reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

miss.... pieknie , super
jeszcze raz wszystkiego naj naj na nowej drodze dla Was :)
torcik tez piekny mniam :)

Kochana Twoja wkrętka bardzo mi się podoba:) i jest naprawdę bardzo prawdopodobna:) trzymam mocniusieńko &&&&&&&&

Cieszę się,że już jesteś spokojniejsza i że drugi lekarz wszystko Ci fachowo wyjaśnił.Życzę więcej cierpliwości bo teraz już musi być dobrze:)

U mnie niestety nic nie wiadomo bo lekarz miał tyle pacjentek,że nie udało mi się do niego dziś dostać i najbliższe dni też ma przewalone ( wysyp ciężarnych) ;) niby mogłam poczekać te parę godzin i może na końcu by mnie jakoś przyjął ale stwierdziłam, że wolę na spokojnie, żeby mnie zbadał, pomyślał, wszystko sprawdził a nie na szybko w pośpiechu.także muszę czekać do środy.wizyta o 17.lekarz jest dobry także będę czekać, a czuję się dobrze więc wytrzymam jeszczę te parę dni:)
kochana przeleci jutro juz czwartek nawet sie nie obejrzysz jak sroda bedzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
[video=youtube;9BFAkF3P-_k]http://www.youtube.com/watch?v=9BFAkF3P-_k[/video]

filmik maly z wesela :) kuzy zrobil ale jest kilka glupich fotek jak chcecie to zobaczcie :)

dzieki dziewczynki :)
zabka no to szybko sie nauczylas :) super!!!! oby tak dalej :)
piękny filmik:)

kochana przeleci jutro juz czwartek nawet sie nie obejrzysz jak sroda bedzie :)
Dokładnie, masz rację.Dlatego będę cierpliwie czekała:)

Żegnam się dziewczynki bo jakaś padnięta jestem.i mdłości mam;) także napiję się herbatki i położę.
Życzę Wam spokojnej nocki i miłych snów.buziaki

filmik maly z wesela :) kuzy zrobil ale jest kilka glupich fotek jak chcecie to zobaczcie :)

dzieki dziewczynki :)
Slicznie:tak:

Kochana Twoja wkrętka bardzo mi się podoba:) i jest naprawdę bardzo prawdopodobna:) trzymam mocniusieńko &&&&&&&&

Cieszę się,że już jesteś spokojniejsza i że drugi lekarz wszystko Ci fachowo wyjaśnił.Życzę więcej cierpliwości bo teraz już musi być dobrze:)

U mnie niestety nic nie wiadomo bo lekarz miał tyle pacjentek,że nie udało mi się do niego dziś dostać i najbliższe dni też ma przewalone ( wysyp ciężarnych) ;) niby mogłam poczekać te parę godzin i może na końcu by mnie jakoś przyjął ale stwierdziłam, że wolę na spokojnie, żeby mnie zbadał, pomyślał, wszystko sprawdził a nie na szybko w pośpiechu.także muszę czekać do środy.wizyta o 17.lekarz jest dobry także będę czekać, a czuję się dobrze więc wytrzymam jeszczę te parę dni:)
Im pozniej wizyta, tym wiecej sie na niej dowiesz i zobaczysz:tak: Wiec moze to i lepiej...

Zobacz temat - Wątek zielarski część IX | bociana odpicowali wiec link sie zmienil ktos na ziolopijkach powinien to zmienic

Dziekuje za linka, mi też się przyda bo ten na ziołopijkach faktycznie nie działa

wiecie ja juz chyba nie ma siły do tego mojego szwagra i tej suuuu jego ;/
w niedziele teściowa była u nich zobaczyc wnuka po 1,5 tyg od urodzenia wiec to juz jest wkur****, pojechała i nie dali jej potrzymac wnuka dopoki sama sie nie dopomniała - nio wiec moja szanwona szwagierka z wielką łachą kazała mojemu szwagrowi przebrac malemu pieluche i zawinąc w rozek no i dac babci to potrzymania ;/ ja *******e co za ludzie
a jak mama próbowała wziazc małego na rece to suuu się odwracała i nie chciała dac

