reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam sie popoludniowo jakos nie moglam wstawic moje odpowiedzi prawdopodobnie ze umnie sa burze,2 dzien dni plodnych ale cos mnie kuje po bokach jajniki od czasu do czau daja znac,tak ogolnie to mam jakiegos dola....:crazy::crazy::crazy:

Roboty juz były:) teraz czas oczekiwania
i jeszcze raz wielkie dzieki kochana :)
trzymam kciuki&&&&&&&&&&& :*

:szok:
Dziewczyny teściowa zaprosiła mnie na wypad do fryzjera :-D i do kosmetyczki - ona stawia

Czuje w tym spisek jakiś - ciekaweee :laugh2::elvis: może chce mnie napuścić na wspaniałą szwagierkę
ło matko:szok:
Tosia weź sobie jaką jakąś broń, gaz czy cuś ze sobą dla bezpieczeństwa i wrazie czego pryskaj i uciekaj:-D:-D:-D to podejrzane.fryzjer, kosmetyczka????:-D może ona się Ciebie zaczęła bać?:tak: a tak na poważnie to myślę że zauważyła jaki ma skarb pod nosem i że niepotrzebnie tak naskakuje tej drugiej bo to o Ciebie powinna dbać kochana:tak:

cześć ja znowu dzisiaj z doskoku bo siostra na szkolenie jechała bi nie długo do pracy wraca i mi synka podrzuciła
więc będę się meldowała z przerwami
i znowu masz Maluszka u siebie? dobra z Ciebie ciocia słońce:tak:

MUSZE SIE WAM POCHWALIC CORCIA DOSTAŁA SIE DO KLASY Z ZAAWANSOWANYM ANGLIKIEM :) !!!!! :-):-):-) ale sie ciesze
serdeczne gratulacje dla córci i mamuni:-)

no zobaczymy jak bede miala szanse to zatestuje w czwartek tera dopiero mimo ze korci mnie zeby jutro zatestowac hehehe

oj kochana ale ci hormonki buzuja ulala a tak na serio to zmie ta babe po co masz sie denerwowac moze wroc do poprzedniego gina bo jak juz predzej pisalam ta ginka mi sie niepodoba po twoich opisac

fajoskie ja mam tylko psa na podworku przy budzie to jakby owczarek ale ma oklapniete uszy wiec to napewno nie orginal owczarek a tak poza tym to mam rybki w 112 l akwarium i mala ma zolwika :-D

piekny

upsss...no smierdzi na kilometr podstepem hihihi zartuje skorzystaj a co tam moze wkoncu zobaczyla ze tylko na tamtych kase wydaje a oni wcale nie sa wdziecvzni za to ty pokaz ze z ciebie dobra synowa ;-)

kochana zatestuj rano z porannego moczu test bedzie wiarygodniejszy

gratuluje

a ja kobietki juz zaczynam swirowac chyba :-D kurcze rano mialam lekkie bole podbrzusza a potem nic i od przedpoludnia cos mnie kluje w lewej strony macicy i to dosc mocno jakby mi ktos tam cos wbijal albo wyrywal co jakis czas i kurcze az ciezo niepomyslec ze to fasolka sie wbija i zagniezdza :-D kurde ale mam schizy hahah sama sobie wkrecam niepotrzebnie ale dziwne to dla mnie i pare razy jakby mi ktos macice w dol ciagnal :-( zobaczymy co bedzie sie dzialo do konca tygodnia
nic nie mówie.zupełnie nic.opisujesz moje objawy.ale ja nic nie mówię, milczę jak zaklęta:-D to samo kłucie, rwanie.ja wiem, to może być zbieg okoliczniści ale mam nadzieję,że jednak nie.trzymam kciuki Zabciu&&&&&&&&&&&&&

Nie zdałam.i w dupie to już mam:angry:
Tak się trzęsłam,że brzuch momentalnie zaczął boleć i nie poszło.nerwy, nerwy, nerwy.nie ma co gadać.brzuszek nadal boli.muszę znaleźć swoje "czi":-D

trzymam kciuki&&&&&&&&&&& :*

ło matko:szok:
Tosia weź sobie jaką jakąś broń, gaz czy cuś ze sobą dla bezpieczeństwa i wrazie czego pryskaj i uciekaj:-D:-D:-D to podejrzane.fryzjer, kosmetyczka????:-D może ona się Ciebie zaczęła bać?:tak: a tak na poważnie to myślę że zauważyła jaki ma skarb pod nosem i że niepotrzebnie tak naskakuje tej drugiej bo to o Ciebie powinna dbać kochana:tak:

i znowu masz Maluszka u siebie? dobra z Ciebie ciocia słońce:tak:

serdeczne gratulacje dla córci i mamuni:-)

nic nie mówie.zupełnie nic.opisujesz moje objawy.ale ja nic nie mówię, milczę jak zaklęta:-D to samo kłucie, rwanie.ja wiem, to może być zbieg okoliczniści ale mam nadzieję,że jednak nie.trzymam kciuki Zabciu&&&&&&&&&&&&&

Nie zdałam.i w dupie to już mam:angry:
Tak się trzęsłam,że brzuch momentalnie zaczął boleć i nie poszło.nerwy, nerwy, nerwy.nie ma co gadać.brzuszek nadal boli.muszę znaleźć swoje "czi":-D

Lenka nie przejmuj sie , teraz musisz byc bardzoooo spokojniutka i wogóle , takze jak sie mowi zlej to
egzamin to nie zajac wiec nie ucieknie :)

Palissa spoko:-) dzis cos wogole sie dzieje z bb

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lucynka1.jpgto jest piesiu mojej mamy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry