reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a pecherzyk moze przeciez miec 22-24 jak peka od 18 juz moze pekac tam do ilus... kochana skoro byl pecherzyk to nie moze sobie od tak uciec napewno jak nie bylo juz owulki to bedzi ejuzniedlugo . a masz testy z allegro ?? moze tetesty ktore masz akurat jakies felerne trafilas ?? wydaje mis ie ze skoro pecholek ladny byl to bedzie ok :) a od kiedy sprawdzasz testami ??

od wczoraj testami sprawdzam, we wtorek były przytulasy, będą też dzisiaj. tak co 2 dzień, żeby choć trochę się żołnieżyki wyprodukowały.

wg 28 dniowych cykli owu pomiędzy 12-16 dc
wg 29 dniowych cykli owu pomiędzy 13 - 17 dc

a który masz dzisiaj dc?

dzisiaj jest 11dc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miissiiss piękny ślub, piękni Państwo Młodzi, ach na wspominki sie zebrało
a tak a propos jesteś bardzo podobna do mojej przyjaciółki ze studiów
super że jednak zmieniłaś ginka

wg 28 dniowych cykli owu pomiędzy 12-16 dc
wg 29 dniowych cykli owu pomiędzy 13 - 17 dc

a który masz dzisiaj dc?

kurcze, to może faktycznie jeszcze dużo czasu jest. bo jak usłyszałam 4-5 dni w 8dc to myślałam że pod koniec tygodnia już będzie owu.

a tak wogóle to mi się pozdało że dzisiaj jest piątek i dlatego też się tak zestresowałam, że powinny już testy owu coś pokazać:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop dziekuje :)

bunia ty pipko :) sama sobie stracha pedzisz haha :) no widzisz jak od 12 dc moze byc owu to spokojnie :) mi z dnia na dzien wyszla kreska byla minimalnie widoczna a na drugi dzien lup gruba taka wiec weekend musi byc mocno przytulaskowy :D ale bedzie szalenstwo !!! :D

kurcze, to może faktycznie jeszcze dużo czasu jest. bo jak usłyszałam 4-5 dni w 8dc to myślałam że pod koniec tygodnia już będzie owu.

;-)myślę że testy owu powinnaś zacząć spokojnie robić dopiero dzisiaj przez kolejne dni tzn 5 dni :tak: i jeszcze nie ma powodów do zmartwień bo jest zdecydowanie za wcześnie :tak:

Witaj Erba jak ta u Ciebie bo my na tym samym wózku jedziemy no nie?

bunia ty pipko :) sama sobie stracha pedzisz haha :) no widzisz jak od 12 dc moze byc owu to spokojnie :) mi z dnia na dzien wyszla kreska byla minimalnie widoczna a na drugi dzien lup gruba taka wiec weekend musi byc mocno przytulaskowy :D ale bedzie szalenstwo !!! :D

wiem, durna baba ze mnie. ale jak tu na luz wrzucić. kurde, a weekend będzie ze znajomymi. trzeba będzie uciekać w kąty żeby wykorzystać pęcherzyk

reklama
;-)myślę że testy owu powinnaś zacząć spokojnie robić dopiero dzisiaj przez kolejne dni tzn 5 dni :tak: i jeszcze nie ma powodów do zmartwień bo jest zdecydowanie za wcześnie :tak:

Witaj Erba jak ta u Ciebie bo my na tym samym wózku jedziemy no nie?

no hejka batonik
noooo , u mnie zadnych newsow brak objawow , brak fasolki takie mam przeczucie znowu czekam na bol cycolkow a tu nic klapa , nawet na lutke nie zadziałały nic zadnych objawow .
ja juz cykle ze wspomagaczami zakonczyłam to teraz nie wiemm co wymysli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry