reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
o a ja mialam pisac gdzie moja agutka :-)

no pocyztalam troche i tak na poczatek -posta to chcialam wam podziekowac za cieple slowa i za te kciuki i za zyczonka ktore sie pojawiLy n nowej starej drodze zycia haha ;-)zabka trzymnam kciuki za testowanko niech @ juz cie nie nawiedza !!! a jeszcze co do gitary to ja sie uczylam w taki sposob ze wynajdowalam sobie jakas piosenke i uczylam sie najpierw akordow z niej i tak kazda inna piosenke nie ze najpierw akordy znam fajna stronke od razu z akordami www.chords.pl :) zobacz warto :):tak:
bunia trzymam kciuki , mi z clo wyszlo od razu a spodziewalam sie dluzszej drogi z tym lekiem :) napewnos ie uda!!!

batonik czytaj wyzej to samo duzo kciukow dla ciebie i macie piekne dowody ze w pierwszym z clo tez wychodzi ;-)

mysza dzieki z eprzekazalas kobitkom :tak:widze ze w wersji light haha :-D:-);-) ale to dobrze dziekuje :tak: ja uderzenia goraca i zimna mialam na poczatkuc iazy i to mnie dobijalo bo jak sie przykrylam po uszy to zaraz goraco mi bylo ... bbrrr

izuś tulam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!!!

antylopka &&& mocno trzymam !!

lena R mi wlasnie goinka dzisiaj z usg powiedzuiala ze na 24 grudnia mam rodzic i jak wsio bedzie ok to podejrzewam ze oi tak urodze troche przed czasem mam nadzieje ze tylko nie za wczesnie. ja tez popalalam faje i tez po 2 kreskach rzucilam w sumie no opalilam dla towarzystwa na balko nie :P mezowi oczywiscie towarzyszylam ale ladnie ma plasterek i gumy rzuje i powie m ci ze mowi z emus ie nie chce :-)z czego sie bardzo cieszse . ale ranozapalil bo go nosilo ale go przylapalam i tylko troche popalil nie calegoo i na dodatek sie schowal u mojego brata w pokoju haha :-D ale mam nadzieje ze mus ie uda rzucic i twojemu tz tez :tak:

lopop a wiesz z emoj maz o tym samym pomyslal?? ze dlatego jest ? ostatnio byly jednojajowe a moze sie teraz tak ulozyli ze poprostu ona w ogole jak jednego znalazla to juz drugiego nawet nie szukala... ale chyba byms ie bala teraz blizniaki po ostatnim wydarzeniu nop ale co bog ta to bedzie ;)

Zabciu ja mimo młodego wieku również nie byłam zła ani zawiedziona.wszyscy dookoła mi mówili,że zmarnowałam sobie młodość a ja nie mogłam tego pojąc.Zawsze byłam dojrzalsza od równieśników, nie mogłam się ze wszystkimi dogadać, może dlatego też mam Męża 8 lat starszego;) ale zakochaliśmy sie w sobie na zabój i mieliśmy ze zgodą czy bez zgody rodziców brać ślub a tu trafiła się Jula:) i naprawdę nie czuję żebym miała zmarnowane życie bo jestem z facetem którego bardzo kocham z wzajemnością i mamy wielki skarb którym jest nasza córka.a jak patrzę na te moje niektóre nieszczęśliwe koleżanki,które mają po 3 facetów na raz i zastanawiaja się jak to zrobiś żeby jeden o drugim się nie dowiedział to śmieje się w duchu:D ja mam zmarnowane życie? one chyba bardziej:P to zależy jakim kto jest czlowiekiem.każdy musi dojrzeć do pewnych rzeczy, znam kobietę, która w wieku 30 lat usunęla dziecko bo nie była gotowa wredna krowa.że nie była gotowa jej sprawa ale żeby od razu usuwać,ale ja wiem o co chodziło.o figurę.także wiek nie zawsze ma znaczenie.

popieram :-) i gratuluję :-D

zapomniałam dodać, że mój cudny pęcherzyk jest w lewym jajniku. a tak właśnie czułam jak mi jajniki pracowały i ten lewy właśnie czułam. widzę różnicę w tym cyklu. strasznie mi się chce dopaść męża. normalnie nie pamiętam kiedy taką chcicę miałam ;-) ale go dzisiaj wymęczę. i przez kolejne 5 dni to go chyba zajadę. jemu to pewnie w niczym nie będzie przeszkadzać :-P

Miss,ja nie miałam jak przekazać,bo nie było czasu na siadanie do kompa u mnie dzisiaj,przepraszam. :-(
Będzie dobrze - ja to wiem! :tak:
W piątek Ci pisałam o plamieniu przy zagnieżdżaniu - widzisz. ;-) Słuchaj się agutki - ona ma zawsze rację. :laugh2:

Ok,uciekam - może później zajrzę. ;-)

słuchaj to u mnie podobnie bo ja wychodziłam za mąż mając 21 lat i każdy wpadłaś ( a tak a propos to już stara krowa byłam:)) jak po 1,5 roku urodził się syn to też od niektórych usłyszałam że mam dom, studia i jak dam radę a ja twierdzę że jak masz więcej na głowie to właśnie jesteś bardziej obrotniejszy bo musisz ,no tutaj jeszcze ukłon w stronę mojej mamy , która brała syna jak byłam na zjeździe i ogólnie jak mogła to dużo pomagała syna do siebie
mi mama także pomagała.bo moi rodzice pozłościli sie chwilke a potem dali mi ogromne wsparcie i jestem im za to bardzo wdzięczna:)
ale teraz będę miała też gadanie.bo studia nieskończone, 2 dzieci, jak ja sobie poradzę,trzeba było parę lat poczekać....już to słyszę.nie liczy sie to,że ja się czuję gotowa, M także i Jula potrzebuje rodzeństwa.i wiem,że jakbym poszla do pracy to by się to odwlekło na parę lat.tak właśnie zrobiła moja siostra.i jest 11 lat róznicy między jej dziećmi a tego nie chciała.najważniejsze jest to,że ja teraz chcę odchować sobie dwójeczkę a potem na spokojnie pójdę do pracy.i nie robię nic na siłę, po prostu nadzedł czas na w moim i M sercu na powiększenie rodziny:)

hej kobitki

cala w nerwach jestem poprostu ...
chyba sie nabawie nerwicy porzadnej w tej ciazy
w ogole weszlam do gabinetu tam sobie patrzy patrzy i mowi ze nie mam brunatnego sluzu tylko zolty ?? albo jest daltonista albo nie wiem no ale mniejsza z tym wlasnie powiedziala ze moze tak byc przy zagniezdzeniu

no to chyc na usg i szuka i piekny pechol jest ale dzidzi nie ma i pytam sie i co dupa ?? doslownie a ona usta tak zzacisnela i mowi no nic nie widze i kazala mi dac piesci pod tylek i od razu zobaczyla dzidzia... i serduszko tez znalezlismy ale poprostu juz mi sie wyc chcialo jak cholera i i tak przyszlam do domu i wylam bo mnie nastraszyla ze trzeba obserwowac czzesto bo niby serduszko jest ale w ssumie nie wiemc o jej sie nie zgadzalo chyba ten duzy pecherzyk ?? ehhh z jej miny wywnioskowalam zle rzeczy...
wg miesiaczki to tak jak na suwaczku ale nie mialam owu w 14 dc tylko w 15 dc wyszedl mi test owulacyjny wiec pewnie owu mialam zgodnie z innstrukcja 16 albo i 17 dc wiec sie tygodnie ciazy zgadzaja na 6 tydzien ciazy a na usg pisalo w ogole 6tc i 4 dni :eek:

a jak liczac ze owu w 16-17 dc to jestem 26-27 dni po owu wiec 5tc i 6 dni ciazy

ja juz sie gubie
ale chyba najwazniejsze ze serduszko jest co nie \?? no i tak sprawdzalam ze dzidzius wcale nie jest maly jak na 6 tydzien bo pisze w necie ze w tym tygodniu osiaga od 4-6mm czzy jakos tak a moj ma ciut ponad wiec chyba ok jest ??

a ty mysza w 6 tc ile mm mialas dzidziusia ??

nerwowo sie wykoncze jeszcze sie dzidzia nie urodzila a juz mi daje popalic niezle jak sie chowa tam niedobra jedna psotnisia
w ogole suty mnie zaczely blec niedawno i glowa pewnie od wzrostu hormonow i mnie mdli a tu jeszcze babka mi takich emocji dostarcza eeehhh ale w srode jade do zimmera do wro mam nadziejez ze serducho bedzie ciagle bilo pieknie w brzuszku przed jeszcze 7-8 miesiecy i pozniej dzidzia sie urodzi mi cala i zdrowa

ja w ogole przepraszam ze tak ciagle osobie... postaram sie ponadrabiac co nieco
a sa jakies nowe fasolinki ???

a i babka powiedziala ze mam termin z usg na 24 grudnia jak kiedys z kalkulatora wyliczylam
kochana przykro mi,ze tak się musisz stresować ale chyba juz nie ma czym.jak to Myszka mówi: uwierz w swoje dziecko:) jeżeli nic złego się nie dzieje to bądź dobrej myśli i spokojnie sobie żyj:*

missis teraz to już ci z górki poleci i wszystko będzie ok. "nic dwa razy się nie zdarza"- jak to napisała pewna mądra i życiowa poetka :-) no i jeszcze dodam, że "tylko spokój nas uratuje" ;-)

trzymam kciuki &&&&

a Agutki słuchaj- to świetna i mądra babeczka i na pewno da radę cię uspokoić w razie czego :-D

lena no chcialabyms pokojnie alewidziwsz ona bnie mogla znalezc nie policzyla dobrze i mnie nastraszyla ze trzeba obserwowac i na konice jeszcze mis zczescia zyczyla :/ t juz mnie dobilo ehhh

agutka za co przepraszasz no cos ty :) napisalam do was obu bo mowie sobie tak ze jak ktoras beedzie to pewnie przekaze :) wiec looz wiem ze bylas zapracowana bo nic nie odpisalas ;) nic sie nie stalo naprawde i bede agutki sluchac bede hehe :)

tez juz uciekam jutro juz bede w opolu wiec bede dluzej z wami siedziala :D
buzioleeeee!!!!

bunia oby bylo jak mowisz :) dziekuje ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenka zgadzam sie z Tobą
bardzo dobrze ze tak postapiłaś
ja widzisz tez nauka , potem praca i inne zachcianki , i nawet nie zauwazyłam kiedy corcia 12 lat skończyła
i teraz jak sie chce to nie można

o a ja mialam pisac gdzie moja agutka :-)

no pocyztalam troche i tak na poczatek -posta to chcialam wam podziekowac za cieple slowa i za te kciuki i za zyczonka ktore sie pojawiLy n nowej starej drodze zycia haha ;-)zabka trzymnam kciuki za testowanko niech @ juz cie nie nawiedza !!! a jeszcze co do gitary to ja sie uczylam w taki sposob ze wynajdowalam sobie jakas piosenke i uczylam sie najpierw akordow z niej i tak kazda inna piosenke nie ze najpierw akordy znam fajna stronke od razu z akordami www.chords.pl :) zobacz warto :):tak:
bunia trzymam kciuki , mi z clo wyszlo od razu a spodziewalam sie dluzszej drogi z tym lekiem :) napewnos ie uda!!!

batonik czytaj wyzej to samo duzo kciukow dla ciebie i macie piekne dowody ze w pierwszym z clo tez wychodzi ;-)

mysza dzieki z eprzekazalas kobitkom :tak:widze ze w wersji light haha :-D:-);-) ale to dobrze dziekuje :tak: ja uderzenia goraca i zimna mialam na poczatkuc iazy i to mnie dobijalo bo jak sie przykrylam po uszy to zaraz goraco mi bylo ... bbrrr

izuś tulam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!!!

antylopka &&& mocno trzymam !!

lena R mi wlasnie goinka dzisiaj z usg powiedzuiala ze na 24 grudnia mam rodzic i jak wsio bedzie ok to podejrzewam ze oi tak urodze troche przed czasem mam nadzieje ze tylko nie za wczesnie. ja tez popalalam faje i tez po 2 kreskach rzucilam w sumie no opalilam dla towarzystwa na balko nie :P mezowi oczywiscie towarzyszylam ale ladnie ma plasterek i gumy rzuje i powie m ci ze mowi z emus ie nie chce :-)z czego sie bardzo cieszse . ale ranozapalil bo go nosilo ale go przylapalam i tylko troche popalil nie calegoo i na dodatek sie schowal u mojego brata w pokoju haha :-D ale mam nadzieje ze mus ie uda rzucic i twojemu tz tez :tak:

lopop a wiesz z emoj maz o tym samym pomyslal?? ze dlatego jest ? ostatnio byly jednojajowe a moze sie teraz tak ulozyli ze poprostu ona w ogole jak jednego znalazla to juz drugiego nawet nie szukala... ale chyba byms ie bala teraz blizniaki po ostatnim wydarzeniu nop ale co bog ta to bedzie ;)
to jak Ty masz skarbie na 24 grudnia to ja muszę mieć później.zobaczymy co lekarz powie:-)
co do rzucania palenia to widzę,że Twój M grzecznie się posłuchał i się stara i mój chyba musi dostać terapię wstrząsową:-D
skarbie trzymam kciuki żeby już u Ciebie wszystko było dobrze bo Ty nie możesz się już tak denerwować
:tak:
popieram :-) i gratuluję :-D

zapomniałam dodać, że mój cudny pęcherzyk jest w lewym jajniku. a tak właśnie czułam jak mi jajniki pracowały i ten lewy właśnie czułam. widzę różnicę w tym cyklu. strasznie mi się chce dopaść męża. normalnie nie pamiętam kiedy taką chcicę miałam ;-) ale go dzisiaj wymęczę. i przez kolejne 5 dni to go chyba zajadę. jemu to pewnie w niczym nie będzie przeszkadzać :-P
to dopadaj Mężusia kochana i do dzieła bo pęcherzyk czeka:-)

Lenka zgadzam sie z Tobą
bardzo dobrze ze tak postapiłaś
ja widzisz tez nauka , potem praca i inne zachcianki , i nawet nie zauwazyłam kiedy corcia 12 lat skończyła
i teraz jak sie chce to nie można

Kochana widocznie wcześniej nie było Ci to pisane, tylko teraz Twój zegar biologiczny zadecydował: czas na drugą dzidzię:)
spokojnie, teraz już jesteś gotowa i ja trzymam kciuki żeby ten mały człowieczek szybko zagościł w Twoim życiu;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no najczesciej obwiniaja dziecko a nie siebie ze byly bezmyslne i sie nie zabezpieczaly ja niezaluje ze mam niunie i ze tak szybko zaszlam i nawet sie ciesze no ale wiadomo czasem myslalam jakby to bylo jakby ciaza byla pozniej ze pewnie bym pracowala i miala wlasne mieszkanko a nie z tesciami ale ciesze sie ze mam mojego kochanego meza i corcie i mam nadzieje ze niedlugo pojawi sie ktos jeszcze w naszym trio :-)
ja w ciąże zaszłam jak studia skończyłam a i tak po ślubie z rodzicami mieszkalismy, bo się budować mieliśmy. Później sie pokomplikowało i teraz się we Francji instalujemy - i zaczynamy od nowa.

odezwij się koniecznie jak zrobisz teścik:tak:
obowiązkowo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry