maćku
Moderatorka
Jednak internet to nieoceniona kopalnie wiedzyno oczywiście innej opcji nie ma hihi aśce na usg już coś tam tobie po badaniu krwi ... ile tutaj można się jeszcze dowiedzieć nowych rzeczy
maćku to czekamy na testa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jednak internet to nieoceniona kopalnie wiedzyno oczywiście innej opcji nie ma hihi aśce na usg już coś tam tobie po badaniu krwi ... ile tutaj można się jeszcze dowiedzieć nowych rzeczy
maćku to czekamy na testa

macku to wkrecamy sie obie moja dzisiejsza wkretka to mdloscie przez wiekszosc dnia i piorunska zgagaTo wez to wyrzuc;-) Laski, ktore osiagaja pulap 37 st. startuja z 36,6. A u nas (bo mam podobnie jak Ty) To juz prawie stan podgoraczkowy;-)
Bardzo pozytywne podejscie.
A ja mam nowa wkretke;-) Wczoraj mialam robiona morfologie i mam dosc wysoki poziom leukocytow - 9,2 (norma 4,3 - 10,0). Oto co znalazlam w necie:
Podwyższenie może być spowodowane przyczynami fizjologicznymi (wysoka temperatura otoczenia, opalanie się na słońcu, ciąża, wysiłek fizyczny, stres) lub patologicznymi (stany zapalne narządów, uszkodzenia tkanek, zakażenia, zatrucia, nowotwory).
Jakos zadna inna opcja niz ciaza mi nie pasuje. A w grudniu moj poziom wynosil 6,2![]()
;-) ale to moj zoladek moze mi figle platac 
dobranoczmykam bo mąż chce laptopa dobrej nocki
no pewnie migiem mi to idzie bo stroje ze stroikiem hihihihihi bez niego to bym nigdy nienastroila pierwszy raz bo nigdy nieslyszalam jak brzmia nastrojone struny ale teraz juz nieraz uslysze ze sie roztroily :-) kurde tylko jedna mnie wnerwia struna bo najczescierj sie roztraja moze srubka juz slabo trzyma niewiem czemu tak szybko sie ta 1 struna roztraja :-(Zabka a Ty sobie sama stroisz gitare? Wychodzi Ci to?
dzięki Kochane, teraz trzymajcie kciuki &&&&&&&&&&&&&&& mocno, za całe osiem pozostałych miesięcy
a nie zafasolkowane zarażam wiruskiem ciążowymjak mnie szwgierka z przyjaciółką zaraziły
![]()
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! 

Ja gdzieś przegapiłam pościk...
A ja mam nowa wkretke;-) Wczoraj mialam robiona morfologie i mam dosc wysoki poziom leukocytow - 9,2 (norma 4,3 - 10,0). Oto co znalazlam w necie:
Podwyższenie może być spowodowane przyczynami fizjologicznymi (wysoka temperatura otoczenia, opalanie się na słońcu, ciąża, wysiłek fizyczny, stres) lub patologicznymi (stany zapalne narządów, uszkodzenia tkanek, zakażenia, zatrucia, nowotwory).
Jakos zadna inna opcja niz ciaza mi nie pasuje. A w grudniu moj poziom wynosil 6,2![]()
Wybaczamy i staramy sie zrozumiechej
na poczatku przepraszam ze sie unioslam ostatnio bo az mi glupio ze mam takie nerwy w tej ciazy :/ wiec prosze was bardzo o wybaczenie wszystkie!!
maćku zabka czekam na wyniki testu z zacisietymi kciukami&&&& a jakies nowe wasolinki sa??
Ale juz wiecej na nas nie krzycz

Aham. Bo jak tak czytam o Twoich gitarowych postepach to coraz czesciej mysle o tym, aby moja gitare odkopac i sobie co nieco przypomniec... Ale chyba musialabym struny staruszce powymieniac...no pewnie migiem mi to idzie bo stroje ze stroikiem hihihihihi bez niego to bym nigdy nienastroila pierwszy raz bo nigdy nieslyszalam jak brzmia nastrojone struny ale teraz juz nieraz uslysze ze sie roztroily :-) kurde tylko jedna mnie wnerwia struna bo najczescierj sie roztraja moze srubka juz slabo trzyma niewiem czemu tak szybko sie ta 1 struna roztraja :-(
No i to strojenie - jakos nigdy mi nie wychodzilo, a stroika nie mialam...