reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak się Tobie tylko wydaje...:-D

ja zrobiłam test w 25 dc czyli po 10 dniach brania dupka niebieski bobotest...jest czulszy, przeznaczony dla kobiet po in-vitro

no tak moze w przychodni jakoś się nie dopatrzą, choć przy składaniu deklaracji musisz podać nazwę oststniej przychodni do której należałaś - wysyłałja pisemna informację....ale NFZ jak sie dopatrzy to moga być problemy...osobiscie bym nie ryzykowała;-):tak:

testa robiłam w 25 dc czyli ok 3-5 d przed @ ...wyszedł cień kreski...a z betką za kase to fakt co im szkodzi, jeszcze by kilka zł zarobili na tym....
to od ktorego dnia bralas dupka od 15 dc ??

Żabko to ja bardzo mocno zaciskam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieki kochana a o ktorej ty sie budzisz??zebym cie nieobudzila smsem :-) bo ty pewnie bedziesz predzej na necie niz ja wiec bedziesz mogla dziewczynom tu napisac bo ja niewiem o ktorej tu jutro bede i czy wogole bede bo jak pisalam maz ma jutro wolne :-)

żabka dla pocieszenia ja też się nieźle w Toruniu naszukałam i w końcu na zamówienie mi sciagneli ...chyba go dość trudno dostać...no ale trzymam kciuki, by wyszedł jutro pozytywny :)
jak jutro nie wyjdzie pozytyw to w niedziele albo w poniedzialek napewno wyjdzie heheheh :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie popołudniowo:)

Dziewczynki czytam o tych Waszych zmaganiach z lekami i mam ogromną nadzieję,że one Wam w końcu pomogą i będziemy się już niedługo cieszyć na forum z Waszych 2 kreseczek....
Tosiu, Maćku wobec Was Bóg ma chyba jakis swój magiczny plan,że już tyle czasu wystawia Was na próbę ale ja mocno wierzę,że w końcu się Wam uda kochane:*
Jestem z Wami staraczkami całym sercem.Obserwuje Wasze zmagania od paru miesięcy i cały czas trzymam kciuki.bardzo bym chciała żebyśmy wszystkie niedługo cieszyły się swoimi maluszkami.
Czasem naprawdę mi głupio pisać o swoich ciążowych dolegliwościach bo wiem jak Wam ciężko i zastanawiam się czy w końcu mnie stąd nie wywalicie;-)
Trzymam za Was kciuki kobietki&&&&&&&&&&&&&&:tak:
A naszym forumowym zafasolkowanym życzę dużo zdrówka na ten czas przeziębień:tak:
Przepraszam,za ten poemat;-) Tak mnie jakoś zebrało na refleksję nad tym wszystkim:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry