Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zmykam bo ruszam na miasto z mężem
a ja sobie miałam zajść w poprzednim i dupa z tego wyszła wiec w tym cyklu NIE ZACHODZĘ W CIĄŻĘ :-)
a ja sobie miałam zajść w poprzednim i dupa z tego wyszła wiec w tym cyklu NIE ZACHODZĘ W CIĄŻĘ :-)
Niestety nie jest tak pieknie jak piszesz...a pecherzyk moze przeciez miec 22-24 jak peka od 18 juz moze pekac tam do ilus... kochana skoro byl pecherzyk to nie moze sobie od tak uciec napewno jak nie bylo juz owulki to bedzi ejuzniedlugo . a masz testy z allegro ?? moze tetesty ktore masz akurat jakies felerne trafilas ?? wydaje mis ie ze skoro pecholek ladny byl to bedzie oka od kiedy sprawdzasz testami ??
Obecnosc pecherzyka wcale nie gwarantuje, ze owulka bedzie... Ja tak mialam. Pecherzyk pieknie rosl, a pozniej pustka... Ani pechola ani owulki.
Nigdy dupka nie bralam, ale z tego co pisaly dziewczyny lekarze zawsze tak mowia - po 10 dniach odstawic i wtedy albo przychodzi @ albo nie... I wtedy najwyzej lyka sie go dalej...a ja jeszcze jutro mam brać dupka i koniec tj przez 10 dni od owu :-(ciekawe czemu mój ginek nie kazał brać cały czas czyżby z góry zakładał niepowodzenie![]()
Wiec ladnie czekamy do wtorku.Witaj kochana ale dawno Cię nie było :-)mam dla ciebie dobra wiadomosc moja kolezanka po 3 latach zaszla w ciaze jest 9 tygodniu
Cze dziewczyny!!!
Niestety nie jest tak pieknie jak piszesz...Obecnosc pecherzyka wcale nie gwarantuje, ze owulka bedzie... Ja tak mialam. Pecherzyk pieknie rosl, a pozniej pustka... Ani pechola ani owulki.
Ale zgodze sie, ze nie mozna az tak bardzo wierzyc testom. Mi w tym cyklu wyszedl pozytywny dopiero w dniu owulki
Nigdy dupka nie bralam, ale z tego co pisaly dziewczyny lekarze zawsze tak mowia - po 10 dniach odstawic i wtedy albo przychodzi @ albo nie... I wtedy najwyzej lyka sie go dalej...Wiec ladnie czekamy do wtorku.
:-)Hej Macku![]()
Witaj kochana ale dawno Cię nie było :-)
Co tam ????
Zyjemy sobie powolutku pracuje dorywczo w kafeteri i czekam na upragnione lato
przez ciaze mam pelno wypryskow na twarzy masakra do lekarza ide w polowie maja a usg mam 9 czerwca
No to supcio , najważniejsze ze wszystko wporzasiu ,
niom ja juz sie nie moge doczekac usg zebym wiedziala plec normalnie umieram z tesknoty choc tak jak na synka wszystko ostre i kwasne jej ale dalej mam nadzieje na corcie