erba mądrą masz córkę życzę drugiego dzidziusia tak mądrego:-)
żabka pojutrze prześlę dobrze:-)
dzieki lopop , kurcze az sie popłakam dzis , ciesze sie bardzo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
erba mądrą masz córkę życzę drugiego dzidziusia tak mądrego:-)
żabka pojutrze prześlę dobrze:-)
trzymam kciuki&&&&&&&&&&& :*Roboty juz byłyteraz czas oczekiwania
i jeszcze raz wielkie dzieki kochana![]()
ło matko
Dziewczyny teściowa zaprosiła mnie na wypad do fryzjerai do kosmetyczki - ona stawia
Czuje w tym spisek jakiś - ciekaweeemoże chce mnie napuścić na wspaniałą szwagierkę

to podejrzane.fryzjer, kosmetyczka????
może ona się Ciebie zaczęła bać?
a tak na poważnie to myślę że zauważyła jaki ma skarb pod nosem i że niepotrzebnie tak naskakuje tej drugiej bo to o Ciebie powinna dbać kochana
i znowu masz Maluszka u siebie? dobra z Ciebie ciocia słońcecześć ja znowu dzisiaj z doskoku bo siostra na szkolenie jechała bi nie długo do pracy wraca i mi synka podrzuciła
więc będę się meldowała z przerwami

serdeczne gratulacje dla córci i mamuni:-)MUSZE SIE WAM POCHWALIC CORCIA DOSTAŁA SIE DO KLASY Z ZAAWANSOWANYM ANGLIKIEM!!!!! :-):-):-) ale sie ciesze
nic nie mówie.zupełnie nic.opisujesz moje objawy.ale ja nic nie mówię, milczę jak zaklętano zobaczymy jak bede miala szanse to zatestuje w czwartek tera dopiero mimo ze korci mnie zeby jutro zatestowac hehehe
oj kochana ale ci hormonki buzuja ulala a tak na serio to zmie ta babe po co masz sie denerwowac moze wroc do poprzedniego gina bo jak juz predzej pisalam ta ginka mi sie niepodoba po twoich opisac
fajoskie ja mam tylko psa na podworku przy budzie to jakby owczarek ale ma oklapniete uszy wiec to napewno nie orginal owczarek a tak poza tym to mam rybki w 112 l akwarium i mala ma zolwika
piekny
upsss...no smierdzi na kilometr podstepem hihihi zartuje skorzystaj a co tam moze wkoncu zobaczyla ze tylko na tamtych kase wydaje a oni wcale nie sa wdziecvzni za to ty pokaz ze z ciebie dobra synowa ;-)
kochana zatestuj rano z porannego moczu test bedzie wiarygodniejszy
gratuluje
a ja kobietki juz zaczynam swirowac chybakurcze rano mialam lekkie bole podbrzusza a potem nic i od przedpoludnia cos mnie kluje w lewej strony macicy i to dosc mocno jakby mi ktos tam cos wbijal albo wyrywal co jakis czas i kurcze az ciezo niepomyslec ze to fasolka sie wbija i zagniezdza
kurde ale mam schizy hahah sama sobie wkrecam niepotrzebnie ale dziwne to dla mnie i pare razy jakby mi ktos macice w dol ciagnal :-( zobaczymy co bedzie sie dzialo do konca tygodnia
to samo kłucie, rwanie.ja wiem, to może być zbieg okoliczniści ale mam nadzieję,że jednak nie.trzymam kciuki Zabciu&&&&&&&&&&&&&

przepraszam jak widzicie wszystkie moje odpowiedzi poszly....witam sie popoludniowo jakos nie moglam wstawic moje odpowiedzi prawdopodobnie ze umnie sa burze,2 dzien dni plodnych ale cos mnie kuje po bokach jajniki od czasu do czau daja znac,tak ogolnie to mam jakiegos dola....![]()

jeszcze raz przepraszamnic się nie stało kochanaprzepraszam jak widzicie wszystkie moje odpowiedzi poszly....jeszcze raz przepraszam
trzymam kciuki&&&&&&&&&&& :*
ło matko
Tosia weź sobie jaką jakąś broń, gaz czy cuś ze sobą dla bezpieczeństwa i wrazie czego pryskaj i uciekajto podejrzane.fryzjer, kosmetyczka????
może ona się Ciebie zaczęła bać?
a tak na poważnie to myślę że zauważyła jaki ma skarb pod nosem i że niepotrzebnie tak naskakuje tej drugiej bo to o Ciebie powinna dbać kochana
i znowu masz Maluszka u siebie? dobra z Ciebie ciocia słońce
serdeczne gratulacje dla córci i mamuni:-)
nic nie mówie.zupełnie nic.opisujesz moje objawy.ale ja nic nie mówię, milczę jak zaklętato samo kłucie, rwanie.ja wiem, to może być zbieg okoliczniści ale mam nadzieję,że jednak nie.trzymam kciuki Zabciu&&&&&&&&&&&&&
Nie zdałam.i w dupie to już mam
Tak się trzęsłam,że brzuch momentalnie zaczął boleć i nie poszło.nerwy, nerwy, nerwy.nie ma co gadać.brzuszek nadal boli.muszę znaleźć swoje "czi"![]()
Lenka nie przejmuj sie , teraz musisz byc bardzoooo spokojniutka i wogóle , takze jak sie mowi zlej to
egzamin to nie zajac wiec nie ucieknie![]()
dzięki słonkojuż powoli się uspokajam i na razie daje spokój z tym egzaminem.za chwilę i tak czekają mnie trzy poważne egz na studiach także muszę zebrać siły
![]()