batonik24
Mamusia Klusiaczka
28-29 dni
wg 28 dniowych cykli owu pomiędzy 12-16 dc
wg 29 dniowych cykli owu pomiędzy 13 - 17 dc
a który masz dzisiaj dc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
28-29 dni
a pecherzyk moze przeciez miec 22-24 jak peka od 18 juz moze pekac tam do ilus... kochana skoro byl pecherzyk to nie moze sobie od tak uciec napewno jak nie bylo juz owulki to bedzi ejuzniedlugo . a masz testy z allegro ?? moze tetesty ktore masz akurat jakies felerne trafilas ?? wydaje mis ie ze skoro pecholek ladny byl to bedzie oka od kiedy sprawdzasz testami ??
a który masz dzisiaj dc?
a który masz dzisiaj dc?

hellloooMiissiiss piękny ślub, piękni Państwo Młodzi, ach na wspominki sie zebrało
a tak a propos jesteś bardzo podobna do mojej przyjaciółki ze studiów
super że jednak zmieniłaś ginka
kurcze, to może faktycznie jeszcze dużo czasu jest. bo jak usłyszałam 4-5 dni w 8dc to myślałam że pod koniec tygodnia już będzie owu.
i jeszcze nie ma powodów do zmartwień bo jest zdecydowanie za wcześnie 
bunia ty pipkosama sobie stracha pedzisz haha
no widzisz jak od 12 dc moze byc owu to spokojnie
mi z dnia na dzien wyszla kreska byla minimalnie widoczna a na drugi dzien lup gruba taka wiec weekend musi byc mocno przytulaskowy
ale bedzie szalenstwo !!!
![]()
;-)myślę że testy owu powinnaś zacząć spokojnie robić dopiero dzisiaj przez kolejne dni tzn 5 dnii jeszcze nie ma powodów do zmartwień bo jest zdecydowanie za wcześnie
Witaj Erba jak ta u Ciebie bo my na tym samym wózku jedziemy no nie?