Wiesz co nie znam Twoje szwagierki więc nie chce jej oceniać ale powiem Ci że ja na dzien dzisiejszy jeśli mialabym dzidziusia to też bym nie tęskniła za wizytą teściowej wręcz przeciwnie i też unikałabym sytuacji w których mogłaby potrzymać maleńswto. Po tylu przykrościach własnie tak bym się zachowała :tak: Chociaz z drugiej strony to z tego co pisalaś że teściowa im pomaga i nakupowała pełno rzeczy potrzebnych maluszkowi to faktycznie kawał su... z niej :angry:

Ja już dziś po wizycie u dentystki (nie było w planie, ale poszłam, bo miałam 1 ząb do zrobienia - i nie wiadomo kiedy kamień mi usunęła). Bejbik może już do brzusia wskakiwać - ząbki zdrowe :-D

Fujjj nie zazdroszcze -dentystom mówie stanowcze NIE-boje się jak nie wiem co i ide wtedy kiedy to naprawde koniecznie(czytaj kiedy ból wygrywa)

macku dziekuje juz obiecuje ze nie bede krzyczec:sorry:
mam malego krwiaka i on plami a poza tym wg usg dzidzia urodzi sie 19 grudnia i ma juz wg usg 6tc i 4 dni i ma w ogole wzrostu 0,75 mm :-D mala kruszynka ale serduszko ladnie bije :tak:
w ogole to co mi ta baba poniedzialek powiedziala to normalnie zabilabym ja wszystko jest ok krwiak ma 4 mm ona go nie widziala i mam male plamienia a nie zolta wydzieline glupia baba ale krwiaczek nie zagraza dzidziusiowi tylko musze lezec teraz 2 tygodnie i znow jade i mam zwolnienie. szew jak wsio bedzie ok bede miala zakladany w 16 tc ;-)
dziekuje ze sie pytasz :tak:

Jeśli mówią że to niegroźne to możesz być już spokojniejsza. Całe szczeście że zmieniłaś ginka bo byś się kobieto wykończyła.
Gratuluje i wierze że tym razem wszystko będzie dobrze :-) ale musisz przede wszystkim mieć dużo spokoju czego ci oczywiscie życze z całego serduszka :-)

Super filmik i piękna panna młoda :)
Wszystkiego naj naj naj na Nowej/Starej drodze życia :tak:

Żabciu trzymam mocno kciuki za piątkowe testowanko :tak: :tak: :tak:

Myszko Twój suwaczek naprawde przesuwa się z zawrotną prędkością, żeby nie powiedzieć że zapierdala jak szalony :tak: :tak: :tak: :tak:

Ale ze mnie oszłomek-nie powiedziałam nawet dobry wieczór :)

My wczoraj z męzusiem zaszaleliśmy i jak było dopiero po wszystkim to zdaliśmy sobie sprawe że zapomnieliśmy się zabezpieczyć. Ups taki mały psikus... Zobaczymy jaki będzie tego efekt. Mam mieszane uczucia czy chce teraz czy nie no ale cóż, stało się. Zresztą nie wiadomo jak tam z płodnymi więc na nic się nie nastawiam. Czekam sobe spokojnie na @

tasiulka dziekuje za zyczonka :) a tam szalejcie jak mozecie :) trzymam kciuki zeby bylo po twojej mysli :)

Dzięki, no stresik jest taki mały ale zobaczymy. Jeśli by się okazało że figielki zaoowocowały to oczywiście bardzo bym się ucieszyła. Ale byłyby jaja gdyby się kazało że ponad rok "celowaliśmy" i nic a teraz jeden strzał przypadkowy i by się udalo hihi
A jak tam wesele się udalo po Twojej myśli? Zadowolona jesteś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry