reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zwykły dachowiec :-)
moj kotek jest wierny jak "pies" mojego W. toleruje a mnie uwielbia :)

nasz kocurek to taki przytulaśny. potrafi na chamca się cisnąć na kolana- bo on chce spać i kto to widział żeby on na ziemi miał leżeć, albo nie daj boże na fotelu. cwaniak musi mieć kocyk albo kolanka :-) rozbestwiliśmy kota- nie ma co :-)
moje dwa to też dachowce :-)
ale jak ksiądz był u nas na kolędzie, to stwierdził że ten nasz łaciaty kocurek to na pewno rasowy i że on się na kotach nie zna, ale on jest na pewno rasowy :-D to mu w książeczce napisaliśmy "rasowy dachowiec" a kolor "ciapaty"- weterynarka jak to zobaczyła to była uhahana :-)

2 lata temu mieliśmy maine coona na parę miesięcy, bo znajomi wyjeżdżali i dali nam pod opiekę. taka rasa to mi się podoba. ale ta kocica to akurat była mieszana z persem. śliczną mordę miała, a jak tak usiadła to wyglądała na wiecznie obrażoną- śmialiśmy się że to taka bura i żeńska wersja Garfield'a :-D

reklama
no tak to moze i dobrze,ze takie przeczucie masz ...moze fasolka Cię zaskoczy ;) ja też tak miałam w cyklu zanim zaszłąm, w końc gin zapisał mi dopalacze ;) więc tez tak sobie mówiłam, jak nie w tym cyklu to w nastepnym i dopiero wtedy się udało....

oj batoniku kochany, żeby Twój bociek juz Ciebie znalazł...

oby oby bo czasem mnie dobija ta bezsilność :-( ale ogólnie staram się nie wkręcać sobie, że to trwa tak długo, pewnie że bym chciała jak najszybciej, ale nawet jak to nie będzie tak szybko to i tak będę czekała :tak: czasem ciężko mi na serduchu jak mój R pyta kiedy będziemy mieli bobofrutka małego :eek: i od razu nie wiem co powiedzieć i łzy cisną mi się do oczu :sorry:

Kochana Twoja wkrętka bardzo mi się podoba:) i jest naprawdę bardzo prawdopodobna:) trzymam mocniusieńko &&&&&&&&

Cieszę się,że już jesteś spokojniejsza i że drugi lekarz wszystko Ci fachowo wyjaśnił.Życzę więcej cierpliwości bo teraz już musi być dobrze:)

U mnie niestety nic nie wiadomo bo lekarz miał tyle pacjentek,że nie udało mi się do niego dziś dostać i najbliższe dni też ma przewalone ( wysyp ciężarnych) ;) niby mogłam poczekać te parę godzin i może na końcu by mnie jakoś przyjął ale stwierdziłam, że wolę na spokojnie, żeby mnie zbadał, pomyślał, wszystko sprawdził a nie na szybko w pośpiechu.także muszę czekać do środy.wizyta o 17.lekarz jest dobry także będę czekać, a czuję się dobrze więc wytrzymam jeszczę te parę dni:)
pewnie lepeij poczxekaj im pozniej pojddziesz tm lepiej dzidzie bedzie widac
Dziekuje za linka, mi też się przyda bo ten na ziołopijkach faktycznie nie działa

Wiesz co nie znam Twoje szwagierki więc nie chce jej oceniać ale powiem Ci że ja na dzien dzisiejszy jeśli mialabym dzidziusia to też bym nie tęskniła za wizytą teściowej wręcz przeciwnie i też unikałabym sytuacji w których mogłaby potrzymać maleńswto. Po tylu przykrościach własnie tak bym się zachowała :tak: Chociaz z drugiej strony to z tego co pisalaś że teściowa im pomaga i nakupowała pełno rzeczy potrzebnych maluszkowi to faktycznie kawał su... z niej :angry:

Fujjj nie zazdroszcze -dentystom mówie stanowcze NIE-boje się jak nie wiem co i ide wtedy kiedy to naprawde koniecznie(czytaj kiedy ból wygrywa)

Jeśli mówią że to niegroźne to możesz być już spokojniejsza. Całe szczeście że zmieniłaś ginka bo byś się kobieto wykończyła.
Gratuluje i wierze że tym razem wszystko będzie dobrze :-) ale musisz przede wszystkim mieć dużo spokoju czego ci oczywiscie życze z całego serduszka :-)

Super filmik i piękna panna młoda :)
Wszystkiego naj naj naj na Nowej/Starej drodze życia :tak:

Żabciu trzymam mocno kciuki za piątkowe testowanko :tak: :tak: :tak:

Myszko Twój suwaczek naprawde przesuwa się z zawrotną prędkością, żeby nie powiedzieć że zapierdala jak szalony :tak: :tak: :tak: :tak:
ja tez dentysty sie boje jak diabel swieconej wody
wlasnie zabka i jej test ?? :) czekamy az si epojawi no :)
mississ piekny filmik i wygladalas pieknie az sie poryczal;am uwielbiam sluby :-D
a testa robilam dzis bo mi niedalo niecierpliwa jestem strasznie ale ten gowniany paskowy z allegro znow pokazal 1 kreske:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mnie wnerwil z rana bo mialy byc 2 no nie?? a bety mi niechca hamy zrobic bo niejestem u nich pacjentka patafiany jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale @ dalej brak i jej objawow tez brak co mnie nawet dziwi to jesc mi sie niechce cos mi niegobrze a slodkie rzeczy moga nieistniec a ja zawsze uwielbiam slodkosci a teraz nie :no: uhhh zaczynam myslec ze to ciaza urojojna :zawstydzona/y::-( niewiem ktorego testa jutro zrobic bobotesta czy pink testa???? jutro bede miala 14 dnien fazy lutealnej ostatnio mialam tylko 10 dni a predzej 12 :baffled::eek:

oby oby bo czasem mnie dobija ta bezsilność :-( ale ogólnie staram się nie wkręcać sobie, że to trwa tak długo, pewnie że bym chciała jak najszybciej, ale nawet jak to nie będzie tak szybko to i tak będę czekała :tak: czasem ciężko mi na serduchu jak mój R pyta kiedy będziemy mieli bobofrutka małego :eek: i od razu nie wiem co powiedzieć i łzy cisną mi się do oczu :sorry:
oj jak mi przykro jak to czytam, bo wiem dokładnie jak to jest jak się czeka...ale trzeba wierzyc słonko,ze Tobie też się uda...trafiłaś teraz do dobrego gina, masz monitoringi i wspomagacze musi się w końcu udać ....
teraz ładnie na dworze to duzo na rowerek (oczywiście jak wyzdrowiejesz) by rozładować emocje i zajać czas....

pewnie lepeij poczxekaj im pozniej pojddziesz tm lepiej dzidzie bedzie widac

ja tez dentysty sie boje jak diabel swieconej wody

mississ piekny filmik i wygladalas pieknie az sie poryczal;am uwielbiam sluby :-D
a testa robilam dzis bo mi niedalo niecierpliwa jestem strasznie ale ten gowniany paskowy z allegro znow pokazal 1 kreske:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mnie wnerwil z rana bo mialy byc 2 no nie?? a bety mi niechca hamy zrobic bo niejestem u nich pacjentka patafiany jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale @ dalej brak i jej objawow tez brak co mnie nawet dziwi to jesc mi sie niechce cos mi niegobrze a slodkie rzeczy moga nieistniec a ja zawsze uwielbiam slodkosci a teraz nie :no: uhhh zaczynam myslec ze to ciaza urojojna :zawstydzona/y::-( niewiem ktorego testa jutro zrobic bobotesta czy pink testa???? jutro bede miala 14 dnien fazy lutealnej ostatnio mialam tylko 10 dni a predzej 12 :baffled::eek:

zabka bobotesta...mi pokazał 2 kreski :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj jak mi przykro jak to czytam, bo wiem dokładnie jak to jest jak się czeka...ale trzeba wierzyc słonko,ze Tobie też się uda...trafiłaś teraz do dobrego gina, masz monitoringi i wspomagacze musi się w końcu udać ....
teraz ładnie na dworze to duzo na rowerek (oczywiście jak wyzdrowiejesz) by rozładować emocje i zajać czas....

hehe ... mój R nawet kupił mi nowe siodełko bo na tamto narzekałam i wykręcałam się od rowerka :-D:-D:-D

jeśli teraz @ przyjdzie to biorę się za dietkę wiosenną, żeby zrzucić zimowe kilogramy ;-):tak: i jazdę na rowerku ;-)

pewnie do chorej to nie przyjdzie fasolka :-( a dziś temp rano 36,8 ale pewnie troszkę podwyższona przez przeziębienie :sorry: a startowałam z 36,1 :eek:

zabka no to jeszcze nic straconego :) nie denerwuj sie kochana zobaczysz za kilka dni wyjda ci piekne 2 kreseczki wisona jest bocki przeciez ladnie przylatuja do czekajacych mamus przyszlych :) a nie masz innego laboratorum gdzies w poblizu ?? albo jak sie zaplaci zebys mogla zrobic?? jej ale hamy normalnie zeby kobiecie w ciazy bety nie zrobic ... ;) trzymam kciuki &&& :)

lena masz racje lenistwo jest okropne a ja niedlugo mam zaliczenia na studiach ale zalatwie sobie w szkole zaraz cos bo nie dam rady pojsc. lekarz mi kazal lezec i ani nawet nie mysle z epojde do szkoly siedziec po 12 godzin w weekend... moze si euda ze teraz jakos indywidualnie zalicze a pozniej chyba dziekanke na rok sobie wezme i pozniej szkole dokoncze...

kurde. test owu jeszcze mi nic nie pokazał :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
w poniedziałek ginka mówiła że tak za 4-5 dni powinien pęcherzyk pęknąć, a skoro testy owu pokazują że za 24-48h będzie owu, to już powinien coś pokazać :baffled::baffled:
albo testy są do chrzanu, albo za szybko się zaczęłam cieszyć :eek::eek::eek::eek::-(:-(

znikam na trochę, jadę do koleżanki odebrać prezentacje ...też do szkoły...ja w połowie maja na 2 tygodnie do Gdańska na zjazd na AWF jade i też nie wyobrazam sobie siedzieć na zajeciach po 12 h...a do tego musze jeszcze pozaliczac jakoś przedmioty fizyczne...w tym sematrze piłka nozna, siatkowa i gimnastyka...ciekawe jak mi pójdzie :)

do zobaczenia później

reklama
bunia slonce moj wyszedl tez jakos zaraz przed owu spokojnie z dnia na dzien beda sie robily coraz mocniejsze i pewnie za dzien dwa juz zobaczysz ze owu bedzie :) sama teraz testowalam i mi sie sprawdzilo :) jesli z 4-5 dn pechol powinien peknac to jeszcze masz ze 2 dni na pozytywny tescior :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry