reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzięki Żabko. ;-)

Ja nie zaglądałam,bo ostatnio miałam jakąś chandrę i brakło siły na BB. :zawstydzona/y: Poza tym pogoda piękna,więc cały czas jesteśmy na dworku. :-) :tak:

Moja Córcia kładła dziś dach! :-D :-p :-D

zdjcie0406.jpg

To muszę go troche od WAs złapać,bo jakos tak dołek mnie dzis dopadł i koleżanka przysłała mi zdjęcie jej nowo narodzonego synka i tak jak patrzałam na dzidziolka to az sie popłakałam bo ja tez chce ...
ja wczoraj przebieralam malej ciuszki to tez serce sie sciskalo ale kochana tez bedziesz miala dzidziusia niedlugo na kazda z nas przyjdzie czas kazda ma swoja kolej szkoda tylko ze nieznamy tej kolejnosci i terminow przyznania przez boga fasoleczki....

Dzięki Żabko. ;-)

Ja nie zaglądałam,bo ostatnio miałam jakąś chandrę i brakło siły na BB. :zawstydzona/y: Poza tym pogoda piękna,więc cały czas jesteśmy na dworku. :-) :tak:

zdjcie0406.jpg

wow kochana na nastepna wiosne to juz bedziecie urzadzac wszystko :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wczoraj przebieralam malej ciuszki to tez serce sie sciskalo ale kochana tez bedziesz miala dzidziusia niedlugo na kazda z nas przyjdzie czas kazda ma swoja kolej szkoda tylko ze nieznamy tej kolejnosci i terminow przyznania przez boga fasoleczki....

I znowu łezki poleciały ....Kochane jesteście i gdyby nie wy to nie miała bym nawet z kim pogadać o dzidzi i w ogóle .....Dziękuje że mogę z WAmi być!!!

Dzięki Żabko. ;-)

zdjcie0406.jpg

No jak szybko mury pną sie do góry .Twoja córcia to taki mały Bob Budowniczy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry