reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no wlasnie jak bylam na wizycie to mowiła ze potrzebuje tygodnia i ze od wtorku wlasnie , wiesz za bardzo nie pamietam bo w gabin wiesz o co chodzi a jak juz wyjdziesz to juz nic nie wiadomo , i kazala przyjsc 06-05 na wizyte no chyba ze przylezie

a moze zeby sie tam wlasnie zagniezdzilo hmmm ??? wlasnie tez nie wim
kochana spokojnie napewno sie uda i zagniezdzi sie ja trzymam kciukaski za was wszystkie :-)

Pisz śmiało...ja raczej wcześnie wstaję,tak koło 7... a nawet jak śpię to telefon mnie nie obudzi :-)
no ja jutro musze wstac o 4 wiec smsa napisze ci tak o 7:30 jak niezapomne :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-) pozytywne myślenie, pozytywne myślenie ......

chyba właśnie zagnieżdża się moja fasolka bo kuje mnie po lewej stronie jakbym miała kolkę tylko niżej ;-);-):-D:-D:-D:-D
no widzisz moze podziala ja mialam ostatnio 2 dni takie klucie rwanie jakby ktos mi cos wbijal albo wyrywal i mysle ze to bylo wlasnie to :-)
:) ja taką kolke miałam...myslałam,ze to w jelitach się coś przesuwa :)

erba do poklikania
no moje klucie dzis juz mnie niekulo wiec moze juz sie zagniezdzilo i sobie siedzi ze juz nieboli i niekluje :-)

:eek:mnie niestety kuje od owu, ale wiem że w lewym jajniku zawsze więcej się dzieje;-):tak::-D no i jak lekko ścisnę sobie brodawki to boli i czuję jakby miały ze 40 stopni Celsjusza

kłuło mnie tylko raz ...później sennosć, sutki bolały,a piersi urosły...tak tydzień przed @ to brzuch pobolewał mnie jak na @...nie cały czas tylko troszkę...chyba najbardziej mnie zanipokoiły piersi...

reklama
kłuło mnie tylko raz ...później sennosć, sutki bolały,a piersi urosły...tak tydzień przed @ to brzuch pobolewał mnie jak na @...nie cały czas tylko troszkę...chyba najbardziej mnie zanipokoiły piersi...

mnie w tym cyklu nic nie niepokoi, zwyczajnie cieszę się że była owu że wszystko cacy:tak::happy:, ale wariować to będę dopiero w przyszłym :rofl2: jak zacznę brać clo wtedy to będę miała większe oczekiwania niż teraz :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry