reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabko to trzymam kciukasy żeby w piątek pokazały się piękne dwie krechy &&&
no mam nadzieje ale dowiedzialam sie ostatnio ze u nas otworzyli nowy prywatny osrodek z wlasnym laboratorium i chyba zadzwonie i zapytam ile kosztuje u nich beta :-)

ok kochane ja spadam pocwiczyc na gitarze bo ostatnio tak mnie to wciaga zeniemysle o niczym innym i moze pozniej zadzwonie zapytac o to bete ciekawe ile w takim prywatnym osrodku bedzie kosztowac.... papap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej babeczki :-)

dzień doberek.

bunia szczęśliwa i zadowolona bo wczoraj małża wykończyła. jak usłyszał że codziennie min. do piątku będę go tak męczyć, to miał mieszane uczucia :-P

od wczoraj robię testy owu- wczoraj jeszcze nic, dzisiaj znów koło 12 zrobię. a żołnieżyki niech pracują- szukają i czekają na jajeczko.

od rana posprzątałam cały domek, przygotowałam wszystko na obiadek, forum odwiedziłam, więc wracam do pracy. będe zerkać.

żabka również trzymam kciuki :-D

buziole.

bunia :-D :-D :-D
Mój to by się cieszył z takiego wymęczenia :-)
Czyli u Ciebie ten fajny okres boboseksów :-) trzymam kciukasy za fasolinkę w tym cyklu &&&

Tosia a jak Ty się czujesz ? Zdrówko wróćiło już do normy ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem jestem - mam sporo pracy w ciągu dnia :-( a w domu ostatnio nie mam czasu na siedzenie przy kompie .

Żabko trzymam kciuki za tesciora albo betke :-)
no bety niezrobie :-( bo gosciowka jak zadzwonilam to powiedziala ze badania robia tylko swoim pacjentom ktorzy maja u nich karte pacjenta zalozona wrrrr..co za gnoje !!!!!!
hej babeczki :-)

dzień doberek.

bunia szczęśliwa i zadowolona bo wczoraj małża wykończyła. jak usłyszał że codziennie min. do piątku będę go tak męczyć, to miał mieszane uczucia :-P

od wczoraj robię testy owu- wczoraj jeszcze nic, dzisiaj znów koło 12 zrobię. a żołnieżyki niech pracują- szukają i czekają na jajeczko.

od rana posprzątałam cały domek, przygotowałam wszystko na obiadek, forum odwiedziłam, więc wracam do pracy. będe zerkać.

żabka również trzymam kciuki :-D

buziole.
no moj to mnie ostatnio meczyl az wszoku bylam ze takie checi codziennie mial i wogole hihihi

wiecie co chyba naprawde zaszlam kurde od rana cos mi niedobrze a zjadlam tylko 1 nalesnika i serek danio na sniadanie i mi niedobrze i ciagle sie odbija a jak posmakowalam mala lyzeczke sosu to tak mnie zgaga pali ze szok korde mam nadzieje ze moj zoladek nierobi sobie ze mnie jaj bo to by bylo okrutne a ja wlasnie szarpie gitarke proboje grac feela no powiedz czego chcesz ale kijowo mi narazie to wychodzi chwyty juz zmieniam ale kurde rytmu szarpania niemoge zlapac zeby brzmialo jak nalezy ale jestem zawzieta i sie niepoddam az sie naucze :-)

no bety niezrobie :-( bo gosciowka jak zadzwonilam to powiedziala ze badania robia tylko swoim pacjentom ktorzy maja u nich karte pacjenta zalozona wrrrr..co za gnoje !!!!!!

no moj to mnie ostatnio meczyl az wszoku bylam ze takie checi codziennie mial i wogole hihihi

wiecie co chyba naprawde zaszlam kurde od rana cos mi niedobrze a zjadlam tylko 1 nalesnika i serek danio na sniadanie i mi niedobrze i ciagle sie odbija a jak posmakowalam mala lyzeczke sosu to tak mnie zgaga pali ze szok korde mam nadzieje ze moj zoladek nierobi sobie ze mnie jaj bo to by bylo okrutne a ja wlasnie szarpie gitarke proboje grac feela no powiedz czego chcesz ale kijowo mi narazie to wychodzi chwyty juz zmieniam ale kurde rytmu szarpania niemoge zlapac zeby brzmialo jak nalezy ale jestem zawzieta i sie niepoddam az sie naucze :-)
bedzie bedzie fasoleczka trzymam kciuki

Tosia a jak Ty się czujesz ? Zdrówko wróćiło już do normy ?

jeszcze nie do konca ale juz jest lepiej - nawet na l4 nie moglam isc wiec nie pochorowałam ;-)

wiecie ja juz chyba nie ma siły do tego mojego szwagra i tej suuuu jego ;/
w niedziele teściowa była u nich zobaczyc wnuka po 1,5 tyg od urodzenia wiec to juz jest wkur****, pojechała i nie dali jej potrzymac wnuka dopoki sama sie nie dopomniała - nio wiec moja szanwona szwagierka z wielką łachą kazała mojemu szwagrowi przebrac malemu pieluche i zawinąc w rozek no i dac babci to potrzymania ;/ ja *******e co za ludzie
a jak mama próbowała wziazc małego na rece to suuu się odwracała i nie chciała dac

jeszcze nie do konca ale juz jest lepiej - nawet na l4 nie moglam isc wiec nie pochorowałam ;-)

w niedziele teściowa była u nich zobaczyc wnuka po 1,5 tyg od urodzenia wiec to juz jest wkur****, pojechała i nie dali jej potrzymac wnuka dopoki sama sie nie dopomniała - nio wiec moja szanwona szwagierka z wielką łachą kazała mojemu szwagrowi przebrac malemu pieluche i zawinąc w rozek no i dac babci to potrzymania ;/ ja *******e co za ludzie
a jak mama próbowała wziazc małego na rece to suuu się odwracała i nie chciała dac
no nie co za pinda..... ona chyba do psychologa musi isc,psycholog jej sie klania,,,wiem bo ja mialam taka kuzynke ze po porodzie nie dawala nikomu dotykac ani mezowi szok byl z nia,po porodzie niektore tak maja i to trzeba leczyc ....zamiast dac kobiecie wnuka kobieta sie ucieszy tyle co dla nich zrobila nakupowala to sa podziekowania????ale pinda zeby przydko nie powiedziec wspolczuje

ja pikole to niezla maniana u was no ja zawsze mowieze mojej tez niedam potzrymac za te wszystkie nerwey co znia mam no ale twoja tesciowa do mojej to aniol wiec kompletnie tej twojej szwagierki niekumam niewdziecznica poprostu na takich to szkoda sobie nerwy szarpac i jezyk strzepic ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry