowe a moze sie teraz tak ulozyli ze poprostu ona w ogole jak jednego znalazla to juz drugiego nawet nie szukala... ale chyba byms ie bala teraz blizniaki po ostatnim wydarzeniu nop ale co bog ta to bedzie